Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו כל עם ישראל גם אני נורא התרגשתי אתמול לצפות בשחרור שלושת החטופות משבי החמאס ברצועת עזה. הלוואי וכל החטופים יחזרו במהרה , אמן. 

כחובבת רכב שמתי לב שבצילומים ששודרו נראה שהחטופות הועברו מהחמאס ברכבי שטח לבנים של הצלב האדום הבינלאומי. זיהיתי שאלו רכבי טויוטה אבל מדגם שלא ממש ראיתי בכבישי ישראל.  אפילו שמתי לב שלכולם יש לוחית רישוי שוויצרית עם קידומת GE (ג'נבה) ואז נזכרתי שבסבב השחרור הקודם גם ראיתי רכבי טויוטה של הצלב האדום אבל מדגם אחר - יותר ישן וקובייתי. גם כזה לא זכור לי שראיתי בארץ. 
למה כל הטויוטות ה"ישראליות" - לנדקרוזר/פראדו נראים שונה מאלו של הצלב האדום ? 
אילו דגמים יש לצלב האדום ? יותר טובים ממה שנמכר בארץ ? מה ההבדל בין הדגם הקובייתי מהשחרור הקודם לזה מהשחרור הנוכחי ? 

מצרפת צילומים שמצאתי באינטרנט להמחשה על מה אני מדברת. 

רכב-הצלב-האדום-עם-החטופות.png

957341.webp

8a64d250-d66c-11ef-9b17-d5e14d37b355__h254_w455.jpg

AFP_36UP9MX-1-600x400.webp

GettyImages-1800980013-1.webp

BkSUwB04p_0_0_3000_2000_0_x-large.jpg

rJ11vciyxBa_0_13_3000_1688_0_x-large.avif

עריכה אחרונה על ידי ronit-cl
פורסם (נערך)

יש המון סדרות של לנדקרוזר.

הנפוץ בארץ הוא סידרה 120 שמוחלף עכשיו על ידי ה250 החדש.

אלו של הצלב האדום הם מהסידרה הגדולה, הישנות מסידרה 70 שקיימת בארץ במודל 1998 בלבד.

החדשות הם מסידרה 300 שהחליפו את סידרה 200, קימות בארץ בעיקר בשירות דיפלומטי ויחידות אבטחת אישים.

NO20240716-142317-005542F.MP4_snapshot_00_09_054.thumb.jpg.97c90282241815a31edd8761f2faaa6d.jpg

PXL_20250114_122829349~2.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

טויוטה פשוט הם רכבים מאוד אמינים והילקס תדלק אותו בשמן הוא גם ייסע והצלב האדום לא קשור "כביכול" לעזה אלא הוא גוף חיצוני אז יש לו את הלנד קרוזרים האלו וסתם במאמר מוסגר שים לב שבכל המדינות הערביות אפגניסטן פקיטן ובכל המדינות דלות אמצעיים כספיים יש בכמויות טויוטה כי זה אמין ומחזיק לאורך זמן

פורסם (נערך)

טויוטה עדיין מייצרת את הלנד קרוזר 70 עבור האו"ם וארגונים אחרים כמו הצלב האדום:

עריכה אחרונה על ידי RedLabel
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, amosbmw כתב:

הנפוץ בארץ הוא סידרה 120 שמוחלף עכשיו על ידי ה250 החדש.

ה-250 מחליף את ה-150.
ה-150 החליף את ה-120 שהחליף את ה-90. שלושת אלו הגיעו לארץ ביבוא סדיר ממה שאני יודע.
סורי שאני קטנוני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לצל״א יש הסכם עם שווייצריה. חלק ממנו זה הלוחיות. בפועל הם פטורים מכל בדיקה או הגבלה ככה שאפשר למצוא רכבים שלא יורשו להיכנס בהרבה מדינות.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

סדרה 70 נמכרת היום גם באיחוד האמירויות ואפריקה.

ב-98 הגיעו רכבים מהסדרה הזאת לארץ ב"טעות".

גם לסדרה 70 וגם ל-300 אין תקינה אירופאית (אבל איכשהו ללקסוס שמבוסס על סדרה 300 יש והוא נמכר בארץ באופן סדיר), אבל הגיעו כמה רכבים כאלה לארץ בייבוא מיוחד - סדרה 300 ממוגנות ירי ליחידות אבטחה וסדרה 70 כאמבולנס ממוגן ירי ועוד סדרה 70 אחת במרכב טנדר שהגיעה לניסוי בצה"ל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...