Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול יצאתי עם חברים וכשחזרתי נוצרה בעיה לא מובנת.

אנחנו נוסעים ופתאום המערכת נהיית שקטה יותר ועושה רעשים.

המערכת כאילו מורידה מהווליום כי הכל עדיין עובד רק הרבה יותר חלש ועם רעשים מעצבנים.

גילינו שכאשר מזיזים את הדלת בצד ימין מקדימה הרעשים נפסקים וחוזרים וגם הווליום חוזר למקורי ושוב נהיה שקט.

עכשיו רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי ואם למישהו קרה כזה דבר

תודה מראש

פורסם

קצת פרטים על המערכת המדוברת

אבל כפי שזה נשמע אחד החוטים משוחרר קצת אם אתה אומר שאתה מזיז תדלת זה חוזר לעצמו אז כנראה זה מה שקרה

פורסם

שני מגברים של לנזר אחד לרמקולים ואחד לסאב

שני זוגות קומפוננטים אחד פולס ואחד דוטק

וסאב של סרווין ווגה הד 12

והד יוניט של JVC KDG400

אבל אם אחד החוטים של הקומפוננט משוחרר אז היו אמורים לשמוע פחות חזק בצד ימין או לא לשמוע בכלל אבל זה כל המערכת...יכול להיות הRCA נדפק?

פורסם

עברתי על כל החיווט והRCA וגיליתי שהבעיה היא ברמקול הימני שמחובר לערוץ 3...אם הRCA לא מחובר אליו המערכת מתפקדת מצוין(חוץ משרמקול אחד חסר) וכשהוא מחובר הוא משפיע על כל המגבר כלומר כל הרמקולים עושים את הרעש ונחלשים...הניחוש שלי הוא שהערוץ נהרס(נשרף) לא?

בכל מקרה יש לי אחריות ואני ילך מחר לסדר את זה...רק רציתי לדעת אם זה קרה למישהו פעם או שהוא יודע מה בדיוק קרה?

תודה מראש

• תוכן חדש...