Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, Mediali כתב:

שלום 

תודה על כל הטיפים 

יש לי שני רכבים - האם הספירה של אירועי ביטוח הם פר רכב או פר בעל פוליסה (השני רשום על שם אשתי) ?

ברכב השני כן היתה לי תביעה יחסית גדולה לא מזמן.

מקריאה הבנתי שבמידה והנזק הוא מתחת ל5000 שח - זה לא נחשב אירוע ביטוחי - האם אכן כך ?

יש דרך לשכנע אותו לבחור מוסך בהסדר שאולי עלות הנזק שם תהיה פחות מ5000 שח ?

האם בלע הרכב השני זה גם נחשב אירוע ביטוחי ויש לו אינטרס שזה לא יחשב או שזה רק הצד הפוגע ? 

אם אתה מפעיל ביטוח, התביעה נרשמת לבעל פוליסה שביטח אותו רכב, בלי קשר לסכום התביעה (גם מתחת ל 2500 שקל יירשם תביעה, לכן לא כדאי להפעיל אם נזק נמוך מ-3 אלף שקל בערך).

במקרה הזה, אני הייתי מציע לבעל רכב הנפגע 2.5 - 3 אלף שקל כופר במזומן (ולא לשכוח לקחת כתב וויתור על תביעות) או תיקון דרך חברת ביטוח - ונראה מה הוא יבחר. ז"א אם הוא לא מסכים לכופר - להפעיל ביטוח. אם יש לך סוכן ביטוח - אתה גם יכול להתייעץ איתו, בטח הוא יודע יותר טוב ממני מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אני לא יודע מה קורה אם בעל רכב הנפגע מחלית לתקן לבד במוסך שלו, לפי הערכת שמאי שלו, מבלי לתת הזדמנות לחברת ביטוח שלך לתקן את הרכב שלו.

האם הוא צריך לתבוע החזר עלות התיקון דרך בית המשפט?

פורסם
לפני 45 דקות, EvGriga כתב:

, בלי קשר לסכום התביעה (גם מתחת ל 2500 שקל יירשם תביעה, לכן לא כדאי להפעיל אם נזק נמוך מ-3 אלף שקל בערך).

אתה טועה ומטעה

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, avargel כתב:

אתה טועה ומטעה

אז אני מציא לו להתייעץ עם סוכן ביטוח שלו. זה בסדר מבחינתך?

כל תביעת ביטוח רכב נרשמת לבעל הפוליסה. כאשר מגישים תביעה לחברת הביטוח, היא מתועדת במערכת של החברה. תיעוד זה כולל את פרטי האירוע, הנזק שנגרם, והפיצוי שניתן (אם אושר). מידע זה יכול להשפיע על תנאי הפוליסה בעתיד, כולל גובה הפרמיה.

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

זה מה שמצאתי ברשת בנוגע לרף של 5000 שח - יש בלע הרכב הנפגש אינטרס כלשהו שיאפשר לטפל במקום שרף העלות לא יעלה על 5000 שח ?

אני יכול להשלים מכיסי לבעל המוסך את העלות מעל 5000 שח ?

image.thumb.png.88ca270f6bef1f980a864ee10b5e2a9f.png

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...