Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להאמין שזה היה המצב בשבדיה לפני חמש שנים, אלא אם כן אלו היו שנות השיא במכירות רכב חשמלי שהטו את הסטטיסטיקה גם בדנמרק ובנורבגיה. אני מעריך שנכון להיום אחוז האוטומטיות שם קרוב לזה של אנגליה, משום שכל המכוניות יקרות למדי ולכן ההפרש במחיר פחות מורגש, אבל זה לא 80-90 אלא יותר בכיון של 60 (פחות אם מתמקדים במנועי בעירה פנימית).

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Derish כתב:

אני מניח ששכרת בנמלי תעופה או סניפים עירוניים גדולים

אתה בהחלט צודק - יכול להיות שזו הסיבה.

לפני שעתיים, Derish כתב:

אמריקנים או בעלי נכות אחרת כלשהי.

אתה טוען ש"אמריקאי" זה סוג של נכות?

אני נוטה להסכים איתך... 😄 

אגב:

בדקתי עכשיו שני תאריכים אקראיים לשכירות בשבוע הבא בבוקרשט, באתר הרומני של אויס, והתוצאה היא מה שאני מכיר:

1. רכבים "קטנים" (דוגמה: דאצ'יה סנדרו) - ידניות

2. רכבי סופר מיני (דוגמה: סקודה פאביה) - ידניות

3. מכאן והלאה הכל אוטומאטי החל מקטגוריה C (גולף) והלאה, דרך טיגואן, ועד טרנספורטרים, טנדרים, ורכבי 7 מושבים כדוגמת הקודיאק. אין שום אפשרות לידני.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 14 שעות, Derish כתב:

או סטלנטיס

עד היום, כשאני שומע את השם "סטלנטיס", אני משוכנע שמישהו עובד עלי ושאין כזה שם במציאות, סטלן-טיס. או שזה משהו ישראלי. 

פשוט, כאילו, לא יודע. מי המתחרה הישיר שלהם? סחיבר? או משהו?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 12 שעות, Fazer כתב:

בדקתי עכשיו שני תאריכים אקראיים לשכירות בשבוע הבא בבוקרשט, באתר הרומני של אויס, והתוצאה היא מה שאני מכיר:

זה תרגיל יפה, חזרתי עליו עכשיו מהאפליקציה של אוויס בספרד ואני רואה בדיוק את אותן תוצאות כמוך. מעניין שלפני פחות משנה עוד קיבלתי בנמה"ת של בוקרשט דאצ'יה דאסטר ידנית ועכשיו היא מוצעת רק עם אוטומט. בדיעבד, זה מזכיר לי איזו הערה שהפקיד זרק אז לגבי הדאסטר החדש שהם הולכים לקבל ויהיה אוטומטי בלבד משם ואילך.

כנראה שרומניה מתפתחת לכיוון הזה, או שחברות ההשכרה קיבלו החלטות אסטרטגיות ברמת הריג'ן לרכוש רק מכוניות כאלה משום שקל יותר למכור אותן בהמשך. סה"כ אני רואה זאת כמגמה חיובית שאני מקווה שתגיע בהקדם גם לשאר חלקי היבשת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 15 דקות, Derish כתב:

זה תרגיל יפה, חזרתי עליו עכשיו מהאפליקציה של אוויס בספרד ואני רואה בדיוק את אותן תוצאות כמוך. מעניין שלפני פחות משנה עוד קיבלתי בנמה"ת של בוקרשט דאצ'יה דאסטר ידנית ועכשיו היא מוצעת רק עם אוטומט. בדיעבד, זה מזכיר לי איזו הערה שהפקיד זרק אז לגבי הדאסטר החדש שהם הולכים לקבל ויהיה אוטומטי בלבד משם ואילך.

כנראה שרומניה מתפתחת לכיוון הזה, או שחברות ההשכרה קיבלו החלטות אסטרטגיות ברמת הריג'ן לרכוש רק מכוניות כאלה משום שקל יותר למכור אותן בהמשך. סה"כ אני רואה זאת כמגמה חיובית שאני מקווה שתגיע בהקדם גם לשאר חלקי היבשת.

הדברים באמת השתנו, במיוחד מאז הקורונה. הרבה יותר אוטומטי ובמיוחד אין יותר תשלום פרימיום על אוטומט. אני זוכר לפני 8-10 שנים אוטומט היה עולה פי 1.3-1.5 לעומת רכב ידני מקביל בהשכרה. היום זה זהה (אם בכלל יש את הקלאס ידני).

פורסם
בתאריך 14.7.2025 בשעה 17:48, Haim_gds כתב:

RED

בול. הרגע ראיתי אותו שוב בעקבות השירשור...זה זה. שונה קצת ממה שזכרתי, נו טוב- אני מזכיר את החתימה שלי במעמד הזה:lol:

אותי תמיד מחרפן משהו אחר. כשיורים על בית שנמצאים בו, כולם מתנמכים. זה קבוע.

ואף אחד לא יורה נמוך...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...