Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ל 9 שנות מאזדה 5 במצטבר על 3 אקסמפלרים שונים
1. האוטו סה"כ מהנה לנהיגה, 1:10 זה מספר הגיוני והמנוע סבבה לגמרי
2. תושבות מונע וגיר... מחלה של הרכב, להרכיב רק מקוריות כי התחליפיות לא שורדות
3. אני לא יודע מי יתקן לך גיר ב 3000 ש"ח... אבל בהצלחה בזה (זה גיר 4 או 5 הילוכים? לא שיש הבדל משמעותי)
4. תחזוקה! תעשה ישור קו והוא לא יהיה זול אם אתה רוצה לשמור על הרכב במצב נסיעה
5. כמו שכתבו, לפתוח מכסה מנוע ולבדוק כל שבוע, שבועים נוזלים
תתחדש

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 6 שעות, סולל הדרך כתב:

3. אני לא יודע מי יתקן לך גיר ב 3000 ש"ח... אבל בהצלחה בזה (זה גיר 4 או 5 הילוכים? לא שיש הבדל משמעותי)

1. לקנות גיר מפירוק יעלה כ3K, אבל צריך להוסיף הרכבה לא קטנה.

2. דגמי 2008 כבר הגיעו עם 5 הילוכים, יש טוענים שיש שיפור מורגש,

אני מבין שמנסיונך אין כ"כ הבדל ?

פורסם

אם הוא רוצה לזרוק כסף לזבל שירכוש מפירוק. זה גיר לא מאד מסובך לשיפוץ יעלה אולי 6K אבל יחזיק להרבה זמן.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין הבדל בכלל!
היתה לי 2006, 2012, 2014 (אאל"ט)
הראשונה היתה עם 4 הילוכים, לתחושתי העברת ההילוכים והרהיטות של הגיר היו טובים יותר ב 4
אבל לא הבדל משמעותי, גם צריכת הדלק לא השתנתה.
כמו שכתבו, גיר מפרוק זה חתול בשק.
אתה רוצה להנות מהרכב, שלח את הגיר לשיפוץ

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 9 שעות, סולל הדרך כתב:

זה גיר 4 או 5 הילוכים? לא שיש הבדל משמעותי

גיר 4

תודה על המידע!

יש לך המלצה על מוסך טוב לשיפוץ/תיקון/ החלפה של גיר?

פורסם

היתה לי פולקסווגן טוראן TDI DSG 1.9 הייתה אצלי 10  שנים נמכרה עם 350000 קמ שנת 2008, כל חייה היתה לי רק תקלה אחת חיישן גלגל תנופה , טיפולים זולים , אמינות, 14 ק"מ לליטר סולר, תחפש אחת שמורה ומטופלת לא תצטער. 

פורסם

אין לי התנסות אישית איתו אבל הוא אחד מהמומלצים בפורום
יניב מפתח תקווה

https://www.musach.co.il/details.asp?id=294

פורסם
לפני כשעה, mozman1101 כתב:

היתה לי פולקסווגן טוראן TDI DSG 1.9 הייתה אצלי 10  שנים נמכרה עם 350000 קמ שנת 2008, כל חייה היתה לי רק תקלה אחת חיישן גלגל תנופה , טיפולים זולים , אמינות, 14 ק"מ לליטר סולר, תחפש אחת שמורה ומטופלת לא תצטער. 

לא רלוונטי הוא כבר רכש רכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מאזדה 5 בחירה טובה בהתאם לתקציב

צריכת דלק של 1:10 לא נשמעת לי מטחנת דלק

אבא שלי מחזיק אותה 6 שנים לא הרכב שפותח ראשון ברמזור ואפס תקלות

אבל הוא רכב סבבה לנהיגה ולא צריך לחשוב לפני כל יציאה לעקיפה

יש למאזדה 5 מחלה של גיר וממיר קטליטי אז שים על זה עין למה בהתחלה יחסית זול לתקן אותם מאשר אחרי שמושכים

פורסם (נערך)

מישהו יודע מה ההבדל בין רמת גימור S ל Executiv ול Luxury? והאם יש הבדל בבטיחות ובמזגן?

אני שואל בשנתון 2008

עריכה אחרונה על ידי חסכן
פורסם

ב-LUXURY יש בקרת אקלים, מחשב דרך וחישוקים קלים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ב 2008 היה דגם לפני מתיחת פנים (4 הילוכים) ואחרי מתיחת פנים (5 הילוכים)

לא סגור על זה אבל יתכן שבקרת יציבות נוספה אחרי מתיחת פנים.

פורסם
בתאריך 22.12.2023 בשעה 15:36, חסכן כתב:

ביד 2 רשום ב Executiv שיש בקרת יציבות ומערכת עזר לבלבים, ובגימור S לא רשום הנ"ל, האם הS פחות בטיחותי?

הסיבה למה שכתוב ביד 2 היא טעות מסד הנתונים של משרד הרישוי. בכל דגמי מזדה 5 מ-2008 יש בקרת יציבות ומערכת עזר לבלמים.

אין הבדל במפרט הבטיחות בין רמות הגימור השונות.

• מעניין 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...