Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה אתה נהג חדש שרק סיים את תקופת המלווה שלו, אני צודק?

אני לא שופט אותך או משהו, אבל לדעתי נהג מנוסה היה יכול לצאת מזה ללא כל שריטה.(לפי התיאור של התאונה)

האם משטרה הייתה שם? האם יש סכנה לרישיון שלך?

איזו פיאט יש לך ובאיזו מהירות נסעת שהלך הרכב טוטל לוסט מעמוד של תמרור?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בקשר לתאור של המקרה בו תיארת שאדם התקשה לפתוח את החגורה כנראה בשל הלחץ של האש ולכן נלכד, בעבר, אני לא יודעת אם גם היום שיווקו סכין מיוחדת שנועדה לחתוך חגורת בטיחות במקרים כאלו בהם האדם לא מצליח להתיר את עצמו ממנה.

אני עדיין טוענת שחגורת בטיחות מצילה חיים ומבחינתי כאשר אני נוסעת אפילו מספר מטרים עם הרכב אני נחגרת, מתוך הרגל.

ל'

הסיפור שהבאתי לך על האדם שנשרף הינו מהדימיון שלי וניסיתי להדגיש פה נקודה שאת לא יכולה להאשים את החגורה במותו של אותו אחד בסיפור שלך כי הוא יכל לעוף מהאוטו לתוך גדר שפיצית והוא עדיין היה מת.

בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אין אמצעי הגנה שהוא אבסולוטי,ומגן ב 100 אחוז.

אפילו הקודנדום יש לו 99 אחוז אמינות.

ככה גם החגורת בטיחות והכריות אוויר. הן מצילות חיים וקריטיות, אבל תמיד יהיו מיקרים שאיכשהו בעקיפן הן יגרמו לנזק ולא לתועלת.

סופשבוע טוב ובטוח לכולם.

נכון אני מסכים איתך שום דבר לא יכול להגן לגמרי אבל בשימוש נכון הוא יכול להגן בצורה מקסימלית, כמו שקונדום מגן ב97 אחוז אם לא השארת מקום בסופו וב98.9 אם הלבשת אותו כמו שצריך והשארת מקום בסוף שלו(מידע משעור חינוך מיני הזוי). האחוז נקודה תשע הוא הילד שלך לעתיד שנולד בלי כוונה.

אותו דבר עם החגורה, אם תלביש אותה כמו שצריך, תשמור על התקינות שלה ותיסע בצורה נכונה הסיכויים של החגורה להציל אותך הם גבוהים יותר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

גם חלון יכול להרוג, אם החלון של הבחורה שעפה החוצה היה סגור היא היתה נשארת במכונית.

גם דלת, על אותו משקל. ואם אנחנו כבר על אותה דרך, אז גם הגג. הכי טוב פשוט לרכב על המנוע (אבל להזהר מכוויות).

עוד דברים שיכולים להרוג: קליפת בננה (על הרצפה), פיסטוק (אם אתה ילד בן שנה שבטעות שאף אותו), פיל באמצע הכביש.

ולחילופין גם הירואין יכול להציל חיים, למשל בנאדם הלך ברחוב, לפתע עצר כדי להרים שקית הרואין, ופתאום מטר לפניו נוחת מטאור ענק. איזה מזל שהבנאדם עצר וניצל ממעיכה.

בקיצור, אין טעם לחשוב על כל מיני מקרי קצה, חריגות של הסטטיסטיקה, צרופי מקרים ביזאריים ... מאלה לא לומדים כלום.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לפטיש הלילה: זה שנצלת לא אומר שהפיאט בטוחה, יש סיפורים גם על אנשים שיצאו חיים מתאונה עם סוויפט, זה אומר שהרכב בטוח? לא. זה פשוט עניין של מזל.

