Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות להליכון

D1winner

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מחפש לקנות הליכון בתקציב של עד 5 אלף,

היום יש לנו הליכון בן 20+ של חברת YORK שקבלנו במתנה, ההליכון בשימוש פעם - פעמיים בשבוע בממוצע.

על פניו ההגיון אומר להמשיך עם אותו החברה, כי הוא אמין ולא מתקלקל.

אבל כנראה שהאיכות של פעם היא לא כמו היום.

שמתי לב שמשווקים בארץ את חברת VO2, שזאת בעצם חברה ישראלית, מישהו התנסה? אמינים?

יש המלצות עד דגם מסויים? חברות מסויימות?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

לפני שנתיים בדקתי את השוק, לא היו יותר מדי חוות דעת על ה-VO2, שנראה כמו מותג בינוני מבחינת איכות/מחיר.

העדפתי להשקיע ולא להמר גם כשהוא עלה חצי מהמובילים. 

מה גם שמבחינתי הנתון המכריע הוא מה יש במכוני כושר ומהשנים שהתאמנתי בהם, היו יורק כמעט באופן בלעדי ולא זכורות לי השבתות מיוחדות.

קניתי יורק לגאסי, עובד בערך כל יום, עודף כלשהו מ-5000 ש''ח.

מאסיבי, בנוי טוב, אפס תקלות אך מצד שני הוא חדש מדי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם מיוצרים בסין, כך שקשה להבטיח איכות.

יורק יותר מוכר לטכנאים ויש חלפים במידת הצורך.

למה אתה מחליף בכלל?

עוד אפשרות לשקול זה קניה ביד2 של הליכון שהיה בשימוש מועט. יש הרבה כאלו שנמכרים גם ברבע ממחירם כחדשים, מה שמאפשר לקחת דגם בכיר ורובוסטי. אפילו עם עלות הובלה, זו יכולה להיות אחלה עסקה.

אני קניתי בזמנו ביד2 יורק רקורד שבקושי היה בשימוש (קל לראות אם המכשיר שחוק וכמובן להפעיל ולרוץ עליו כדי לוודא תקינות מלאה). כמו רבים אחרים גם אני לא התמדתי איתו והעברתי אותו לחמי שעדיין משתמש בו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי אליפטיקל במרקטפלייס של פייסבוק לפני כחצי שנה בחצי מחיר, גם הכרתי אחלה בנאדם על הדרך ישבתי אצלו איזה שעה וחצי דיברנו על החיים.

אכניס לך שיקול של אליפטיקל למול ההליכון, שמתי לב שהברכיים לא כואבות לי, אפילו לא צריך נעליים מיוחדות וכבונוס זה גם מחזק את הידיים.

בכל אופן ההמלצה היא לא משנה באיזה דגם תבחר תראה מה קורה במרקטפלייס כי יש שם מחירים מצוינים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההליכון הקיים צר מידי ומתחיל להתפרק קצת, בעיקר פלסטיקים רופפים.

ראיתי ביד יד2, הרוב לא באמת בחצי מחיר, אם בודקים טוב אפשר לקנות חדש בעוד כמה מאות שקלים.

יש אולי 1-2 שהם כן בחצי מחיר, אבל הם לא ברוחב שאני רוצה, אז אם כבר קונים, מעדיף חדש עם אחריות ולפי הדרישות שלי, ובנוסף לשלם הובלה, ההפרש לא כזה גדול שמצדיק את ההפרש.

אנחנו כן משתמשים בקיים, ככה שאני כן מוכן להשקיע, זה לא "בוא ננסה לקנות משהו ביד 2 לראות אם נתמיד", כבר אחרי השלב הזה...

האישה רוצה הליכון לא אליפטיקל... לי זה לא משנה.

אם אין כאן איזה חוות דעת נגד יורק או משהו אז כנראה שנלך עליו

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי York Record Pro שקניתי בדצמבר 2020. פועל בממוצע 12-15 שעות בשבוע. . עלה כ-5,000 ש"ח. עד כה מצויין מצויין, למעט צורך בהחלפת מנוע (באחריות) והחלפת רצועה, שזו שחיקה נורמלית למכשיר שפועל שעות מרובות מאוד בקנה מידה של מכשיר ביתי.

עד,כמה שאני הבמתי ה-VO² הוא מותג גנרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שצריך להחליף רצועה באופן מונע (מזכיר משהו לחובבי רכב?). חוץ מזה, מדובר במכשיר ביתי שנמצא בשימוש אינטנסיבי מאוד, 2-3 שעות ביום. זה כפול מהמקובל.

יש אחריות על המנוע 7 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...