Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיים מסלול 70שח עם תשתית הוט 500 מגה מודם חינם ,האם מישהו מכיר
דיל טוב? לצערי אין עדיין חיבור לסיבים.

פורסם

היה 95 ל600 מגה בפרטנר סיבים 

העלו את המחיר לחודש ל105

התקשרתי. המחיר ירד ל81 ל600 מגה + זיכוי חד פעמי על העליה.

• אהבתי 1

.

פורסם

משלם 143 שקל. תשתית+ספק 1GB. שכירות ראוטר 20 שקלים. בזק.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם

משלם 130 שקל לחודש, תשתית סיב של פרטנר, מהירות 1,000/250, ראוטר פרטי.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

במקרה היום לאור מעבר דירה הציעו לי סיבים ב-120 בפרטנר, עד כה משלם 74 עבור 100 מגה עם ראוטר פרטי, לעת עתה ויתרתי אני לא חושב שהפרש המחיר מצדיק את המהירות. 

פורסם

משלם 78 ש"ח ל 100 מגה בפרטנר סיבים, עסקה ישנה מאוד עם ראוטר שלהם בזיכוי מלא (כלומר לא משלם עליו בכלל). הציעו לי כבר לפני זמן 300 מגה במאה וקצת ש"ח, אבל כיוון שגם ה 100 מגה משרת אותי טוב, לא ראיתי סיבה לשלם יותר על מהירות שאני לא צריך.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 3.2.2023 בשעה 00:02, Fazer כתב:

משלם 78 ש"ח ל 100 מגה בפרטנר סיבים, עסקה ישנה מאוד עם ראוטר שלהם בזיכוי מלא (כלומר לא משלם עליו בכלל). הציעו לי כבר לפני זמן 300 מגה במאה וקצת ש"ח, אבל כיוון שגם ה 100 מגה משרת אותי טוב, לא ראיתי סיבה לשלם יותר על מהירות שאני לא צריך.

אתה בטוח שזה סיבים ?

למיטב זכרוני מהירות הכניסה של הסיבים של פרטנר התחילה ב 200 מגה, לא היה להם אף פעם 100 בסיבים.

פורסם

משלם ₪39 הכל כלול

200GB גלישה

נובמבר סייל, 200 ג'יגה-בייט, ב39 -ש"ח, מחיר קבוע לכל החיים עם 300 ד' לחו"ל כולל 1 שם התוכנית ג'יגה בייט בחו"ל

דרך חברת we4g שהיום נקראת we-com

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...