Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשאתה נושא משא חיצוני כלשהו לעזאזל האווירודינמיות והדלק בכל מקרה. הרכב נועד לשרת אותי ואת התחביבים שלי. יהיה זה גלשן/אופניים/קמפינג/מה לא.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה ששבר אותי היה הבליטה של האופניים מצידי הרכב, הלחיץ אותי. מאד לא נהניתי מזה. העדפתי להתאמץ קצת יותר ולדחוס את האופניים לקבינה. 

אצלי היה מדובר על זוג אחד, סה"כ, לא כמו אצל פות"ש ששם זה לא ממש אופציה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברור שיותר חשוב שתוכל להביא את המטען שאתה צריך, ולעזאזל צריכת הדלק.

אבל כדאי לדעת שבמקרה הזה ההבדל תהומי. הגג הוא המקום הגרוע ביותר לשים ציוד, ואילו מאחורי הרכב הציוד נמצא במעין כיס אווירודנימי ולכן לא משפיע בכלל מבחינת התנגדות לרוח, רק המשקל משפיע. 

זה מורגש גם בתגובות הרכב, ויש ההבדל במהירויות שניתן לנסוע בביטחה. העניין קיבל דגש לאחרונה משום שבעלי החשמליות שמים לב לקיצור הטווח המשמעותי.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אצלי היה מדובר על זוג אחד, סה"כ, לא כמו אצל פות"ש ששם זה לא ממש אופציה.

בשביל זוג אחד לא קונים מנשא, אפילו לא בשביל שני זוגות.

מוציאים גלגל קדמי, ואפשר להכניס צמד אופניים אפילו ליאריס. :) 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עצלן מטבעי. 

להוציא את הגלגל, להחזיר את הגלגל, לעבור מכל הצדדים של האוטו כדי לדחוס לתוכו את האופניים (לנסר צורה ישנה, המושב האחורי לא מתקפל ואין גישה לבגאז' מבפנים), קניתי מנשא מהפשוטים שעלה אז 150 ש"ח בערך כדי שאוכל לחיות קצת יותר בניחותא- קצת פחות התברווזות מאשר לדחוס את האופניים בתוך הרכב (אני גדול. האופניים גדולות בהתאמה.) זה גם היה קצת התברווזות (פחות מאשר הדחיסה) אבל נשברתי אחרי הניסיון הראשון.

לפחות בלנסר הנוכחית (5 דלתות) הרבה!!!! יותר קל לי לדחוף את האופניים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...