Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה בלי כבל ובלי DOK בין המחשבים כרגע. מבין ש WIFI זה בעייתי,

2 מחשבים, שניהם וינדוס 11

ניסיתי לבטל RDC לא עזר, Optimize drives, וגם לבטל SMB 

גם ב Sharing של וינדוס וגם LocalSend

2 כרטיסים אלחוטיים שונים של המחשב המקבל

מהירות הורדה בשני המחשבים כ 400-500 מגה באלחוטי 5ghz 80

יש מישהו שמעביר בין מחשב למחשב סרטים ומקבל מעל 180 מגה ביט? יעני יותר מ 23 מגה בייט בערך?

במידה וכן, בשניהם יש WIFI 6 נכון? אצלי יש WIFI 6 רק בכרטיס רשת אלחוטי אחד מבין השניים. כנראה זה העניין?

פורסם

לא הבנתי את כל מה שניסית לעשות

יש לך צוואר בקבוק שזה הויפי

מוגבל ע"י מרחק, קליטה וגירסה (הנמוכה בין 2 המחשבים)

כנראה אחד המחשבים עם ויפי ישן והקליטה לא להיט.

• רעיון טוב! 2
פורסם

אני רוצה להעביר סרט ממחשב למחשב על 80 מגה בייט

כרגע מעביר על 23 מגה בייט

לצערי כנראה שהברירה היחידה זה ששניהם יהיו עם wifi 6

לא מספיק שרק אחד מהם 

המטרה היא להעביר סרט ששוקל 10 ג'יגה 

אין מקום להעביר כבל cat6 בלי שיבלוט ויפריע

פורסם

זה אירוע חד פעמי או רב פעמי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה עדכונים אם מישהו ירצה לחבר כבל רשת אחד ממחשב 1 למחשב 2:

לצורך הבדיקה חיברתי כבל רשת ארוך שחשבתי שהוא איטי ומיושן בין 2 המחשבים, כבל של איזה 20 מטר שיש לי.

למחשב אחד ב LAN נתתי אייפי של 192.168.0.1

למחשב שני 192.168.0.2

סאבנט לשניהם 255.255.255.0

כל ה Sharing של וינדוס 11 הגדרתי כמו שצריך כמו שרואים בסרטונים ביוטיוב. מה שלא מראים שם זה את עניין הפיירוואל:

אי אפשר להעביר קבצים, אין פינג. חפירה קטנה ברשת, מסתבר שזה בגלל הפיירוואל של המחשבים. אחד של וינדוס אחד ESET, שניהם בוטלו והכל טוב.

מעביר על 90 מגה בייט ז"א שהכבל לא כזה גרוע. חשבתי שהוא מוגבל ל 100 מגה ביט.

לגבי אלחוטי, ירדתי מזה כרגע, אחכה שיהיה לי כמה דברים להזמין מעליאקספרס ואזמין מתאם USB של WIFI 6 כנראה. וגם אז לא בטוח שזה יהיה כמו שאני רוצה.

פורסם (נערך)

לאיזה צורך אתה מעביר אותו?

בשביל לצפות בו רוחב פס של עשרים מגה זה די והותר (עם שרת מדיה). בשביל להעביר את הקובץ פיזית מה זה משנה אם זה לוקח שבע דקות או ארבע עשרה דקות?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

כי לפעמים בא לך נניח לראות את הסרט עוד 5 דקות ולא עוד 15 דקות.. כאילו, רציתי. כרגע זה לא מתאפשר. בבתים שיש תשתית של כבל רשת בכל חדר זה יעבוד טוב.

פורסם

תתקין jellyfin server על המחשב עם הסרטים ותוכל לצפות בהם מהמחשב השני דרך הדפדפן בלי בעיה. יש גם אפליקציה לטלוויזיה.

אם תדאג שהשמות של הספריות והקבצים יהיו לפי הפורמט שהוא אוהב, אפילו תקבל ממשק סטייל נטפליקס.

בשלב הבא, תוכל להתקין tailscale שזה vpn פרטי שלך ותוכל לראות את כל מה שיש לך איפה שאתה רוצה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, stx כתב:

תתקין jellyfin server על המחשב עם הסרטים ותוכל לצפות בהם מהמחשב השני דרך הדפדפן בלי בעיה. יש גם אפליקציה לטלוויזיה.

מדהים, תודה!

עובד.

מה לגבי כתוביות? לא הצלחתי. גם כאשר הם באותו שם באותה תיקיה במחשב המארח.

פורסם

נסה עוד קצת, זה יעבוד.

לא יודע ספציפית מה הבעיה עם הכתוביות אבל יש לו חיבה עקשנית למבנה של הספריה.

צריך (או בוא נגיד עדיף) להפריד סרטים מתוכניות טלוויזיה, ליצור ספריה נפרדת לכל עונה ועוד כמה חוקים כאלה. אני עבדתי עם הצ׳אט יום אחד ונתתי לו לסדר את הספריה, מאז הכל עובד פיקס. 

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

זה כל כך מגניב ושימושי שזה too good to be true, אני חושב שהוא טיפה מוריד את האיכות של הסרטים, נכון? אבל אם רוצים משהו דחוף ולא כזה אכפת מהאיכות - יאללה, זה מצוין

גם פה היה צורך קצת להתעסק ולאשר ב ESET של המחשב שממנו עושים סטרימינג, אבל בקליל סה"כ.

עריכה: הכתוביות הסתדרו, אותו שם לסרט ולכתוביות רק סיומות שונות.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
בתאריך 21.6.2026 בשעה 00:57, גולדן191 כתב:

אני חושב שהוא טיפה מוריד את האיכות של הסרטים, נכון?

תיעזר בצ'אט אפשר להתגבר גם על זה. תלוי במי מנגן את הקובץ. אם זאת אפליקציה על הטלוויזיה היא קצת מוגבלת, אבל אם זה מחשב אחר או סטרימר איכותי לדעתי אפשר להעביר את הקובץ כמו שהוא ולשמור על האיכות. 

(כמובן עדיין במגבלות הרוחב פס שלך בין המחשבים)

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 20.6.2026 בשעה 22:15, גולדן191 כתב:

כרגע מעביר על 23 מגה בייט

ואין לך דיסק און קי בתקן 3.2 נגיד? יש לי משהו כזה. למקרים כאלה. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...