Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח דירה MAX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור לקוח של כ. אשראי מקס מציעים לי ביטוח דירה מבנה + תכולה כולל נזקי צנרת וכל הסיכונים ב 1,090 ש"ח שנתי כאשר אני משלם היום דרך מנורה 2,100 ש"ח שנתי.

מישהו מכיר את מקס ביטוחים?

יש פה עוקץ? 

פורסם

זה לא עניין של עוקץ. כשמשווים ביטוחים מחיר זה לא הכל, צריך להשוות כיסויים.

לשלם חצי זה נחמד, אבל אפ הכיסוי הוא עד מחצית הסכום, או שלא הכל מכוסה, אז צריך לבחון אם הכיסויים המופחתים מתאימים לך או לא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 6 דקות, Be roo כתב:

לשלם חצי זה נחמד, אבל אפ הכיסוי הוא עד מחצית הסכום, או שלא הכל מכוסה, אז צריך לבחון אם הכיסויים המופחתים מתאימים לך או לא.

תודה.

סכומי הכיסויים זהים מבנה ותכולה.

השאלה איך הם בתביעות?

מטרטרים או משלמים?

הם לא עובדים עם סוכנים. אין מי שילחם עבורך.

פורסם (נערך)

מקס אינה חברת ביטוח, זו סוכנות, צריך להבין מי החברה המבטחת בפועל ולבדוק את ציוניה בסקר השירות השנתי שעורך משרד האוצר.

https://haotzarsheli.mof.gov.il/Subject/pages/the-insurance-service-index.aspx

https://www.max.co.il/insurance

image.thumb.png.71525ada97855a1e8d1f9f2fd6148f91.png

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם

מדובר בביטוח של  AIG. אני בדיוק במו"מ איתם לגבי ביטוח רכב (יש למישהו הערות?).

במקרה זה מקס משמשת כסוכנות ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 שעות, Be roo כתב:

התחלת טוב ואז סטית... לא חסר תחומים (כולל ביטוח) שבהם על אותו מוצר/שירות מקבלים טווח הצעות עצום. פשוט צריך להשוות ולהתמקח.

פורסם (נערך)

סטיתי לאן? עניתי לפות״ש שתהה לגבי הבדלי המחיר, והסברתי לו שיתכן שמדובר בהבדל בשירות ושיבחן את הכיסוי.

אתה רוצה להוסיף הערה שגם אם הכיסויים דומים זה לא עוקץ? סבבה. אני הנחתי שזה מובן מאליו, תחום הביטוח הוא תחום תחת רגולציה כבדה, זה לא שאיזה נוכל הקים חברה בשם מקס והתחיל למכור פוליסות חסרות תוכן. 

הבדלים במחיר יכולים לנבוע מהבדלי שירות עקיפים, כמו כמות נציגי תמיכה ושעות זמינות של שירות לקוחות, מהירות תשלום תביעות, הכשרה ומקצועיות הנציגים ועוד. הנקודה היא שעוקץ זה לא, וצריך לבחון את הכיסויים וטיב השירות וזה מה ששלחתי אותו לעשות כדי לוודא שהפוליסה הזו לטעמו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אני ממליץ לך לבקש לראות את הפוליסה ולהשוות.

יתרה מזאת, הרבה פעמים שתגיד לביטוח הקיים שיש לך הצעה עדיפה הם יוכלו להגיד לך מה ההבדל בין  ההצעות פרט למחיר (אני לא מדבר על - "השירות אצלנו הכי טוב" - אלא הביטוח שלנו מכסה משהו שהשני לא מכסה).

אתן לך דוגמא. כולם נותנים פיצוי נזקים לצד ג'. כולל נזקי מים. אבל יש איזה סעיף שנקרא נזקי איטום. שזה לא סטנדרטי בהרבה פוליסות. למה? כי זה לא כדאי כ"כ למבטח.

המשמעות של זה היא שאם נגרם נזק לצד ג' עקב נזילה מאצלך והם יכולים לייחס את זה לאיטום לקוי - אתה לא תקבל שקל וצד ג' גם לא. אפשר להוסיף את הסעיף הזה בכל פוליסה כמעט. אבל צריך להכיר אותו וצריך לדעת האם הוא כלול או לא. זאת סתם דוגמא מיני רבות. בקיצור - תשווה את הפוליסות.

זה בכלל לא הזוי שחברה חדשה שרוצה אותך כלקוח תחתוך מחירים על מנת לגייס אותך ואז יעלו לאט לאט.

כמו שלא הזוי בכלל שהחברה הקיימת יודעת שרוב האנשים ישנים על האף ומעלה את הפוליסות מעלה מעלה ואנשים ממשיכים בכוח האינרציה. 

• תוכן חדש...