Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למי אפשר למכור רכב לגריטה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323 החום מנוע עלה לי כפעמיים ונראה לי שנשרף המנוע, אני לא רוצה להשקיע בה,

למי אני יוכל למכור אותה שיתן לי את המחיר שהיא שווה,

[בדיוק החלפתי לצמיגים חדשים + מצבר חדש],

תודה רבה,

נב באזור בית שמש

פורסם

גריטה זה פחות מהמחיר ששווה.

אני לא יודע למי פונים (תחפש גוגל). רק תדאג להוריד את הרכב מהכביש באופן מסודר + לוחית שלא יהיו לך בעיות בעתיד.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 19 דקות, FROGIE כתב:

גריטה זה פחות מהמחיר ששווה.

אני לא יודע למי פונים (תחפש גוגל). רק תדאג להוריד את הרכב מהכביש באופן מסודר + לוחית שלא יהיו לך בעיות בעתיד.

מה זה פלוס לוחית,

והאם להוריד מהכביש אפשר גם באתר?

פורסם

אם יש לך כוח ואפשרות להתעסק תפרסם ביד 2 לחלקים-אחרי שאחד יקח מצבר שני מראה וכאלה אז תימכור לברזל

אני מכרתי לברזל במאות בודדות-לא ניראלי שיתנו לך הרבה יותר

• אהבתי 2
פורסם

אם האוטו נראה טוב מבפנים ובחוץ והוא לא מוזנח אולי תצליח למצוא קונה בסכום סביר (בטח אם זה מנוע 2 ליטר... )

תפרסם, וזהו. 

להוריד מהכביש - אם לא תצליח למכור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 6 שעות, דובצע כתב:

אם יש לך כוח ואפשרות להתעסק תפרסם ביד 2 לחלקים-אחרי שאחד יקח מצבר שני מראה וכאלה אז תימכור לברזל

אני מכרתי לברזל במאות בודדות-לא ניראלי שיתנו לך הרבה יותר

יד 2 לא מאפשרים פרסום רכב לחלקים.

ניסיתי לפני שנתיים וחסמו את המודעה.

ביקשתי הסבר וזה מה שענו

• רעיון טוב! 1
פורסם

אולי המוסך שלך רוצה אותה לחלקים?

כשאני הייתי במצב דומה. קיבלתי 0 שקלים, תמורת הזכות לגרור את הרכב בחינם למגרש הגריטה. (פז'ו 309 שנת 1993).

רק בשביל ההרגשה הטובה, פירקתי את המצבר ועוד כמה חלקים ושמתי במחסן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש איזה קונה רכבים שהציע לי אפילו 3K [אלו ששמים מדבקות אחרי שאתה חונה שבוע באותו מקום]

הוא רוצה את הרכב לנסיעה ולא לחלפים,

יש מי שיכול להפנות אותי לפוסט איך מוכרים רכב בטוח,

תודה רבה לכל העונים

פורסם

קבל כסף, מזומן. בסכום הזה הכי פשוט.

בצע העברת בעלות על שם של קונה.

זהו.

בלי משחקים, בלי אני אקח את האוטו היום אתה תקבל כסף עכשיו והעברת בעלות בעוד יומיים. בשום אופן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אלה תיזהר מהם. כי יש לא מעט סיפורים שהוא בא. 

ואז פתאום הוא מתהפך עלייך. ואומר לך שהוא לא ציפה שהרכב יהיה במצב כזה גרוע ושעבדת עליו ושתביא לו כסף על הגרר שהוא הביא או לחילופין תמכור לו בזול/בחינם.

• אהבתי 2
פורסם

המליצו כאן בעבר על סוחר הוגן בשם שחר - 0525752933

בהצלחה

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...