Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מולטימדיה בדאסטר 23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורפת תמונה. מה זה אומר מרחק ללא צריכה וצריכה ממוצעת?   יש לי את הרכב כבר 7 חודשים ותמיד היו ככה נתונים לא הגיוניים. גם המוסכניקים בפריזבי לא יודעים.

20231018_122948.jpg

פורסם

התווית התחתונה והעליונה צריכות להיות מוחלפות - כנראה שגיאה בתוכנה.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שנאמר מעליי. והכוונה למרחק ללא צריכה הוא מרחק שהרכב עבר כשהרגל לא על הגז ולא מוזרם כלל דלק למנוע (בירידות או בהאטות). באופן כללי, מניסיון עם מערכת זהה בקליו - כל ניהול צריכת הדלק במערכת הוא די טעון שיפור, לא ממש ניתן לעקוב באופן ענייני בצריכה.

פורסם

א. אפשר לסדר את התוכנה?  ב. צירפתי עוד תמונה? כמה ציון הנהיגה האקונומית שלך אמיתי? מישהו בכלל מצליח להתקרב ל-80%, (שואל בעלי רכב כזה או דומה כמו הצרפתיות.) בהאצה אני אף פעם לא עולה מעל 3 ואני מאיץ בעדינות.   ג. בהנחה שמרחק ללא צריכה, הוא מרחק שבו לא לחצת על הגז, איך יכול להיות שחצי מהקילומטרים (450 מתוך 900-אני מאפס כל תדלוק), אתה עובר מבלי ללחוץ על הגז, נשמע לא הגיוני, רוב מוחלט של הדרכים שלי במישור ולא בירידה על כביש 4.

20231019_071343.jpg

20231019_071354.jpg

20231019_071923.jpg

פורסם

א. אתה יכול לנסות לפנות לקרסו (היבואן), אבל אני מאוד בספק שיעשו עם זה משהו. אתה יכול לעבור לאנגלית, שם התיאורים תקינים.

ב. לא זוכר מה הציון אצלנו ברכב (אשתי נוהגת בו בעיקר), אבל ציון ההאצה שלך הוא 2 מתוך 5, אז אולי אתה מאיץ חזק יותר ממה שנדמה לך. אצלנו זה בדרך כלל 4 מתוך 5.

ג. לפי התמונות שלך זה כ-500 ק"מ מתוך כ-2500 ק"מ. אולי אתה מאפס משהו אחר?

כמו שאמרתי מקודם, בכללי כל המערכת הזאת למעקב אחר צריכת הדלק לא משהו, בלשון המעטה. קשה לנהל איתה מעקב אחרי הצריכה באופן מושכל.

פורסם

לא זוכר בשלוף את סדר התפריטים, אבל תתחיל מלהכנס להגדרות - זה כפתור המגע עם הרכב וגלגל השיניים למטה משמאל (שמאלית לכפתור החזרה).

• תוכן חדש...