Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאיר את האורות דלוקים ותעדכן בבוקר איך הבוסטר😉

וברצינות, שאני קניתי בוסטר, ניסיתי להניע איתו את הרכב כשהמצבר מנותק (הנעה וכיבוי מיידי).

לא השתמשתי ברכב חדיש כמובן.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תזמין רב מודד מעליאקספרס ושלום על הישראל.

מוצר שימושי שעולה גרושים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 21 שעות, הייתי נהג חדש כתב:

אפשר לתרום את זה זמנית לידידים? אם כן איך?

לא לתרום זמנית לידידים,

אלא לתרום זמנית מזמנך לידידים,

פשוט תרשום בגוגל ידידים, ותרשם כמתנדב,

תצא לכמה קריאות של הנעה ותראה מה המסוגלות של הבוסטר,

אין כמו בדיקה חייה של המכשיר.

וחוץ מזה תרוויח על הדרך סיפוק אין סופי מעזרה לזולת ללא תמורה.

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, WE988244 כתב:

לא לתרום זמנית לידידים,

אלא לתרום זמנית מזמנך לידידים,

עצם ההצעה לתרום זמן ועשייה כמתנדב ב"ידידים" ברוכה וראוייה. מצד שני להפנות מישהו שיבצע בדיקת יעילות של מכשיר כל שהוא על רכב זר, בעיקר שההצעה עלולה להיות מופנית לאחד שלא בדיוק שולט בעניין, זה בעייתי.

לאחרונה עלתה  הודעה על פריצת דלת רכב ע"י איש "ידידים" שהותירה נזקים,  במקום בו ניתן היה כנראה לבצע עבודה נקייה.

והשאלה שעולה היא, האם כל האנשים הטובים שרשומים ב"ידידים" אומנם מקצועיים דיים במה שהם מטפלים בהתנדבות, הייתי רוצה לחשוב שהשאלה הזו מטופלת ע"י מנהלי הארגון.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אינני דובר של הארגון, 

אני רק אחד מיני רבים שזוכה לתרום מזמנו והונו למען הזולת,

הסיפור של הנזק שמסתובב כאן בפורום הוא למיטב זכרוני (ואני כאן בפורום כבר כ5 שנים) פעם ראשונה שיש איזו שהיא תלונה על מתנדב (שלא נבדקה ע"י אף אחד והבנאדם יכול לפנות לארגון ואני בטוח שהם יבדקו את הנושא),

מתוך כחצי מליון קריאות בשנה שנעשות ע"י מתנדבים, ונכון שרובם לא אנשי מקצוע,

אך לבצע הנעה או להחליף צמיג לא צריך דוקטורט,

פתיחת רכבים מתנדבים מקבלים רק לאחר הדרכה,

באם המתנדבים היו מיצרים נזקים כל שהם, אני מאמין שבהתאם לכמות העזרה שהארגון נותן היו צריכים להיות כאן שרשורים על נזקים,

ושוב לחבר כבלים או בוסטר לאוטו זה לא חוכמה גדולה,

לא נראה לי שאי מי מכם שנתקע ללא מצבר ופתח מכסה מנוע, ומישהו נעצר לידו ואמר לו יש לי בוסטר אני יכול לעזור לך, הוא יבקש ממנו המכה, הוא פשוט יגיד לו תודה ויתן לו לחבר את המכשיר שיש לו,

ס"ה הארגון עוזר למי שרוצה לקבל סיפוק מעזרה ללא תמורה (אני אישית אחרי כל פעם מתמלא בסיפוק אינסופי) בפרט בעזרה יותר מסובכת שלנותן שרות בתשלום ייכול לקחת 3 שעות, ולדוג' על הבוקר שבנאדם צריך לצאת לעבודה להמתין 3 שעות או לפנות לידידים והסתברות היא שהעזרה תגיע הרבה יותר מהר, אני לא רואה שום התלבטות.

בכל מקרה בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...