להבא תשים לב למכשולים בצד הדרך, ושיהיה בהצלחה עם הטמפרה החדשה (והפעם 1600 :wink:)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תודה על התמיכה אנשים

אתם באמת אנשים מיוחדים

וכן, לפיאט יש נשמה, לכל רכב שבעליו ניקשר אליו יש לו נשמה מבחינתו, סתם לרקע כללי קנינו את האוטו כשהיינו שנה בארץ ב 92, אני אז הייתי בן 4.5 ומאז אבא שלי עם האוטו ואני גם אז כן ניקשרתי אליו גם אני

לגבי האימרה שכ''כ ניתפסתם עליה זה היה עדיין מהשוק של ה24 שעות שלא עברו עד אז, אבל אתם לא יכולים

התאונה הייתה בין קיבוץ סעד למפלסים ליד אבן שפה 51 יש שם בדיוק סטייה ימינה(קטנה), אז בגלל הסינוור לקחתי את ההגה קצת יותר ובום

לגבי מי שאמר שאני יכלתי להמנע אם היה לי יותר ניסיון, אז סלחו לי שהשבתתי את האוטו תוך כדי ניסיון להשיג ניסיון, ולגבי שאר האנשים שאמרו שיכלתי להימנע מזה אז תנסו אתם להימנע ממשהו כשאתם לא רואים כלום ותודה לתרבות הנהיגה הישראלית

אמממ ורוני לגבי הפונטו את יכול לדבר על RS על הנושא לגבי הדוקאטו חבר של אבא שלי מהעבודה עשה איתה תאונה ויצא בסדר, כמו שאוראל אמר לי אתמול פיאט שומרות על הנהגים שלה (אולי לא כולן!!!) אבל בדרך הן הולכות טוטאל לוסט

משטרת שדרות הייתה במקום ורשמה תארו יש תמונות שלהם

ואתמול הייתי בתחקיר במשטרת אשדוד ואם לא לקחו לי אותו שם אני מקווה שלא יקחו, אגב הם יכולים עדיין?

אגב עוד שאלה: אבא שלי הזכיר משהו על נק' בגלל התאונה יש דבר כזה, כי בעיקרון לא עברתי על שום חוק

ועוד אחת: כמה עולה תמרור חדש למעצ' כי את הנוכחי הורדתי תוך כדי תאונה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לכל אלו שכתבו לגבי אי-בטיחות של חגורות בטיחות או כריות אויר, אני מציע לחשוב פעמיים לפני שאומרים דבר שטות שבן אדם אחר יכול לקחת ברצינות. אם רוצים לקיים דיון רציני על התפתחות אמצעי הבטיחות הפאסיבים באוטו - בהחלט אפשר לעשות את זה. שם יהיה המקום לספר על מקרים חריגים ולתחקר אותם.

המחקר המדעי מראה שחגורות בטיחות וכריות אויר מצילות חיים - ובגדול. סיכויי השרידות של נוסע לא חגור הם קטנים בהרבה ותלויים במהירות הנסיעה (במהירות נמוכה מאוד או גבוהה מאוד חשיבותה פוחתת). נוסע שמועף מרכב במהירות של 90 קמ"ש, סיכוייו לחיות הם בערך חמישית מאלו של נוסע חגור באותו הרכב. לגבי כריות אויר אפשר לדבר שעות, אבל גם הן חשובות ביותר.

למזמזם הלילה (פטיש הלילה זה night hAmmer ): ראשית,רפואה שלמה. אני מקווה שתרגיש יותר טוב אם כי הכאבים בד"כ גוברים ב 48 שעות הראשונות. שנית, אני מניח שכל עו"ד מתחיל יכול בעזרת טופס השחרור מחדר המיון, להשיג עבורך מחברת הביטוח כסף לקנות שנים-שלושה פיאטים אחרים.

נמרוד

פורסם
תודה על התמיכה אנשים

אתם באמת אנשים מיוחדים

וכן, לפיאט יש נשמה, לכל רכב שבעליו ניקשר אליו יש לו נשמה מבחינתו, סתם לרקע כללי קנינו את האוטו כשהיינו שנה בארץ ב 92, אני אז הייתי בן 4.5 ומאז אבא שלי עם האוטו ואני גם אז כן ניקשרתי אליו גם אני

לגבי האימרה שכ''כ ניתפסתם עליה זה היה עדיין מהשוק של ה24 שעות שלא עברו עד אז, אבל אתם לא יכולים

התאונה הייתה בין קיבוץ סעד למפלסים ליד אבן שפה 51 יש שם בדיוק סטייה ימינה(קטנה), אז בגלל הסינוור לקחתי את ההגה קצת יותר ובום

