Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Derish כתב:

במטבח הקטן שלי, הגריל היה הפתרון האופטימלי בגלל שאני לא אוהב לנקות את נתזי השמן של סטייק צלוי על מחבת, או לנשום את העשן הנלווה (שגם קולט אדים לא לגמרי פותר). 

ניסיתי סו-ויד, אבל זה היה תהליך מורכב מדי שדרש הרבה זמן והתעסקות לעומת הגריל. אילו הייתה לי מרפסת גדולה וגריל פחמים שמישהו בא וחימם מראש - זו בהחלט הייתה אופציה עדיפה.

שוכח לפעמים שלא כל אחד יכול לבחור בין אופציות נוספות כמו גריל פחמים או ברביקיו. עכשיו זה מובן יותר. במיוחד שמכיר את העשן הזה ויודע כמה הוא אוהב להידבק כמעט על כל דבר בבית. מהבחינה הזו זה היתרון הכי גדול של הנינג'ה. 0 עשן

עריכה אחרונה על ידי נירו72
פורסם

השנקל שלי: נינג'ה הוא כמו תנור קטן מאוד, חזק מאוד, שמתחמם מהר ויש לו תרמוסטט מוצלח שמתקשר בצורה מוצלחת עם הטיימר. 

סה טו.

מעולה, למשל, לחזרה שוב ושוב על אותם מתכונים שדורשים לקלוע בול לדרגת צלייה מסוימת - סלמון, צ'יפס וכו'.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

נניח והייתי רוצה לאכול - לא יודע. שניצלים. (מצופים, כאלו שקונים בשקית בסופר) עם צ'יפס. 

ולא בא לי על טיגון

תיארת כרגע את כל האוכל שהכנתי בחמש-עשר שנים האחרונות. (כן, אני יודע שזה לא בריא וגם פחות טעים מכאלה שמכינים לבד, אז תחסכו לי)

יוצא סבבה בנינג'ה הפשוט, אין לי גריל, יש לי דגם של שני תאים.

אני אפילו לא מוסיף שמן לשניצל והצ'יפס הקנוי, אבל אם אתה מכין צ'יפס אמיתי מתפוחי אדמה אז כדאי לרסס שכבה של ספריי שמן (או שמן בתוך שפריצר אם אתה חסכן)

• אחראי פורום
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

השנקל שלי: נינג'ה הוא כמו תנור קטן מאוד, חזק מאוד, שמתחמם מהר ויש לו תרמוסטט מוצלח שמתקשר בצורה מוצלחת עם הטיימר. 

סה טו.

מעולה, למשל, לחזרה שוב ושוב על אותם מתכונים שדורשים לקלוע בול לדרגת צלייה מסוימת - סלמון, צ'יפס וכו'.

ככה גם אני רואה אותו ומוסיף על זה גם פחות סירבול ויותר ניקיון.

כמשפחה שמבשלת הרבה ומאכלים קבועים בסה"כ, זה הכי פשוט ולעניין וגם הילדים בעסק.

מבחינתי קנייה מאוד מוצלחת.

• רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נינג'ה גריל עובד אצלנו הרבה.
עושים בו קציצות ושניצלים בלי לטגן ובלי הלכלוך והווג'ע ראס.
קולים בו ירקות לסלטים.
מחממים בו שניצלים וכו' מהמקרר שיצאו פריכים ולא סמרטוטיים, מפשירים בו לחמים ולחמניות קפואים.
עושים בו כל מה שהיינו עושים פעם בגריל כמו כנפיים וכו'.
עושים בו עוף מוקפץ על פלנצ'ה.

זה מאוד נוח שהשמן לא מטנף את סביבת הטיגון ואין עשן בבית, מה שכן הפנים שלו מתג'ייף ברמות קשות משומן שרוף לאורך הזמן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הדילמה. אם רוצים להימנע מהצטברות ג'יפה שקשה לנקות צריך לנקות אותו אחרי כל שימוש. כמה זה שונה מניגוב סביבת הכיריים ושטיפה של מחבת? זה לא מעיק אפילו יותר? לפרק אותו ולשטוף?

