Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

אני לא בטוח שהקביעה הזאת נכונה. נראה שקיימת ירידה מסוימת ביכולת המוחית של הדור הצעיר.

על סמך מה זה מבוסס? איך זה מתבטא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 263
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אני לא בטוח שהקביעה הזאת נכונה. נראה שקיימת ירידה מסוימת ביכולת המוחית של הדור הצעיר.

ואפילו הנוסטלגיה היא כבר לא מה שהייתה פעם!

• מצחיק 3

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

שזה קורה בכול דור ודור.

• אהבתי 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

יש משבר אבל אין כסף למתנה. האישה החליטה שלעבור דירה יותר חשוב...

כן אבל אתה יודע איזה החלטות מקבלים במשבר-כוסאומו העולם מחר יש לי את הרכב בחניה

מה הלאה לא שואלים

אנשים יצאו מגידרם קנו תחביב בגלל משבר גיל 40 לא בגלל מתנה

לפני 3 דקות, garicho כתב:

גרעין אמת

גרעין שנובל באדמה וצומח עץ חדש

פורסם (נערך)

אתה רואה? הדורות משתנים

יום ההולדת ה-40 שלי (לפני 28 שנה) עמד בסימן משבר רציני בעבודה.

אישתי קנתה כרטיסי טיסה לאיסטנבול. בזה נגמר משבר גיל 40.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, גולדן191 כתב:

אתה לא מבין בכלל איזה שיחות רצו על ידני וטסט ידני ב 2006 ועל חניות וזינוקים בעלייה 

חפירות והבהלות ורק דיברו רע על ידני בעיר כמו חיפה עם מלא עליות

כפי שכתבת זה הרבה פסיכולוגיה והפחדות ושטויות במיץ

"אי אפשר להפטר מרכב ידני"

"מה אתה צריך ידני בפקקים זה סבל"

"ווואללקק באמאשלי מה אתה שומאכר מה אתה צריך ידני"

"בעליות זה סבללל אחיייי"

מה, באיטליה אין עליות? יש ועוד תלולות יותר. ושם עולים אותן עם רכבים בני 40, 30, עם קרבורטור או הזרקה מיושנת, מיעוט אלקטרוניקה, בלי היל הולדר או טורבו. אני רואה פה בטיול ש95 אחוז מהרכבים ידניים, לא משנה אם מדובר ברכב קטן, גדול, בנזין, דיזל, אם הנהג הוא גבר צעיר או אישה זקנה. 

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • מצחיק 1
פורסם

תיקון שגיאות החליף לך ידנים ליפנים?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 31 דקות, garicho כתב:

לא בטוח שזה המקום הנכון לדיון הזה, אבל כמו שאמרתי זכרתי שקראתי על זה. בכל מקרה, זה אנקדוטלי ונאמר בהומור, אבל בכל הומור יש גרעין אמת כידוע..

https://www.ynetnews.com/magazine/article/hjcg09ud11l

חשוב לציין שמבחני iq לא השתנו שנים, ואילו המיומנויות האינטליגנטיות שאנחנו מפעילים כיום שונות אלפי הבדלות מהתאמות חזותיות או מספריות. 

מה שאני מנסה לומר זה שאני סבור שמבחן האייקיו של שנות ה50, לא משקף בהכרח ירידה באינטלגינציה כשם שהוא משקף את חוסר בתוקף של מבחן האייקיו המסורתי כמדד אינטליגנציה של בני נוער בימינו. 

יש עוד סיבות להטיל ספק במסקנה שהאינטליגנציה יורדת, אך כמו שציינת, לא לשרשור הזה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 19 דקות, amosbmw כתב:

תיקון שגיאות החליף לך ידנים ליפנים?

בהחלט. יפני זה אולי 5 אחוז פה. וגם כן ידני לרוב

לפני 16 דקות, ניקו פ. כתב:

חשוב לציין שמבחני iq לא השתנו שנים, ואילו המיומנויות האינטליגנטיות שאנחנו מפעילים כיום שונות אלפי הבדלות מהתאמות חזותיות או מספריות. 

