Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה חברה גרמנית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

פרדיננד פורשה, פעם אחרונה שבדקתי, הקים את המפעלון שלו בשטטוגרט,גרמניה.

ארה"ב?! על מה היית שעברה לך המחשבה הזאת בראש?

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

פורשה הוקמה ע"י פרדיננד פורשה, מהנדס הבית של היטלר (גרמני מספיק בשבילך?), אשר עיצב גם את החיפושית על פי חזון מכונית העם של הצורר הידוע.

ייתכן שיש לה קווי יצור בארה"ב (למרות שלא נראה לי), אבל לפולקסווגן יש קו יצור במקסיקו. זה הופך אותה למקסיקנית?

חוץ מזה, איך אתה מצפה שמכונית שעושה שימוש בשלדה מוצלחת ומערכות מתלים והיגוי מצויינות על מנת להגיע לביצועים תהיה אמריקאית? האמריקאים פשוט שמים עוד ליטר במנוע אם המכונית לא מתנהגת טוב מספיק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
האם פורשה חברה גרמנית?

חבר שלי טעון שפורשה גרמנית אני אומר לו פןרשה חבר'ה בארצות הברית

לא צריכה להיות מגבלה כלשהי לחוסר ידע במכוניות למי שנרשם בפורום? :wink:

טוב אני מניח שכולם צריכים להתחיל מנקודה מסויימת...

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ואני עוד חשבתי לקנות קררה ג'יטי ! מהנדס נאצי !!?? שישכחו ממני ! איזה קררה ואיזה נעליים שפורשה יחפשו אותי בסיבוב

GTA זה הכי אחי .

פורסם
מהנדס נאצי !!?? שישכחו ממני ! איזה קררה ואיזה נעליים שפורשה יחפשו אותי בסיבוב
אתה פותח כאן את תיבת פנדורה...ובסוף לא תנהג בשום רכב :?
פורסם
מהנדס נאצי !!?? שישכחו ממני !
ואת מע' ניהול המנוע ברוב רובם של המכוניות לא היה מעורב מהנדס נאצי בתכנונם?

היה בטוח שכן.

למעשה, יש מס' רב של מע' ברכב שמיוצרות ע"י גרמניה, ויש בסיס להניח שחלק מהמהנדסים והפועלים נאצים, על כן תחדל להשתמש בכלי רכב?

אגב, אין זה משנה אם רכבך במקור גרמני, אמריקאי, יפני או הודי - ישנן הרבה מע' תוצרת גרמניה שמעורבות בייצורו.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
ואני עוד חשבתי לקנות קררה ג'יטי ! מהנדס נאצי !!?? שישכחו ממני ! איזה קררה ואיזה נעליים שפורשה יחפשו אותי בסיבוב
להזכרך,האיטלקים היו בני ברית של הנאצים.

אז גם על אלפא לא תסע?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה והיפנים לא היו בעלי ברית של הנאצים ,אז על מה נישאר לנו לינסוע.

ושלא יהיו אי הבנות פורשה לא היה נאצי היטלר פשוט שכר אותו, ומי יכל להגיד לו לא

חוץ מזה מיפעל וולקסוואגן הוקם וחודש ע''י מהנדסים בריטיים אחרי המילחמה.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אגב, אין זה משנה אם רכבך במקור גרמני, אמריקאי, יפני או הודי - ישנן הרבה מע' תוצרת גרמניה שמעורבות בייצורו.

למעשה, לפי ערוץ הקניות, כל חלק מכני כלשהו בכל מכשיר על פני כדור הארץ (או לפחות שנמכר מערוץ) הוא מתוצרת גרמניה. :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אין על המהנדסים הגרמניים , השאיפה שלהם לשלמות בתיכנון ופיתוח של מוצר הנדסי פשוט מדהימה , הם לא מחפפים בכלום וזה בא לידי ביטוי במוצר המוגמר

אחחחח...כמה שאני שונא אותם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...