מבין מי שרוצה אוכל עם פחות שמן, אבל בקטע של הנוחות? נראה לי דומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

אודה להסברים להדיוט לגבי מה השימושיות שלו במטבח - מה הוא יכול לעשות יותר טוב (כפי הנראה רק יותר מהר אם אני מבין נכון) מאשר תנור אפייה או כיריים גז. 

צ׳יפס בתנור ממש מהר וממש טעים זה השימוש הקבוע שלי.

בגדול - כל מה שאתה יכול לעשות בתנור - במיוחד עם מצב טורבו יותר טוב ובחצי מהזמן.

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

איך מכינים אורז למשל באמת בדבר הזה? מה שונה בתהליך עם זה מול לבשל אותו בצורה הרגילה? 

תחשוב על זה כמכשיר אידוי.

בקטע הזה אני אגב לגמרי יותר בעד מכשיר נפרד.

לבערך כל אסייתי שאני מכיר יש Rice cooker שהיה נראה לי הזיה בהתחלה - עד שקניתי אחד.

כדי לאדות ולהכין אורז ב0 התעסקות - זה מדהים. יש לי המון חברים שלא מתחילים את היום שלהם בלי לשים אורז ולהפעיל אותו - וזה יודע לשמר אורז במצב מושלם - חם ומוכן לאכילה 48 שעות אחרי שהוא מוכן.

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

נניח והייתי רוצה לאכול - לא יודע. שניצלים. (מצופים, כאלו שקונים בשקית בסופר) עם צ'יפס. 

ולא בא לי על טיגון (יש אפשרות לאפייה בתנור למשל). 

בול השימוש הכי טוב לזה. אני מכין כאלו לילדים , כדורי בשר וכו ב0 התעסקות.

לפני 6 שעות, Derish כתב:

לכל הפחות, רצוי להשקיע בתבניות/דפי נייר אפייה מחוררים. אחרת אתה מוריד מאד את היעילות של תנועת האוויר החם מסביב למזון, כמו גם את כושר הניקוז של השומן והמיצים הפנימיים (אם יש). 

אני משתמש בכאלו רק לדברים ממש מלכלכים - אחרת זורק את התבניות בסוף קומפלט למדיח (מדף עליון)

לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

את הדילמה. אם רוצים להימנע מהצטברות ג'יפה שקשה לנקות צריך לנקות אותו אחרי כל שימוש. כמה זה שונה מניגוב סביבת הכיריים ושטיפה של מחבת? זה לא מעיק אפילו יותר? לפרק אותו ולשטוף?

מבין מי שרוצה אוכל עם פחות שמן, אבל בקטע של הנוחות? נראה לי דומה.

תראה מה כתבתי.

יש 2 אופציות:

1. להשתמש בניירות האלו לבסיס לדברים יותר כבדים בלכלוך

2. לא - ואז פשוט לשים את כל הסל קומפלט איך שהוא (אפשר לפרק את הבסיס לשים בנפרד) במדיח

לכן אני קצת מעדיף את הAir frier על הגריל.

לי ספציפית יש אחד עם 2 סלסלות נפרדות קטנות - ככה אני הרבה פעמים מכין נגיד את השניצלים באחד , את הצ׳יפס בשני עם טיימרים ומידות חום שונות ואומר לו תסיים ביחד ותעדכן אותי :)

(נו טוב - מדי פעם צריך להביא לסל ערבוב קטן / להפוך דברים)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני קניתי נינג'ה דור 2. אולי שינו משהו ביחס לדור 1, כי לא מבין על מה מדברים מבחינת קושי בניקוי. אצלי קל מאוד לנקות.

פורסם

באופן אישי, משתמש בפרייר רק עבור צ'יפס קופא. בשר ועופות על הגריל, מאפים, דגים ופיצות בטאבון וכו' אבל זה היתרון של לגור בבית פרטי לצד החורף הישראלי כך שגם בחורף כל הכלים האלו פעילים, מניח שללא זה גם אני הייתי מחפש פתרונות כפי שכתבו כאן. 

• תוכן חדש...