Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, DAHUJI כתב:

אני אסכם כי לחזור על עצמי ועל אחרים פה זה מרגיש מאוד מיותר ומעיק.

תודה על ההשקעה בתגובה. רק אציין שהשאלה שלי לא נגעה להרגלים או לנוהגי מוסכים, אלא ספציפית להנחיות היצרן המופיעות בספר הרכב – זו הייתה המטרה מלכתחילה.

באופן אישי, אני חושב שחבל לפספס את רוח הפורום הזה: רוב החברים כאן באמת יודעים לתת תשובות ממוקדות ומבוססות, וזה מה שהופך את קארספורום למקום שכדאי להמשיך לחזור אליו.

כשכותבים ש"זה מרגיש מיותר ומעיק לחזור על דברים" – זה בעצם מעיד יותר על מי שכתב מאשר על השאלה עצמה. בסוף, מי שאין לו סבלנות לענות בצורה עניינית תמיד יכול פשוט… לא לענות.

פורסם
לפני 20 שעות, roxo89 כתב:

כשכותבים ש"זה מרגיש מיותר ומעיק לחזור על דברים" – זה בעצם מעיד יותר על מי שכתב מאשר על השאלה עצמה. בסוף, מי שאין לו סבלנות לענות בצורה עניינית תמיד יכול פשוט… לא לענות.

roxo, אתה צודק, אבל זה אינטרנט... אין מה לנתח יותר מדי, אין מה להפעיל פסיכולוגיה הפוך על הפוך, וגם אין מה לחנך את מי שיושב מול המחשב ומקליד על המקלדת בצד השני של המסך.

מבחינתי, יש 3 פרמטרים שלפיהם שואל שאלה ופות"ש נמדד:

1. הוא קורא ומתעמק בתשובות שהוא מקבל. מיישם את המידע שכתבו לו.

2. הוא לא "מתעצל", הוא מנסה להבין לבד, הוא מתאמץ להבין לבד, הוא מאתגר את עצמו שלא לאכול בכפית, אל לנסות ולהגיע עם ההדרכה מהאתר לתשובות בעצמו, והוא גם יודע לעשות גוג-אל פשוט (או שזו גם דרישה גבוהה מדי?).

3. הוא עונה על השאלות ששאלו אותו לגבי מה שהוא רשם כשהוא נשאל לגביהן.

לגבי השרשור הזה - אני לא מודד או מבקר אותך, אבל על כל השאלות ששאלת - קיבלת תשובה (כן? לא?).

באופן כללי,  אנחנו (אני) מנסים לעזור, אם לא הייתה לנו (לי) סבלנות לענות, תהיה בטוח שלא היינו (הייתי) עונים (עונה), וזה קורה מספיק פעמים ובמספיק שרשורים כדי להמשיך הלאה ולא לענות ולא לתת יחס.

לפעמים גם תשובה קקה היא תשובה, ואפשר להבין ממנה דבר או שניים או לקבל מושג.

נעזוב את כל מה שנכתב למעלה בצד:

על איזה עוד שאלות לא קיבלת תשובה?

מנסים לעזור.

• רעיון טוב! 1
  • פיתרון
פורסם
לפני 12 שעות, DAHUJI כתב:

roxo, אתה צודק, אבל זה אינטרנט... אין מה לנתח יותר מדי, אין מה להפעיל פסיכולוגיה הפוך על הפוך, וגם אין מה לחנך את מי שיושב מול המחשב ומקליד על המקלדת בצד השני של המסך.

מבחינתי, יש 3 פרמטרים שלפיהם שואל שאלה ופות"ש נמדד:

1. הוא קורא ומתעמק בתשובות שהוא מקבל. מיישם את המידע שכתבו לו.

2. הוא לא "מתעצל", הוא מנסה להבין לבד, הוא מתאמץ להבין לבד, הוא מאתגר את עצמו שלא לאכול בכפית, אל לנסות ולהגיע עם ההדרכה מהאתר לתשובות בעצמו, והוא גם יודע לעשות גוג-אל פשוט (או שזו גם דרישה גבוהה מדי?).

3. הוא עונה על השאלות ששאלו אותו לגבי מה שהוא רשם כשהוא נשאל לגביהן.

לגבי השרשור הזה - אני לא מודד או מבקר אותך, אבל על כל השאלות ששאלת - קיבלת תשובה (כן? לא?).

באופן כללי,  אנחנו (אני) מנסים לעזור, אם לא הייתה לנו (לי) סבלנות לענות, תהיה בטוח שלא היינו (הייתי) עונים (עונה), וזה קורה מספיק פעמים ובמספיק שרשורים כדי להמשיך הלאה ולא לענות ולא לתת יחס.

לפעמים גם תשובה קקה היא תשובה, ואפשר להבין ממנה דבר או שניים או לקבל מושג.

נעזוב את כל מה שנכתב למעלה בצד:

על איזה עוד שאלות לא קיבלת תשובה?

מנסים לעזור.

אחי, תענה לבן אדם, או שאל תענה...

מה אתה מעביר פה סדנאות חינוך...

כן יודע לחפש בגוגל, לא יודע לחפש בגוגל

כן מעיק, לא מעיק

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...