Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האישה רוצה ערוצים ישראלים ולי נמאס להתעסק עם אפליקציות פח (כאן 11,מאקו ורשת),פעם עובדות,פעם חצי עובדות ולרוב לא עובדות (ניסיתי עם vpn לא עוזר ומנוי לא רוצה לעשות לכל אחת מהן)

ממה שראיתי יש שתי אופציות:

1. IsraelTV - נראה מקיף,די יקר 30$ לחודש וספק חוקי.

2. ScreenIL - אתר פח,מנסה להבין איזה ערוצים כלולים אבל המידע קצת vague.

עלות 20$ לחודש, יש איזה מבצע עד סוף החודש 150$ לשנה אבל הביקורות לא משהו,מה שכן נראה חוקי,יש כתבה ישנה בטמקא על השירות.

יש למישהו ניסיון עם אחת מהן, אולי פתרון אחר ?

פורסם

@aviaviavi

מתעלק. 

מה שם ההרחבה? לבת הזוג יש סטרימר בחדר עם קודי אבל היא רוצה את הערוצים הישראליים בלייב (הפשוטים, אלו שיש בעידןפלוס, 12,13,11 וכו), לא הצלחתי למצוא אחד שעובד כמו שצריך. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שלחתי בפרטי - אבל בגדול - אף אחד מהשירותים האלו או לא חוקי באמת , או שיש לו תוכן מצומצם (בלי פורמטים בינלאומיים או פורמטים ישראלים שנמכרו לאיזורים אחרים).

חוץ מאתר סדרות (דורש הרשמה גם לצפייה בחינם, נופל / נחסם כל כמה זמן) - יש כל מני קבוצות vod בטלגרם (גם מדי פעם נחסמות / מפסיקות).

בין ה2 האלו - לרוב אין בעיה לצפות. דורש קצת התעסקות אבל עובד.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

מנוי סלקום Tv ומנוי vpn עובד לי יופי רוב הזמן . 

צריך לנסות כמה שירותי vpn עד שמוצאים אחד שעובד טוב ואז נשארים איתו. זה לא בחינם כמובן. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש גם כמובן פיראטים רוסים, כבר כתבתי על זה בשרשור קודם. יש שם בערך 60-70 ערוצים מישראל (בין היתר, יש כמה אלפי ערוצים מכל העולם). עובד לא רע, האמת..

פורסם

אני גם משתמש בVPN ובאפליקציה של קשת, יש לי NORD VPN ויש אפילו אפליקציה לANDROID TV וזה עובד לי לא רע בכלל לראות פה ושם סדרות וחדשות בדיעבד כשבא לי להרגיש בארץ.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...