Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום נוסע על קונה זמנית ונדרש להחליט על רכב קבוע ל 3 שנים הבאות.

החברה לא פתוחה לרכבים חשמלים.

אני רוצה להוריד את העלות שווי השימוש של הקונה אשר עומדת על 3900 ש"ח ומעבר לזה הרכב די מעצבן אותי לאחרונה עם מנוע חלשלוש אשר כל עליה בצפון מהווה אתגר במיוחד עם התרוקנות הסוללה , ירדתי מרכב גדול (RAV4) והגודל של הקונה ממש מתאים לי לחלוטין.

נוטה יותר לכיוון האטו2 , ולו רק מבחינה חיצונית , הסיליון פשוט מכוערת.

איכות הגימור באטו 2 עדיפה על זו של הסיליון , נסיעת מבחן באטו תהיה זמינה רק בתחילת מרץ עם הגעת האוניה עם הרכבים, לא מצאתי לנכון לבצע נסיעת מבחן על הדגם החשמלי.

רעיונות לרכבים נוספים יתקבלו בברכה.

פורסם
לפני 22 שעות, 3n כתב:

הרכב די מעצבן אותי לאחרונה עם מנוע חלשלוש אשר כל עליה בצפון מהווה אתגר במיוחד עם התרוקנות הסוללה

הכוונה ליונדאי קונה שמעצבנת?

התרוקנות הסוללה כל כך משמעותית? אני לא מרגיש את זה באיוניק, ולכן שואל.

פורסם
לפני שעה, AmosC כתב:

הכוונה ליונדאי קונה שמעצבנת?

התרוקנות הסוללה כל כך משמעותית? אני לא מרגיש את זה באיוניק, ולכן שואל.

אכן הכוונה לקונה , וכן , נסה לעלות את העליה התלולה למעלות ללא סוללה ותמצא את עצמך מזדחל ב 90-100 קמ"ש כאשר מנוע הבנזין החלוש מנסה לטפל בכל המאסה לבדו.

בנסיעה במישור אכן לא מורגש אלא אם אתה מבקש לצאת להאצה הדורשת כוח מיידי ולשם כך נדרש תכנון מראש במיוחד אם הרכב נמצא בשיוט , לחיצה מסיבית על הדוושה מלווה לעיתים בבילבול מערכות בין החשמלית לבנזין ולוקח שניה ואו שתיים עד שהמחשב מחליט איך לטפל בדרישה.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...