Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

מחזיק בבעלותי רכב פולקסווגן טיגואן 2017 - קילומטראז' נמוך יחסית (כ- 80,000 ק"מ).

הטיפולים מאז ומעולם לא היו זולים - אבל בגיל הנוכחי של הרכב, הבלאי נותן אותותיו וההוצאות על כל תיקון קטן ועל כל טיפול מתחילות להיות מוגזמות.

עד עכשיו טיפלתי במוסך מורשה של פולקסווגן בנתניה (הגורן).

האם יש הצדקה להמשיך לטפל במוסך מורשה?

יש למישהו המלצה על מוסך חלופי אחר שמטפל בפולקסווגן באיזור השרון - עם שירות טוב ובמחירים סבירים?

אולי אני מחפש פה חד-קרן, אבל אשמח לשמוע חוות דעת.

תודה!

(רק לצורך הבהרה, אין לי הבנה אמיתית במכונאות רכב, ואין לי שאיפה לטפל ברכב בעצמי בשום צורה)

עריכה אחרונה על ידי Shakkalakka
פורסם

מתעניין לגבי הוצאות מיוחדות, יש לי רכב אחר 2014 עם 45K ק"מ איזה הוצאות מיוחדות יש לך ב80K ק"מ? אני מניח שהחלפת רפידות, פלאגים, נוזל קירור וחוץ מזה מה מיוחד? רק להחליף שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן כל שנה, ופילטר אוויר כל 2-3 שנים, איזה תיקונים היית צריך בנוסף?

ההמלצה הגורפת היא לטפל במוסך רון בתל אביב, שהוא זול ממוסך יבואן וגם נחשב לאמין מאד

פורסם

שווה לך לנסוע לרון בתל אביב. אני הייתי מגיע אליו מהצפון עם הגולף, מתזמן את זה כשצריך להיות בת"א.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 6 שעות, Shakkalakka כתב:

אהלן,

מחזיק בבעלותי רכב פולקסווגן טיגואן 2017 - קילומטראז' נמוך יחסית (כ- 80,000 ק"מ).

הטיפולים מאז ומעולם לא היו זולים - אבל בגיל הנוכחי של הרכב, הבלאי נותן אותותיו וההוצאות על כל תיקון קטן ועל כל טיפול מתחילות להיות מוגזמות.

עד עכשיו טיפלתי במוסך מורשה של פולקסווגן בנתניה (הגורן).

האם יש הצדקה להמשיך לטפל במוסך מורשה?

אם רכב מפגין אמינות במוסך קבוע, ואני רוצה להמשיך להחזיק את הרכב, הייתי נותן קרדיט על זה למוסך שאני מטפל אצלו, ולא מחליף אותו רק בגלל מחיר.

יש סיבות טובות יותר ממחיר להחליף מוסך : מקצועיות, שירות, יחס, אמינות וכו.

לעניות דעתי שכרך יצא בהפסדך.

בנוסף כשתרצה למכור את הרכב, תוכל לדרוש יותר בגלל שטיפלת במוסך יבואן, ויש מי שישלם לך יותר על רכב שטופל רק במוסך יבואן. מוכרים רושמים את זה ביד2.

בנוגע למחיר, יש למוסך יבואן "מאיפה להוריד" וזה רק עניין של מיקוח מצידך.

1) תדרוש 10% הנחה בגלל שאתה לקוח קבוע. תדרוש ותקבל.

2) תקנה את החלפים בעצמך ותחסוך פערי תיווך (משה חלפים מעולה).

3) תבוא עם הצעת מחיר חלופית. תבקש הצעת מחיר ממוסך מוכר אחר ותבוא עם הצעת המחיר למוסך היבואן ותדרוש שיבואו לקראתך.

* הכותב ניסה גם מוסכי VAG, שאינם מוסכי יבואן, וחזר כמו גדול למוסכי היבואן.

• אהבתי 1
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתאריך 19.12.2025 בשעה 14:35, גולדן191 כתב:

מתעניין לגבי הוצאות מיוחדות, יש לי רכב אחר 2014 עם 45K ק"מ איזה הוצאות מיוחדות יש לך ב80K ק"מ? אני מניח שהחלפת רפידות, פלאגים, נוזל קירור וחוץ מזה מה מיוחד? רק להחליף שמן, פילטר שמן, פילטר מזגן כל שנה, ופילטר אוויר כל 2-3 שנים, איזה תיקונים היית צריך בנוסף?

ההמלצה הגורפת היא לטפל במוסך רון בתל אביב, שהוא זול ממוסך יבואן וגם נחשב לאמין מאד

נכון - בנוסף, דברים כמו:

פקק שמן גיר שדלף והצריך החלפה שלו ומילוי של השמן גיר.

דליפת גז מהמזגן - איתור דליפה ותיקון (הפסיק לקרר).

בעיה בנעילת מרכזית של הדלתות ברכב.

חריקה של המראות צד בפתיחה/סגירה.

בכללי מרגיש שכל שנה מתחילות לצוץ בעיות אחרות (משמעותית יותר מהרכב טויוטה השני שלי, בן ה- 13).

לא יודע אם זה נפוץ בדגם, או רק אצלי, אבל כל טיפול וכל תיקון נהיה מנופח בעלויות.

כמובן שמבקש הנחה ולרוב מקבל בין 8-10% הנחה. ועדיין.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...