Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב נראה שהניסן מיקרה הותיקה שלי עשתה את שלה ולא משתלם להמשיך להשקיע בה כסף.

בעקבות זאת, מצאתי את עצמי מתחיל לבדוק רכבים משומשים שונים (יוצא מנק' הנחה שלקנות או לעשות ליסינג לרכב חדש זו האופציה הכי פחות משתלמת) והבנתי שאין לי מושג איך להחליט על התקציב שלי.

המטרה שלי היא למצוא רכב מיני שישרת אותי בין 5 ל-10 שנים לפחות בלי לבקר במוסך יותר מדי ויהיה בו מספיק מקום בשביל משפחה עם ילד אחד או 2. עדיף כמובן קילומטרז' עד 100,000 בערך.

אני אשמח לשמוע קצת מכללי האצבע שלכם. למשל, בהנחה ורוב הפרטים זהים, האם יש הבדל גדול בין רכב בן 5 לרכב בן 10 מבחינת הסיכוי לתקלות ונסיעות תכופות למוסך? כמה הבדל כזה בגיל שווה לדעתם? 10,000 ש"ח יותר? אולי 20?

פורסם

יש הבדל אדיר ברמת האמינות בין רכב בן 5 ל 10
זול, לא מתקלקל וגדול זה אגד.
אתה רוצה רכב ל 5-10 שנים, הייתי מחפש רכב בן 3 שניה לפני שמסיים אחריות יבואן
אחד הרכבים הכי אמינים שיש היום בזול זה מיצובישי אטראז/ספייס סטאר.

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה המחפש רכב שלא יבקר במוסך 10 שנים, או לפחות מספר פעמים בודדים, אז הרכב הזה צריך להיות די חדש, בן כמה שנים.

לנו יש ספייס סטאר שקנינו חדשה ב2014 אשר מגלה אמינות טובה.

• מעניין 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החזקתי לא מעט כלי רכב בגיל מתקדם. בד"כ בלאי טבעי מתחיל מאיזור גיל 10 שנים. ואני אומר את זה על סמך אחזקה של מס' מכוניות מגיל 0 עד גיל 16 ברציפות.

קילומראז' לא ממש משנה אם מתזקים את הרכב לפי הספר.

אם אתה רוצה לצמצם את הסיכום לביקורים לא מתוכננים במוסך במינימום השקעה - תקנה רכב בן 5 ותחזיק אותו 5 שנים.

• אהבתי 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...