Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שאפו, איזה עבודה... מאיפה הידע והביטחון לפרק ככה כל כך הרבה חלקים?

מתחיל להבין למה במורשה אלפא גובים קרוב ל 6000 ש"ח רק עבודה על החלפת רצועת טיימינג.

תאכלס, גם על כפול מזה לא הייתי מוכן לקחת את הסיכון שאיזה חלק חשוב לא חוזר כמו שצריך למקום, או שמשאבת המים נוזלת בסוף הטיפול, מיסב החלקה מרעיש, או חלילה פספסו שן וצריך לשפץ מנוע. זה חתיכת אחריות מבחינת המוסך. לא? אגב, בת כמה היתה הרצועה? לפחות לפי הסרטון היא נראית במצב בכלל לא רע.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

רצועה מוחלפת בתור טיפול מניעתי ולא כדאי להגיע למצב שהיא כבר סדוקה.

לגבי פירוק החלקים, היה שם חלק שנראה לך מורכב מדי לפרק ולהחזיר? אם היית שואל אותי, המותחן הוא הכי מורכב בכל העסק אבל אם עובדים לפי ההוראות אפשר לדעת טוב מאוד מה לעשות.

בנוסף, אם מתייחסים לזה כמו 100 משימות קטנות זה הופך את זה לפחות מפחיד.

ואין שום נגיעה במיסב החלקה ;)

פורסם

טוב, זה כנראה עניין של נסיון.

סליחה, התכוונתי לגלגלת של הרצועה. לא יודע מאיפה נכנס לי להודעה מיסב החלקה.

אבל בכל אופן, התכוונתי לכך שבעצם הדרך היחידה לראות שאין פקשוש זה רק לאחר שהכל סגור והרכב מונע.

במידה ושכחת משהו כמו נניח להדק אחד מברגי המותחן זה יתגלה (אם בכלל) רק סוף. או סתם אם נגעת במשהו על הדרך כמו במיכל נוזל בלם ואיזה צינור התחיל לנזול.. סתם כל מיני סרטים שלא עולים לראש.

זו הסיבה שכנראה אני ניגש למוסך לסוג העבודות הזה.

את אלו של 3-4 שלבים דווקא נחמד לעשות לבד מאחורי הבית בקצב שלך.

אגב, את הליפט אתם משכירים לפי שעה או שזה מוסך של חבר או משהו שמסכים לכם לתפוס אותו למשך המשימה?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לגבי הליפט, מוסך של חבר.

לגבי כל שאר הדברים שציינת:

ברגים רופפים - סביר שלא כי עובדים עם ידית מומנט

הכיוון עצמו - זו הסיבה שמסובבים את הקראנק ידנית בסיום ההרכבה ומוודאים את הסימונים.

ואכן קרה משהו בדרך - ניתוק של משאבת הדלק, ויכול,להיות שאם הסיבה הזו לא הייתה עולה לנו לראש מיד, היינו יכולים לשבור את הראש שעה לפחות על למה הרכב לא מניע?

מודה ומתוודה שזו סך הכל פעם שניה שאני עושה טיימינג לבד (וחמישית סך הכל), מאוד חששתי מעבודה כזו בעבר אבל ברגע שכל הרציונל מסתדר בראש זה יותר פשוט לגשת לזה.

פורסם

מצטרף למגיבים, עוקב אדוק. מתבאס לפעמים שהסרטונים קצרים מדי עבורי. תודה על כל ההשקעה והשיתוף אלי.

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

מעריך ש"נקי" בלי צילומים סביב השעה וחצי

חבל שאי אפשר לצפות בחומר כמו שהוא או כמה שפחות ערוך. מאמין שהיה אפשר להפיק ערך רב. אם בשלב מסוים עם מהירויות ההעלאה יוצרי תוכן יחלו לעלות את התוכן פחות ערוך (לא חבל על כל האוצר הזה שנשאר על רצפת העריכה?) מעניין אם יהיה לזה קהל, או שאני עוף מוזר.

פורסם

אתה עוף מוזר

אני משקיע שעות של עריכה כדי לחסוך לצופים במצטבר עשרות אלפי שעות צפיה מיותרות :)

אפשר להעלות דברים בRAW אבל זה כולל גם קללות, אזעקות, בלבול שלי ושל בעל הרכב ועוד... נכון שזה יותר אותנטי אבל זה יותר מתאים לולוג ופחות למדריך.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אני יודע, לכן אני מעריך מאוד את ההשקעה שלך. לא מובן מאליו. 

אישית, הייתי נהנה לצפות בכל אותו החומר שאתה יושב עליו ועורך. כנראה שאני באמת עוף מוזר. 

בכל אופן תודה לך תמשיך ככה - נהנים (אני לא צופה לבד, אבל פה בפורום אני מגיב בשם עצמי).

פורסם (נערך)

סרטון נהדר, מצד אחד מומחיות מצד שני בגובה העיניים עם כל ההסברים וכל הטיפים הקטנים.

שאלה של אינדיאני -- לא פשוט יותר לחתוך את הרצועה הישנה ולשלוף אותה?

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני כשעה, Jack457 כתב:

שאלה של אינדיאני -- לא פשוט יותר לחתוך את הרצועה הישנה ולשלוף אותה?

לא מומלץ לעשות את זה אף פעם מסיבה אחרת. 

בהרכבה אתה עלול לגלות שהרצועה החדשה שקנית לא מתאימה. קצרה או ארוכה מידי, בטעות מכרו לך של דגם אחר.

אז אתה מחזיר את הישנה. ואם חתכת אותה זה קצת בעייתי...

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...