Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות למים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים שחיתי 3 פעמים בשבוע במשך שעה כל פעם ככה במשך כ5 חודשים.

ואז... העדפתי כבר לטבוע מרוב שעמום והפסקתי ללכת ועברתי לשחק טניס במקום.

הבעיה שהברך שלי כנראה נדפקה קצת בטניס אז אני חייב לחזור לשחות, ובשביל זה אני צריך אזניות או כל משהו שיפיג לי את השעמום.

מכירים אזניות טובות?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שכן- עשיתי דוקטורט בנושא אבל זה היה נכון ללפני כמה שנים, מצד שני לא ראיתי שיצאו יותר מידי דגמים חדשים מאז-

הדגם הכי אמין ונוח שבדקתי היה אוזניות מסדרת WS של סוני.

הן היו מושלמות בכל פרמטר- נוחות שימוש, סאונד, אבל היה להן חיסרון אחד- הווליום שלהם היה קצת חלש.

בסוף הגעתי לאיזה קומבינציה שנתנה לי גם סאונד טוב וגם ווליום אבל זה עלה לי הרבה כסף וגם ממש מסורבל לשים אותן אז אני לא יודע כמה הפיתרון הזה פרקטי ושווה את המאמץ (ניסיתי נגן ואוזניות בנפרד, ואז ניסיתי אוזניות שונות ואז ניסיתי tips שונים שגם קניתי בנפרד ופה כבר יש עניין של מבנה האוזן שלך וכולי...)

קיצר בוטום ליין- לך על הסוני.

אגב, קניתי בזמנו גם במהלך הנסיונות אוזניות bone conduction- אל, פשוט אל.

איך אחי אמר (כשניסה דווקא לפרגן להם)? הן נשמעות כאילו אתה שוחה בלי אוזניות ומנגנים את המוזיקה שלך מהרמקול של המציל. הוא דווקא אהב את הקונצפט, אם זה נשמע לך טוב אז לך על זה.

פורסם

אהבתי את ההקבלה, האמת שלא יצא לי לנסות את ה-עצם אבל כשכתבתי את ההודעה כיוונתי לתגובות עליהן.

אבדוק את הסוני.

תודה

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 3 שעות, flytomars כתב:

אגב, קניתי בזמנו גם במהלך הנסיונות אוזניות bone conduction- אל, פשוט אל

נשמע שניסית משהו זול.. 

יש לי אוזניות שחייה של shokz, הן עולות ארגז של כסף אבל הן נשמעות מעולה גם בתוך המים וגם מחוץ למים. 

כאלה

https://www.dugit.co.il/products/shokz-openswim?variant=44084369785057&currency=ILS&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=18279950295&utm_content=&utm_term=&utm_campaign=gs-2021-10-10&utm_source=google&utm_medium=smart_campaign&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpZWzBhC0ARIsACvjWRPHo5ePDr1DOcH-AiwCN02G-yLuo386WOKXnPnYIXavpIZ8gLLQEkUaAt_cEALw_wcB

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Igalz כתב:

נשמע שניסית משהו זול.. 

יש לי אוזניות שחייה של shokz

קניתי את הfinis duo שבזמנו יצאו עם בליץ (כנראה ממומן) של ביקורות חיוביות. זולות הן לא היו. שמעתי גם את השוקז, נשמעות אולי טיפה יותר טוב אבל לא משהו שאני יכול להנות ממנו באיזהשהי צורה.

אולי זה רק אני 🤷‍♂️

פורסם
לפני 17 שעות, flytomars כתב:

קניתי את הfinis duo שבזמנו יצאו עם בליץ (כנראה ממומן) של ביקורות חיוביות. זולות הן לא היו. שמעתי גם את השוקז, נשמעות אולי טיפה יותר טוב אבל לא משהו שאני יכול להנות ממנו באיזהשהי צורה.

אולי זה רק אני 🤷‍♂️

היו לי אזניות שחיה של פיניס לפני 12 שנה בערך. אז לא ממש היה משהו טוב יותר, אבל הן באמת לא היו להיט גדול. 

לשוקז יש שני מצבי סאונד, מצב מים ומצב מחוץ למים. אם משתמשים במצב הנכון איכות הסאונד נהדרת (לדעתי), ונחמד שאפשר להמשיך איתן מחוץ למים לסאונה או למקלחות. עם הפיניס זה לא אפשרי כי מחוץ למים תאכלס לא שומעים כלום (בדגם שהיה לי)

יום טוב גם לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, הפיניס היו ערמה של ח#א.

את השוקז ניסיתי מחוץ למים, עדיין לא מסוגל לקרוא להן אוזניות.

מעניין שאף חברה "אמיתית" של אוזניות או אלקטרוניקה בכלל הלכה על הכיוון הזה, והיחידות שכן הלכו הן או אוזניות שחיה או חיקוי סיני לשוקז.

• תוכן חדש...