לגבי מי שאמר שאני יכלתי להמנע אם היה לי יותר ניסיון, אז סלחו לי שהשבתתי את האוטו תוך כדי ניסיון להשיג ניסיון, ולגבי שאר האנשים שאמרו שיכלתי להימנע מזה אז תנסו אתם להימנע ממשהו כשאתם לא רואים כלום ותודה לתרבות הנהיגה הישראלית

אמממ ורוני לגבי הפונטו את יכול לדבר על RS על הנושא לגבי הדוקאטו חבר של אבא שלי מהעבודה עשה איתה תאונה ויצא בסדר, כמו שאוראל אמר לי אתמול פיאט שומרות על הנהגים שלה (אולי לא כולן!!!) אבל בדרך הן הולכות טוטאל לוסט

משטרת שדרות הייתה במקום ורשמה תארו יש תמונות שלהם

ואתמול הייתי בתחקיר במשטרת אשדוד ואם לא לקחו לי אותו שם אני מקווה שלא יקחו, אגב הם יכולים עדיין?

אגב עוד שאלה: אבא שלי הזכיר משהו על נק' בגלל התאונה יש דבר כזה, כי בעיקרון לא עברתי על שום חוק

ועוד אחת: כמה עולה תמרור חדש למעצ' כי את הנוכחי הורדתי תוך כדי תאונה

אז אני מבין שהיתה לך טמפרה, בכל מקרה כפרה על האוטו העיקר שאתה בריא ויצאת יחסית בזול..

תקנה אוטו חדש ושכח מזה. אם תוכל להעלות תמונות של הרכב והאיזור לאחר התאונה אז תעלה..

דרך אגב כנסו לקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63572

פורסם
אז אני מבין שהיתה לך טמפרה, בכל מקרה כפרה על האוטו העיקר שאתה בריא ויצאת יחסית בזול..

תקנה אוטו חדש ושכח מזה. אם תוכל להעלות תמונות של הרכב והאיזור לאחר התאונה אז תעלה..

דרך אגב כנסו לקישור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63572

מיצטער אני כבר לא אוכל, תמנות יש לתחנת מישטרה בשדרות ואיזור לא ניפגע רק התמרור עף(יצא מהמקום, בסיסו לא היה בטון כי אם הוא היה אז לא הייתי כותב לכם) והאיזור הוא איזור חולי שלצערי לא היה מעקה בטיחות אז לחולות אני לא דואג הרוח כבר תסדר אותם

הרכב לצערי (כן באמת חשבנו לתקן אם היה אפשר) נימכר ב600 ש''ח לחלפים

בנתיים אחותי מחפשת רכב

אני יקח הפסקה כמה שבועות, אז אולי אני יתחיל לינסוע שוב עם ההורים

ואחרי כמה חודשים ניראה כבר מה עושים

אתם יודעים מה כל האירוניה בסיפור שאתמול יום אחרי התאונה קיבלתי את הרשיון פלסטיק שלי

לא הבנתי מה המטרה של הלינק הוא העלה בי חיוך קטן מלווה בנוסטלגיה ולאחר מיכן מלווה בעצבים,

אני לא מבין אני מדוכא ואתה מוסיף מלח על הפצעים, אולי אני לא בן אדם קרוב אלייך ואני מבין

אבל לקרובים אלייך אם תיצטרח לעודד אותם (אני מקווה שלא בנסיבות דומות לשלי ובלי נסיבות ביכלל) תנסה ליהיות עם קצת יותר טאקט

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

לא יודע לגבי נקודות אבל בפעם הבאה שתבוא לעשות ביטוח לאוטו, לחברות הביטוח יש רישום שעשית תאונה (אתה כביכול לא "נהג נקי") זה יעלה לך יותר.

זה מה שאני יודע אתם מוזמנים לתקן.

אור.

פורסם
נכון אני מסכים איתך שום דבר לא יכול להגן לגמרי אבל בשימוש נכון הוא יכול להגן בצורה מקסימלית, כמו שקונדום מגן ב97 אחוז אם לא השארת מקום בסופו וב98.9 אם הלבשת אותו כמו שצריך והשארת מקום בסוף שלו(מידע משעור חינוך מיני הזוי.

זה לא 98.9 זה 98.4 :wink:

יפה ההשוואה של חגורת בטיחות לקונדום, שניהם מונעים ממך להיתפרץ לתוך משהו אחרי שאתה נתקע.. :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...