Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

מתנצל מראש על הקפצת השרשור אך נאלץ להיוועץ בחוכמת ההמונים בנושא דומה מאוד.

מודל עלויות רכב חברה במקום העבודה  הוא כזה שמורידים את השווי משכר הבסיס (הבונוס החודשי שמתווסף לשכר הבסיס גם נכלל בסוציאליות) ומוסיפים את זה גם כשווי מס.

דבר שלא נהוג אבל כך מתבצע בחברה הנוכחית.

אני בדילמה מאחר ואצטרךרכב בשל נסיעות מידי יום.

שווי הרכב הוא 3,000 ש"ח בנטו בשכר שלי במידה ואקח את הרכב מהחברה.

האם כדאי לי לקחת רכב חשמלי כפרטיפעולי/ לקנות/ לקחת את הרכב חברה?

הרכב חברה שאני מקבל הוא רכב משפחתי סטנדרטי שנתון 21

וחשוב לציין שאני מכוון לרכב חשמלי כדי לחסוך בעלויות הדלק אך כן יש את עלות רכישת עמדת הטעינה.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

חסרים הרבה פרטים. למשל הנסועה הצפויה. האם יש משתמשים צעירים שתחסוך את הביטוח שלהם. האם הרכב נועד רק לצרכים פרטיים או גם לצרכי עבודה. האם, אם תוותר על הרכב הצמוד, תקבל הוצ. רכב, וכמה. 

אני הייתי מתחיל בפגישה במדור השכר וסימולציה של השכר, כולל הרכיבים החצי נסתרים (השפעה על זכויות סוציאליות). תביא בחשבון שזכויות סוציאליות ֶמוגברות על ידי אפקטים של ריבית דריבית וככל שאתה יותר צעיר כל שקל שעליו אתה מוותר בחסכונות ארוכי הטווח ותתבטא בכמה שקלים בפרישה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי,

הנסיעה היא ראשלצ פתח תקווה הלוך חזור מידי יום ולכן באופן פרטי יהיה רק חשמלי.

אין נהג צעיר. הרכב ישמש גם באישי. אם אני מוותר על הרכב אני מקבל נסיעות 250 ש"ח. אם אני לוקח את הרכב, מורידים לי  את השווי מהבסיס + מוסיפים את שווי ההטבה לטובת מיסוי.

הסימולציה שהראו לי הייתה מאוד שטחית והסבירו לי שעדיין אי אפשר לסמלצ עם השפעה על סוציאליות מאחר ואני עוד לא נכנסתי למערכת (נכנס לתפקיד חדש במקום חדש).

אני מסכים לגבי הסוציאליות ולכן אני ממש נוטה ללכת על מסלול באופן פרטי (אם לא, ההשפעה על ירידה בתלוש היא ירידה של 3000 נטו) 1500 נטו בגלל ההורדה מהבסיס + 1500 נוספים בגלל השווי רכב שמוסיפים לטובת עניין המיסוי.

עריכה אחרונה על ידי Reef
  • תוכן חדש...