Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מאז ומתמיד הייתי נוהג על מאזדה, עברתי כבר בין כמה רכבי מאזדה מסדרת CX-5 וכרגע אני מוכר את המאזדה CX-5 Executive שברשותי תמורת מחיר מחירון וכרגע אני בהתלבטות לשדרג לרכב אחר ולקבל התייעצות לרכישת רכב אמין, טוב, שמציע תחרות למאזדה CX-5.

התקציב שברשותי הוא: 125 אלף ש"ח

וההתלבטות היא בין לשדרג את המאזדה CX-5 Executive לשנתון חדש יותר או להחליף לרכב אחר.

תודה לכל העוזרים, אשמח להמלצות ואפילו סיבות ללמה הרכב שאתם מציינים מומלץ לקנייה. 😀

פורסם

התחליף היחידי ל CX5 הוא CX5 אחרת.
וברצינות - אם אתה מרוצה - למה להחליף?
השילוב של מנוע/גיר ב CX5 הוא להיט מנצח מבחינת אמינות (מבחינת צריכת דלק ותאוצה - פחות). הביטוח של ה CX5 יקר (אני מחזיק כזו).
לא חושב שמכוניות מודרניות יותר הן value for money - כמעט לכל אחת יש חסרונות, והמחירים התיקרו.
הסיבה היחידה לשדרג ל CX5 יותר חדשה - תבדוק איזה מערכות בטיחות כלולות ב CX5 שלך, ואיזה נוספו ב CX5 ביותר חדשות.

פורסם

איזה שנה שלך ? אם 2018 והלאה אז אין כמעט שינוי בין הדגמים, ב125 תוכל להביא 2021 או אולי 2022 והיתרון שזה בלי מובילאיי ועם מערכות בטיחות מוטמעות.
אבל חוץ מזה אין באמת הבדל...
קשה להשתדרג מcx-5, במיוחד ב125 אלף... אז אם אתה מחפש שידרוג כמו שהצעת אפשר לקחת שנתון יותר חדש.
בתקציב נכנסת גם הטוסון אחרי מתיחת הפנים ב2021 ואולי אולי הספורטאג׳ החדשה של 2022 שנראית מפנקת ממש. שתיהן מתמודדות די שוות למאזדה ואפילו הרוב חושבים שהן נחותות מהמאזדה, אבל אתה יכול לבדוק ולהתרשם!

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, תחבצ כתב:

איזה שנה שלך ? אם 2018 והלאה אז אין כמעט שינוי בין הדגמים, ב125 תוכל להביא 2021 או אולי 2022 והיתרון שזה בלי מובילאיי ועם מערכות בטיחות מוטמעות.
אבל חוץ מזה אין באמת הבדל...
קשה להשתדרג מcx-5, במיוחד ב125 אלף... אז אם אתה מחפש שידרוג כמו שהצעת אפשר לקחת שנתון יותר חדש.
בתקציב נכנסת גם הטוסון אחרי מתיחת הפנים ב2021 ואולי אולי הספורטאג׳ החדשה של 2022 שנראית מפנקת ממש. שתיהן מתמודדות די שוות למאזדה ואפילו הרוב חושבים שהן נחותות מהמאזדה, אבל אתה יכול לבדוק ולהתרשם!

צדקת, אני נוהג על CX-5 2018 Executive, שמתי לב שיש גם דגמים של 195 כ״ס, לדעתך יש טעם לשדרג מ 2018 ל 2021/2022?

עריכה אחרונה על ידי reemp91
פורסם

אני לא הייתי משתדרג ל2021-2022 כי זה אותו הדבר, וזה דגם שרץ כבר מ2017 אז בטח בקרוב יהיה איזה שינוי צורה משמעותי שיוריד לכולם את הערך... בדומה לשינוי הקודם שאתה יכול לראות מאזדות cx-5 2017 חלק לפני המתיחת פנים וחלק אחרי וההפרש במחיר משמעותי...
אם אתה מחפש להחליף יונדאי טוסון 2021 נכנס בתקציב. לגבי הספורטאג׳ טעיתי 2022 לא יכנס בתקציב ולפני כן זה הדגם הישן.
תסתכל על הטוסון אם מעניינת אותך יש לה איזה קטע מגניב, ויש גם מנוע 1.6 טורבו שזה חיה אבל לא אמין אז הייתי הולך על המנוע 2000 שלהם שקצת יותר מבוקש כי אנשים מחפשים אמינות.
שים לב שרכבים בסדר גודל של 125 אלף שקל מאבדים 2-3 אלף כל חודש שעובר מירידת ערך... אם זה הוא שיקול עבורך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...