Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפעיל את הביטוח.

עד אד אז, לדעתכם זה יתוקן או ילך לכיוון הורדה מהכביש עקב חוסר כדאיות לחברת הביטוח?

קיה פיקנטו 2018

83 אלף ק"מ בקושי

20241227_143154.jpg

20241227_143137.jpg

20241227_143135.jpg

20241227_143130.jpg

20241227_143129.jpg

20241227_142901(0).jpg

20241227_142749.jpg

20241227_142734.jpg

• מבאס 1
  • מעניין 1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחת משתי אפשרויות שבהן אתה תזוכה במחיר מחירון.

1. אבדן להלכה.

2. ירידת ערך נמוכה מאבדן להלכה.

לדעתי, הרכב לא יוכרז אבדן מוחלט.

בשני המקרים הרכב ימכר ע״י חב׳ הביטוח לסוחר כדי למזער את הפסדיה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני מסופק האם מישהו בפורום יוכל להעריך את הנזק.

אם הנזק גבולי יתכן שתוכל לנהל מו״מ עם השמאי.

אם מדובר באבדן להלכה, ויש לך היכולת הכלכלית להחליף את הרכב זה נראה לי עדיף, כי אני חושש שתתקשה למכור אותונבלי הפסד משמעותי.

אם אתה מקבל את ערך הרכב (מחיר מחירון) - מה אכפת לך מה עושה בו חברת הביטוח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש כאן נזק במשמעות חמורה. 

אם השמאי של חברת הביטוח לא מוריד את הרכב מהכביש, תביא שמאי מטעמך.

יש נזקים לשתי קורות + גג.

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קרה לי מקרה דומה לפני הרבה שנים בשלג של ירושלים. הרכב היה אופל קדט אוטומטית עם כל התוספות האפשריות בהזמנה מיוחדת מגרמניה שנפל עליו עץ על הגג בדיוק כמו בתמונות של פות''ש. הביטוח שלח אותי למוסך לתקן. התיקון היה לקוי ולקראת מכירת הרכב הבנתי שאני אאלץ להפסיד חצי מערכו. בסוף נמכר במזל לקונה שרצה בדיוק את הרכב הזה ולא היה לו אכפת מהעץ שנפל על הגג. פות''ש, עשה לעצמך טובה וחתור לסיים את האירוע מול חברת הביטוח.

פורסם

אם לא היה מובן, אני הייתי משתדל להיפטר מהרכב, וקבלת מחיר מחירון משוקלל מהביטוח הוא האופציה העדיפה. נדמה לי שכיוון שמדובר באיתני הטבע זהה אפילו לא פוגע ברקורד הביטוחי.

אבל אולי  לפות״ש שיקולים אחרים לשקם את הרכב, אם  הנזק גבולי.

@הרקוליטו שאלה נכונה, אבל, מעשית, הליך מול צד ג׳ עלול להיות ממושך. אם בכלל רלוונטי כדאי להוועץ בסוכן הביטוח.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכם על המענה.

לא תכננו על רכב אחר, במיוחד לאור העובדה שבשנתיים הקרובות אנחנו עוברים למדינה אחרת והרכב הנוכחי יותר ממעולה.

אבל כן תכננו למכור אותו ביד2 כשנגיע לנקודה הזו, ועם פגיעה כזו חבל לנו לספוג את ירידת הערך במכירה בשוק הפרטי. עדיף באמת שחברת הביטוח תוריד מהכביש ותשלם מחירון משוקלל, ועם מה שנקבל מהם נקנה רכב מתאים מיד2.

מחר אפתח תביעה נגד חברת בביטוח, אנסה קודם שמאי/מוסך הסדר מטעמם  ונתקדם משם. אעדכן לגבי החלטת השמאי כאן במהלך השבוע.

תודה רבה

פורסם
לפני 4 שעות, malcolmx9 כתב:

אנסה קודם שמאי/מוסך הסדר מטעמם  ונתקדם משם. אעדכן לגבי החלטת השמאי כאן במהלך השבוע.

יכול להיות שעדיף לך מראש לקחת שמאי מטעמך שייצג את האינטרס שלך. מהנסיון שלי עלות השמאי תוחזר לך (ברר בתנאי הפוליסה שלך). 

פורסם

עלות השמאי מכוסה, אבל לפעמים חברת הביטוח עושה שרירים ומשלמת לפי תעריפון שלה כשהיא טוענת שהשמאי הגזים במחיר שירותיו, מה שיצריך אותך להלחם. במקרה הגרוע תפסיד איזה 200-300 ש"ח.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

@הרקוליטו שאלה נכונה, אבל, מעשית, הליך מול צד ג׳ עלול להיות ממושך. אם בכלל רלוונטי כדאי להוועץ בסוכן הביטוח.

לפני מספר שנים היה לי מקרה דומה של ענף שנפל מעץ באחריות העיריה (פ"ת) וגרם לנזק לרכב. 

ההתנהלות מול העיריה היתה דווקא זריזה ונוחה, תוך כשבוע התקבל אישור לתיקון על חשבונם ולאחר פחות מחודש כבר התקבל צ'ק על עלות התיקון.

אבל היה מדובר בנזק יחסית מינימלי, מעיכה ונזק לצבע בדלת תא המטען, התיקון עלה כ1000 ש"ח. 

מניח שנזק כמו אצל פות"ש יותר בעייתי מבחינת התנהלות מול העירייה ואכן כדאי להיוועץ בסוכן ביטוח.

פורסם

אל תתפשר על פחות ממחירון הרכב ושחברת הביטוח תקח אותו.

זאת פגיעה שסיכוי סביר תחתוך לך קשות בערכו ובבטיחות שלו

ויש סיכוי לא נמוך שאחרי התיקון עדיין יהיו נזילות בגשם.

.

פורסם
לפני 8 דקות, om2 כתב:

אל תתפשר על פחות ממחירון הרכב ושחברת הביטוח תקח אותו.

חישוב המחירון המשוקלל הוא אחד מפרקי השמאות, והוא מחייב. בכל מקרה, מצעד הנכון מבחינתך יהיה לגרור את הרכב למוסך ולשכור שמאי.

אגב, לא לשכוח, בינתיים הרכב עומד בגשם השןטף, מן הסתם הרצפה שלו אמבטיה. גם זה נזק גדול.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...