Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.6.2023 בשעה 12:17, erez כתב:

כל הפרוייקט עלה סדר גודל של 1500 שקל בערך. כאשר רוב הכסף הלך לתכנת, כ400 דולר. שאר החלקים מאוד זולים.

400$? זול לתוכנה. האם בגלל כי זה ארדואינו? ישנם מסמכי תיכנון/הגדרה?

אם המכשיר אמור להיות בשימוש  בשנים הקרובות הייתי מציע שתקנה חיישנים נוספים לשעת הצורך וקבע נוהל קאליברצייה.

ד"א, בתור אחד שלא ממש מתחבר לארדואינו חשבתי דווקא על משהו כזה מדוד עלי... 

https://www.aliexpress.com/i/1005005142871928.html

פורסם

היי,

400 דולר בעיקר כי התכנת יליד ויטנאם. תכנתים מהארץ רצו 450 שקל לשעה. הויטנאמי לוקח 20 דולר לשעה. ועושה עבודה דיי טובה למען האמת. פעם קודמת שכרתי תכנת סיני, הוא היה מקצוען אבל התחיל להתחזר לקראת סוף הפרוייקט.

את הויטנאמי שכרתי דרך אתר UPWORK. אחרי קריאת ביקורות כמובן.

לגבי מסמכים, אכן הכנתי מסמכים המגדירים במדויק את הדרישות/תפעול וכו. בנוסף למסמך המפרט את החלקים הנדרשים (BOM)

לגבי קליברציה, מאחר ואנחנו חברה רפואית הכל כמובן מתועד לפרטי פרטים כולל מסמך על איך לבצע קליברציה זריזה (שינוי מתח ספק לחיישנים), וקליברציה של החיישנים דרך הקוד עצמו (מדויק יותר)

מאחר ולא מדובר במכשיר הנמצא בשימוש כבד, במידת הצורך אין בעיה לחכות גם חודש למשלוח. אבל צודק, זה בהחלט כדאי.

לגבי המכשיר בלינק ששמת - קנינו מספר מכשירים כאלה. למעשה יש לי קופסא עם כמה מכשירים דומים. חלקם ברמה גבוהה אבל לא יודעים לייצא CSV. חלקם מגיבים לאט מידי לשינויים בזרם. חלקם מעולים ברמה של סקופ נייד. אבל לא יודעים לייצא. כאשר דיברתי עם היצרן הם ענו שזה רעיון טוב לייצא CSV ושהם יכניסו את זה לעדכון הבא. (YEAH RIGHT)

פורסם
לפני 21 שעות, erez כתב:

לגבי קליברציה, מאחר ואנחנו חברה רפואית הכל כמובן מתועד לפרטי פרטים כולל מסמך על איך לבצע קליברציה זריזה (שינוי מתח ספק לחיישנים), וקליברציה של החיישנים דרך הקוד עצמו (מדויק יותר)

לא מדויק, כדי להעביר את המכשיר קליברציה בהתאם לתקן עליך לספק מתח/זרם מדוייקים (בהתאם למפרט/מסמך) ופעם ב X זמן/מדידות לבצע את ווידוא הכיול. תאמין לי מניסיון מר כמה שזה חשוב.

בתאריך 14.6.2023 בשעה 10:33, Haim_gds כתב:

אם המכשיר אמור להיות בשימוש  בשנים הקרובות הייתי מציע שתקנה חיישנים נוספים לשעת הצורך

עדיף שיהיו לך ברזרבה לשעת הצורך או שעוד כמה שנים לא תוכל להשיג את אותו מק"ט ובעצם תצטרך לעבור חלק מתהליך הפיתוח שוב😏

קצת מוזר עניין ה CSV, ממה שזכור לי ממה שזכור לי מתכנון של יותר מג'יג אחד פורמט התקשורת נתון בידי המפתח ותוכנת הבקרה של הג'יג אוספת/מעבדת/מציגה את הנתונים.

ד"א, אני לא מזלזל רק מציע דברים (לפעם הבאה) שהתגלחתי עליהם...

כל הכבוד, רק כאן אפשר להרים פרויקט כזה באופן עצמאי. מה שעשית היה מתוקצב באי אלו אלפי דולרים אם היה מתבצע בחברה בחו"ל והיה דורש הרבה יותר ניהול/מסמכיידה ממה שעשית.

פורסם
בתאריך 20.6.2023 בשעה 13:04, Haim_gds כתב:

לא מדויק, כדי להעביר את המכשיר קליברציה בהתאם לתקן עליך לספק מתח/זרם מדוייקים (בהתאם למפרט/מסמך) ופעם ב X זמן/מדידות לבצע את ווידוא הכיול. תאמין לי מניסיון מר כמה שזה חשוב.

עדיף שיהיו לך ברזרבה לשעת הצורך או שעוד כמה שנים לא תוכל להשיג את אותו מק"ט ובעצם תצטרך לעבור חלק מתהליך הפיתוח שוב😏

קצת מוזר עניין ה CSV, ממה שזכור לי ממה שזכור לי מתכנון של יותר מג'יג אחד פורמט התקשורת נתון בידי המפתח ותוכנת הבקרה של הג'יג אוספת/מעבדת/מציגה את הנתונים.

ד"א, אני לא מזלזל רק מציע דברים (לפעם הבאה) שהתגלחתי עליהם...

כל הכבוד, רק כאן אפשר להרים פרויקט כזה באופן עצמאי. מה שעשית היה מתוקצב באי אלו אלפי דולרים אם היה מתבצע בחברה בחו"ל והיה דורש הרבה יותר ניהול/מסמכיידה ממה שעשית.

תודה!

לצערי המאוד רב כל זה כבר לא רלוונטי, מאחר והחברה נסגרת. קיבלתי את החדשות הבוקר...😭

לפחות זה היה עוד שיעור בשבילי.

• מבאס 1
פורסם

😁שטויות, אין לך מה לדאוג.

למדת, התנסת, פיתחת ובנית מערכת מאפס ועוד קיבלת על זה כסף. שווה שורה שתיים בקו"ח למשרה הבאה.  

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...