Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, MrHicUp כתב:

מבחינת ירידת ערך: הרכב יוחזק לפחות 5 שנים ואני רואה באתר carzone.co.il שכולן בסוף מאבדות בממוצע כ-50% מערכן אז כמה זה באמת רלוונטי?

אולי איבוד הערך פוחת בשנים הראשונות בדגמים מסויימים? אבל אחרי 5 שנים רובן זהות.

מה אני מפספס כאן?

מציע שתקדיש כמה דקות ביד 2, אני מניח שתגיע למסקנה שונה ממה שמצויין בקארזון.

תוכל גם לסרוק מחירים מבוקשים על פני השנים וגם לבדוק את מחירון יד 2 שלמעשה משקלל את המחירים המבוקשים. 

לאחר מכן תוכל לשקול כמה אתה מוכן לשלם על כל רכב. 

אגב, אם הבנתי נכון, אתה נוטה לרנו או לשברולט. מציע שתשקול לשלם יותר בירידת ערך אם אתה מאמין שתהנו יותר מהרכב.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בדוק את מידות הרכבים והתאמתם לצרכיך. הארונה קטנה משמעותית מהסוזוקי, הקאמיק ביניהן.

שילוב מנוע הליטר של vag עם תיבת ה-dsg מצויין, מטפס בחדווה בעליות של חיפה. יש לאשתי ולאחד הבנים רכב כזה, משמש בד״כ לנהג ולעתים בתוספת נוסע מבוגר ו/או ילדה במושב בטיחות (והציוד שלה בבגאז׳) ועושה עבודתו היטב.

אין לי ניסיון עם אוטו הולד, בלם חניה חשמלי שהיה לי בכמה רכבים שכורים רק עצבן אותי, כנראה שאחרי 48 שנה קשה לי לשחרר את הברקס בעמידה. ובוודאי שפיצ׳ר בודד כזה לא פוסל רכב.

אתה לא מכיר את העליות ברמה"ג.

ארוכות וממושכות.

מנוע 1.0 ליטר יצלח אותן בהצלחה בהשוואה לרכב עבודה ההיברידי שלי שמאבד באמצע את כל כוחו החשמלי אך עדיין יתקשה יותר לשמור על שקט במאמץ ובעקיפות.

את הארונה 1.5 fr אקבל ב2000 ש"ח פחות ממחיר הקאמיק 1.0 ליטר המאובזרת.

רוב הנסיעות תהיינה עם לא יותר מארבע נוסעים.

אז הנטייה שלי היא לארונה אבל הרכב ישמש כרכב שני עבור האישה אז בסוף היא תחליט.

פורסם

וריאציה חדשה על השאלה הרגילה ״האם יוכל לעלות לירושלים?״ עשיתי הרבה מילואים ברמה״ג עם מכוניות הרבה יותר חלשות מהארונה (אם כי גם קלות, הארונה כבדה מאוד יחסית לגודלה, המומנט של הטורבו מפצה היטב), לא היתה בעיה.

אבל אם אתה מתכוון להוביל 4 מבוגרים באופן יומיומי שקול שוב את הבחירה שלך. הספסל האחורי בארונה די צפוף, חפש רכב יותר מרווח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

וריאציה חדשה על השאלה הרגילה ״האם יוכל לעלות לירושלים?״ עשיתי הרבה מילואים ברמה״ג עם מכוניות הרבה יותר חלשות מהארונה (אם כי גם קלות, הארונה כבדה מאוד יחסית לגודלה, המומנט של הטורבו מפצה היטב), לא היתה בעיה.

אבל אם אתה מתכוון להוביל 4 מבוגרים באופן יומיומי שקול שוב את הבחירה שלך. הספסל האחורי בארונה די צפוף, חפש רכב יותר מרווח.

ממש לא יום יומי.

אולי פעם בשבוע שבועיים ארבע אנשים מתוכם 3 "ילדים" 16-21 ושניים, גם מבוגרים, יושבים בנוחות מאוד בארונה ממה שצפיתי בביקורות מצולמות.

היום אראה בעיניים.

