Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת EPC

תומר כהן 1

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הקוד יש בעיית הצתה בצילינדר מספר 3.

הכי פשוט זה לנסות להחליף פלאגים (מתי הוחלפו לאחרונה?) ואם זה לא הולך להחליף בין הסלילי הצתה של צילינדר 3 לאיזשהו אחד אחר ולראות אם הבעיה עוברת לשם כדי לראות אם הבעיה היא הסליל.

יכולים להיות עוד גורמים אבל תתחיל בזה.

פורסם
לפני 7 שעות, Shab00 כתב:

לפי הקוד יש בעיית הצתה בצילינדר מספר 3.

הכי פשוט זה לנסות להחליף פלאגים (מתי הוחלפו לאחרונה?) ואם זה לא הולך להחליף בין הסלילי הצתה של צילינדר 3 לאיזשהו אחד אחר ולראות אם הבעיה עוברת לשם כדי לראות אם הבעיה היא הסליל.

יכולים להיות עוד גורמים אבל תתחיל בזה.

בחלפתי את על הפלאגים וגם תכהליים ועדיין יש תבעיה

פורסם

מתי התחילה התופעה?

1. אם מהרגע ששמת תוכנה - הבעיה בתוכנה.

2. אם מהרגע שמילאת דלק - יכול להיות שהדלק לא טוב (או לפחות תוכנת הסטייג' 1 לא יודעת להתמודד איתו כמו שצריך).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, chrono כתב:

מתי התחילה התופעה?

1. אם מהרגע ששמת תוכנה - הבעיה בתוכנה.

2. אם מהרגע שמילאת דלק - יכול להיות שהדלק לא טוב (או לפחות תוכנת הסטייג' 1 לא יודעת להתמודד איתו כמו שצריך).

תאמת שלפני התוכנה אף פעם לא הייתי לוחץ עד הסוף אז אני לא יודע

פורסם

רגע, שאני אבין - החלטת שהרכב חלש מדי וצריך תוכנה לפני שניסית לתת פול גז? אוקי... אבל אני סוטה מהנושא: יש לך אפשרות לחזור לתוכנה המקורית ולבדוק האם התקלה עדיין חוזרת?

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...