מה שאני מנסה לומר זה שאני סבור שמבחן האייקיו של שנות ה50, לא משקף בהכרח ירידה באינטלגינציה כשם שהוא משקף את חוסר בתוקף של מבחן האייקיו המסורתי כמדד אינטליגנציה של בני נוער בימינו. 

יש עוד סיבות להטיל ספק במסקנה שהאינטליגנציה יורדת, אך כמו שציינת, לא לשרשור הזה. 

מחזק, בתור מי שמודד אינטליגנציה כחלק מעבודתו, ישנן שאלות לא רלוונטיות לתקופה בה אנו חיים.

פורסם
לפני 57 דקות, EliC25 כתב:

כפי שכתבת זה הרבה פסיכולוגיה והפחדות ושטויות במיץ

"אי אפשר להפטר מרכב ידני"

"מה אתה צריך ידני בפקקים זה סבל"

"ווואללקק באמאשלי מה אתה שומאכר מה אתה צריך ידני"

"בעליות זה סבללל אחיייי"

מה, באיטליה אין עליות? יש ועוד תלולות יותר. ושם עולים אותן עם רכבים בני 40, 30, עם קרבורטור או הזרקה מיושנת, מיעוט אלקטרוניקה, בלי היל הולדר או טורבו. אני רואה פה בטיול ש95 אחוז מהרכבים ידניים, לא משנה אם מדובר ברכב קטן, גדול, בנזין, דיזל, אם הנהג הוא גבר צעיר או אישה זקנה. 

גם באיים יוונים זה ככה. 

מצד שני לא מצאתי את עצמי מזדחל אחרי אף אחד במשך שעה וחצי ב 5 קמ"ש עם טויוטה דיזל ידנית, כי הכביש פשוט פתוח. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אין שום בעיה ליסוע באוטו ידני

הבעיה היא הנהגים שמרוכזים במסך ובוטחים בחיישנים שלא יתנגשו בך-והנהגים המעוקםים המקפחי זכות מה שגורם לילחוץ בהפתעה על הקלאצ +ברקס לעומת רק ברקס באוטומט

וגם אלה שמתקדמים בפקק כול שניה קצת כי אין להם בעיה עם הגיר ולא צריכים לשחרר קלאצ

ידני זה לכבישים טובים עם נהגים טובים עם תיכנון נהיגה 

בכבישים של אספסוף לא מתאים

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

כתבתי כבר בעבר, המקום היחיד שידני בעייתי בו, לעניות דעתי כמי שנוהג ברכב ידני, זה פקק עומד. כזה שעומדים בו ואז זזים ממש קצת וחוזר חלילה ובעיקר אם זה בעליה.

בכל מצב אחר אין בעיה אמיתי עם ידני. הכל זה עניין של תרגול וסבלנות. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

אין שום בעיה ליסוע באוטו ידני

הבעיה היא הנהגים שמרוכזים במסך ובוטחים בחיישנים שלא יתנגשו בך-והנהגים המעוקםים המקפחי זכות מה שגורם לילחוץ בהפתעה על הקלאצ +ברקס לעומת רק ברקס באוטומט

וגם אלה שמתקדמים בפקק כול שניה קצת כי אין להם בעיה עם הגיר ולא צריכים לשחרר קלאצ

ידני זה לכבישים טובים עם נהגים טובים עם תיכנון נהיגה 

בכבישים של אספסוף לא מתאים

זה ביצה ותרנגולת גם כן. גם באיטליה הנהגים בטלפון כל הזמן. אבל כשנדרשת יד אחת ו2 רגליים לתפעול הרכב, הם לפחות משתדלים מאוד גם להיות בכביש ומנסים לצמצם פערים כשהתנועה מתקדמת, מה שלא קורה אצלנו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...