Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

כותב את הפוסט בנימה אופטימית על טיסה לתאילנד עם כל המשפחה ב4.4 שמקווה מאוד שתצא לפועל. מדובר עלי ועל אשתי, ילדים בני 18, 16 ,12.

בטיסה המקורית, היה לנו קונקשיין של שעתיים(עם חברת אתיחד), שינו לנו את הקונקשיין ל10 שעות.

במקור היינו אמורים להגיע לפוקט ב23:00 בלילה , ולכן שכרתי חדר במלון ליד שדה התעופה לצורך לינה נורמלית אחרי יום של מסעות.

כרגע בטיסה החדשה אנחנו מגיעים לפוקט ב7:30 בבוקר כך שביטלתי את המלון בפוקט וכעת אני בדילמה מה לעשות בקונקשיין.

מבחינתי יש 3 אופציות, אשמח לחוות דעת או המלצה למי שגם לו קרה מקרה דומה ויכול לכוון, מדובר על איזון בין לוגיסטיקה, נסיעה וכסף.

1. להישאר בשדה ולשרוף את הזמן בסיבובים עד שהטיסה הבאה תגיע, מניח שאפשר להניח ראש על ספסל כזה או אחר אם רוצים גם לנמנם.

2. טרקלין בשדה, הבנתי שזה כולל אוכל, אפשרות להתקלח וספות לנמנם.

3. מלון בשדה התעופה או קרוב לשדה לתעופה.

מה אומרים? יש עוד אופציות שאני לא מכיר?

פורסם (נערך)

ישראלים זה עם אופטימי... ממש מחלה. 😅

אבל בוא נזרום עם התרחיש הסופר-אופטימי הזה שיקרה נס -

10 שעות זה קשוח, עם או בלי טרקלין.

טרקלין זה 100$ לראש.

מצד שני, הילדים בגילאים קשוחים והם יסתדרו. זה יותר שאלה לאשתך ולעצבים שלך 🤪

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אופטימי כן.. חייב 🤣

לא חוויתי סיטואציה כזאת כך שקשה לי לייצר תרחיש כזה בראש, הכל יכול לקרות, יכול לעבור ברוגע, ויכול להיות שאעשה משהו טיפשי כבר בתחילת הטיול 🤣

השאלה שלי הייתה יותר האם מישהוא כבר עשה את זה בשדה התעופה זייד ויכול להעיד האם זה שווה את הכסף או בזבוז מוחלט ?

פורסם

הייתי בקונקשנים (לא בשדה התעופה המדובר) של 9 שעות, נשארתי בשדה. מטיש אבל נסבל. ו 15 שעות אז שכרתי דירה בעיר במרחק נסיעה 20 דקות במונית. האפשרות השניה עדיפה פי כמה אבל 10 שעות זה מאוד גבולי ולכן כנראה הייתי נשאר בשדה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

באמירויות(גם אמירייטס וגם אתיחאד) יש בתנאים מסוימים לינה על חשבון חברת התעופה. אם זה הקונקשן הקצר ביותר האפשרי, צור קשר עם איתיאחד ותשאל אותם אם אתה זכאי ל stopover accommodation. 

פורסם

10 שעות נשמע די גבולי בין לצאת או להשאר, ולמרות הכל זאת כמו זמן מכובדת ״להתייבש״ בשדה.

לפני מספר שנים עם קונקשן של כ-12 שעות (לילה) הזמנתי לילה ב-Premier Inn Abu Dhabi.

המלון מחובר לשדה וסה״כ אחלה פיתרון לשים את הראש לכמה שעות.

פורסם

לא הייתי שם

אמליץ על טרקלין. יש לוודא מראש שלא מוגבל בשעות. לעיתים מגבילים דווקא לשעות הסמוכות יותר לטיסה.  היינו שלא תוכל להיכנס מוקדם מידי כלל.

פורסם (נערך)

בוקר טוב

ווידוי - יצאתי פיתה 🤪

קראתי את המייל שקיבלתי בטלפון בלי להתעמק בו יותר מדי, אתמול נכנסתי לג'ימייל דרך המחשב ומסתבר שהם מציעים לי חלופות, ולא מעט.

אז עדיין בנימה אופטימית שנטוס, יצא אפילו יותר טוב מהמקור, במקום להתחיל את המסע ב7 בבוקר של שבת ה 4.4 ולהגיע לפוקט בחצות של אותו היום, הקדמתי את הטיסה ל 1בלילה של יום שבת ונגיע לפוקט כבר ב 18:00 של אותו היום עם קונקשיין של שלוש שעות באבו דאבי, יצא שהרווחתי כמה שעות .

מוסר השכל שלי מכל הסיפור - תקראו מיילים עד הסוף 🤣

תודה על הטיפים

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
  • אהבתי 1
פורסם

מוסר ההשכרל שלך שגוי לחלוטין.

צריך להיות תן לאשתך לקרוא כדי שלא יאשימו אותך.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 10.3.2026 בשעה 07:57, Night Driver כתב:

מוסר ההשכרל שלך שגוי לחלוטין.

צריך להיות תן לאשתך לקרוא כדי שלא יאשימו אותך.

חובבן

אתה אשם בלי קשר לכלום,פשוט כברירת מחדל.

• מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש ההדל בין להיות אחראי ואשם לבין להיות אשם אבל לא אחראי. 

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

3 שעות קונקשן זה מאוד גבולי במיוחד עם כול האיחורים בהמראות מהארץ.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

עם קצת מזל יירו גם לשם ואז האיחור ביציאה משם יקזז.

אם כבר אופטימיים אז עד הסוף.

פורסם
בתאריך 9.3.2026 בשעה 06:04, michaelbe6 כתב:

ילדים בני 18, 16 ,12.

היה לנו קונקשיין

שינו לנו את הקונקשיין

מה לעשות בקונקשיין

קודם כל, אני לא מאמין שהבן (?) שלך כבר בגיל 12. נדמה לי שאני עדיין זוכר איך כתבת פה שהוא נולד אחרי שתי הבנות. גורם לך לחשוב כמה שנים כילינו בפורום ואילו דברים מדהימים היינו יכולים לעשות בזמן הזה. 🤣

שנית - במטותא, קונקשן או טיסת קישור. הדאבל-יוד מיותר שם בדיוק כמו היוד הבודדת ב'גיברת' או האות ה' במילה 'להשים'.  

מקווה שתוכלו לטוס כמתוכנן ולהימנע מהפתעות נוספות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, Derish כתב:

שנית - במטותא, קונקשן או טיסת קישור.

גם אותי זה חירפן, לא יכלתי שלא לקרוא את זה במבטא יידשאי כבד 🤣

• תוכן חדש...