Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, שויין

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 שעות, Derish כתב:

קודם כל, אני לא מאמין שהבן (?) שלך כבר בגיל 12. נדמה לי שאני עדיין זוכר איך כתבת פה שהוא נולד אחרי שתי הבנות. גורם לך לחשוב כמה שנים כילינו בפורום ואילו דברים מדהימים היינו יכולים לעשות בזמן הזה. 🤣

שנית - במטותא, קונקשן או טיסת קישור. הדאבל-יוד מיותר שם בדיוק כמו היוד הבודדת ב'גיברת' או האות ה' במילה 'להשים'.  

מקווה שתוכלו לטוס כמתוכנן ולהימנע מהפתעות נוספות.

אכן..

12 שנים עברו.. ו Derish נשאר Derish , פולני ציניקן ונרגן 🤣

תודה על ההזדהות באופטימיות 😘

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

בוקר טוב ומועדים לשמחה.

עדכון למי שעקב אחרי השרשור.

לצערי (וכצפוי בשל הימשכות המלחמה), הטיסה בוטלה כשבוע לפני ואיתה כל החופשה.

לא רצינו לנסות הרפתקאה דרך ירדן/מצרים ולכן ויתרנו על חופשה בתקופה הזאת, ננסה אולי שוב ביולי אם המצב ירגע, המטרה היא חופשה משפחתית לפני הגיוס של הגדולה באוגוסט.

את עלות הטיסה והאקסטרות ששילמתי(מזוודות+הושבה) חברת התעופה (אתיחד) החזירו במלואם, חייב לציין שירות לקוחות נעים, אדיב ,מהיר ויעיל.

היו לי 5 מלונות ו2 שירותי הסעה שסגרתי ושילמתי מראש, את שירותי ההסעה היה ניתן לבטל ללא קנסות.

מתוך 5 המלונות , מלון אחד היה לי ביטול בחינם , 4 מלונות ללא ביטול.

ההתנהלות מול המלונות דרך האתרים בוקינג ואגודה הייתה טיפה מעייפת, בעיקר מול מול מלון אחד בפוקט אבל לאחר התעקשות סיזיפית מולם ולמרות שבהתחלה הם לא הסכימו להחזיר את הכסף עבור ההזמנות שכבר שולמו ( כ 15000ש"ח ), ולמרות שחברת בוקינג ואגודה טענו שהם ינסו לעזור למרות שבסופו של דבר ההחלטה היא של המלון ולא שלהם, סוף טוב וכל הכסף עבור המלונות חזר במלואו.

הכסף היחידי שנכון לרגע זה עדיין לא הוחזר(וזה עדיין בניסיונות מול חברת התעופה) הם 5 כרטיסי טיסה פנימית בעלות של 2500 ש"ח שנרכשו דרך אתר airpaz בחברת bangkok airlines.

מכיוון שהתכוננתי להפסד כספי גבוה יותר, אני לגמרי מודה למזל שלי שזה הדבר היחידי שנשאר ללא החזר.

נקווה לבשורות טובות ושקט על פני תהום לתקופה ארוכה אחרי שכל המלחמה הזאת תיגמר.

תודה לכל מי שניסה לפרגן ולתמוך בשרשור

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
  • רעיון טוב! 6
  • תוכן חדש...