Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 20.1.2026 בשעה 07:40, saar5555 כתב:

אני אחפש. אחרי עריכה: מצאתי. 

זה כמו דבק מגע שקוף - זה ממלא את השקע איפה שנפגעה הזכוכית. 

היה לי משהו דומה כמו שיש בסרטון כאן. 

20200106_080735.jpg

20200105_162032.jpg

20200125_143029.jpg

20200123_161405.jpg

מעניין, במקרה אצלי אחת האבנים הקטנות ממש שרטו את השמשה (מבחוץ כמובן) ויצרו סדק של כמה מילימטרים, בסגנון של מה ששלחת,

אני מרגיש אותו גם מבפנים הרכב כשאני נוגע בשמשה עצמה.

מתלבט אם לקנות את מה שהמלצת או לעזוב את זה לעכשיו, אבל אז זה יכול גם להתרחב.

פורסם

ישנם כמה בלי מקצוע בודדים בארץ שמתקנים סדקים ופציעוצ בשמשות, לאחר התיקון לא נשאר זכר.

גם אני לא האמנתי עד שראיתי בעיניי.

כרגע לא זוכר שם, אני חושב יש בבת ים מקצוען שעושה את זה. מדובר על כ300/400 שקל במקום להחליף שמשה לחליפי באיכות ירודה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, רכוב כעומד כתב:

זה ודאי יתרחב עם שינויי החום והקור, מניסיון אם לא אכפת לך שיתפוצץ ותקבל שמשה [יתכן חילופית] תחכה, אם לא תמלא את זה ויפה שעה אחת קודם

זה משהו שקורה בבת אחת או שרואים את הסדק ממש מתרחב?

בכל מקרה אני כרגע לא יודע כל כך מה החומרה כי זה סדק יחסית קטן, אמנם כן אני מרגיש אותו מבפנים הרכב. ואכן מפחד שהוא יתרחב

צריך לטפל בבעיה הזו, אני מסכים, פשוט לא יודע אם שווה לי להחליף את כל השמשה כרגע.. כי אני ממשיך לסוע בדרכים האלו ויש בהם משאיות חריגות באופן יום יומי..

לפני 15 דקות, בעל נסיון כתב:

ישנם כמה בלי מקצוע בודדים בארץ שמתקנים סדקים ופציעוצ בשמשות, לאחר התיקון לא נשאר זכר.

גם אני לא האמנתי עד שראיתי בעיניי.

כרגע לא זוכר שם, אני חושב יש בבת ים מקצוען שעושה את זה. מדובר על כ300/400 שקל במקום להחליף שמשה לחליפי באיכות ירודה. 

אשמח להמלצות.. אתה יודע במה הוא משתמש? במה שהזכירו פה כבר בפוסט?

פורסם
לפני שעתיים, sagii כתב:

זאת בעיה. אם זה סדק שעובר לצד שני ואתה מרגיש אותו אז כנראה שהוא עלול להתרחב ו"לרוץ".. מה שבסופו של דבר יצריך החלפת שמשה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 8 שעות, sagii כתב:

מעניין, במקרה אצלי אחת האבנים הקטנות ממש שרטו את השמשה (מבחוץ כמובן) ויצרו סדק של כמה מילימטרים, בסגנון של מה ששלחת,

מתלבט אם לקנות את מה שהמלצת או לעזוב את זה לעכשיו, אבל אז זה יכול גם להתרחב.

יש לך ביטוח שמשות?

בחלק מהמקרים מגיעים אליך הבייתה ומחליפים תוך הרבה פחות מחצי שעה את השמשה ובא לציון גואל.

הסדק שיש לך יתרחב פתאום בקפיצה בכביש או כפי שנכתב בגלל שינויי טמפרטורה. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...