עריכה אחרונה על ידי MrHicUp
פורסם

אם אתה מדבר על נהג פלוס 4 זה מתאים לנסיעות אקראיות, אבל אם זה ארוע שבועי חפש רכב יותר מרווח. אם זה נהג פלוס 3 זה סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 28.11.2024 בשעה 10:39, green כתב:

שילוב מנוע ה- 1 ליטר עם גיר ה- dsg לא מוצלח, הגיר מריץ הילוכים למעלה ומשאיר את הרכב בטווח סל"ד נמוך מדי ולא אפקטיבי

לידיעה: יש אפשרות לצרוב תוכנה חיצונית לגיר ואז לשמור את הסל"ד בטווח קצת יותר גבוה (ההבדל מורגש. התוכנה המקורית שומרת את הסל"ד ב-D כמעט תמיד מתחת לשיא המומנט)

אבל אכתוב שגם לדעתי השילוב בסוף די מוצלח. למי שאין בעיית סבלנות, גם עם התוכנה המקורית אין בעיה, ויש משהו נחמד בלהאיץ יפה בלי לשמוע את המנוע בכלל.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, היו זמני בומבה כתב:

אבל אכתוב שגם לדעתי השילוב בסוף די מוצלח.

+1.

מנסיעות לא מעטות על ארונה 1.0, אני מצטרף לדעה שהשילוב של מנוע/גיר מוצלח מאוד.

אני כל פעם מופתע מחדש מהסחיבה של מנוע הליטר הזה,

ואת הגיר אני מעביר קבוע ל-S (קליק נוסף למטה של ידית הגיר)

ואז הוא מושך עוד קצת סל"ד בכל הילוך, וגם מגיב היטב ללחיצה חזקה על הגז,

למעט בזינוק שמורגשת השהייה קטנה. בשורה תחתונה: אחלה יחידת הנעה.

לגבי אוטו-הולד שדובר עליו קודם,

יש לי ברכב שלי והשתמשתי בו אולי פעמיים שלוש בשנים האחרונות, בפקק תנועה בעלייה.

פיצ'ר נחמד אבל בטח לא דיל ברייקר בשום מצב מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
לפני 3 שעות, היו זמני בומבה כתב:

יש אפשרות לצרוב תוכנה חיצונית לגיר ואז לשמור את הסל"ד בטווח קצת יותר גבוה (ההבדל מורגש

יותר פשוט להעביר למצב S

פורסם

מצב ספורט כבר אגרסיבי (ורועש). לפעמים אתה רוצה רק קצת יותר להזדרז. ובדרייב ההילוכים באמת עולים מאוד מהר והסל"ד נשאר מאוד נמוך. המנוע הזה לא עגלה גם ב 1,500 סל"ד - אבל גם לא זריז כ"כ (עד שעולים ל- 2,000).

פורסם
לפני 6 שעות, היו זמני בומבה כתב:

מצב ספורט כבר אגרסיבי (ורועש). לפעמים אתה רוצה רק קצת יותר להזדרז. ובדרייב ההילוכים באמת עולים מאוד מהר והסל"ד נשאר מאוד נמוך. המנוע הזה לא עגלה גם ב 1,500 סל"ד - אבל גם לא זריז כ"כ (עד שעולים ל- 2,000).

אני הרגשתי שנוא רועש יותר במנוע ה1.5

דווקא ב1.0 בכלל לא מורגש רעש, לפחות לא באוקטביה,

בכל מקרה, אני מסכים שקצת הגזימו עם העברת ההילוכים במצב D,

אני אוהב לנסוע יותר על S ולפעמים אפילו מצב ידני, מזכיר לי קצת רכב ידני אך עם העברה מהירה, ויש המון כח מפתיח למנוע 1.0.

פורסם
לפני 7 שעות, wildlands2019 כתב:

אני הרגשתי שנוא רועש יותר במנוע ה1.5

דווקא ב1.0 בכלל לא מורגש רעש, לפחות לא באוקטביה,

בכל מקרה, אני מסכים שקצת הגזימו עם העברת ההילוכים במצב D,

אני אוהב לנסוע יותר על S ולפעמים אפילו מצב ידני, מזכיר לי קצת רכב ידני אך עם העברה מהירה, ויש המון כח מפתיח למנוע 1.0.

יכול להיות שבידוד הרעשים אצלי (ארונה) לא מוצלח. אבל הרעש עצמו של המנוע (בגלל שאין 4 צילינדרים) שונה. קצת כמו מכונת תפירה (אם הייתה פועלת באלפי סל"ד).
ויש למנוע כוח מפתיע בסל"ד נמוך ביחס לנפח שלו. בסל"ד גבוה יותר (מעל 3500) הוא מאבד מהמומנט, אז הוא מביא הרבה כוח בסל"ד נמוך וזה גורם לאפקט מרשים, אבל הוא לא מהמנועים שמתעוררים לחיים בסל"ד גבוה ומביאים אותך למחוזות אחרים.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...