Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נכנסו למכר שלי ברכב מסוג סובארו אימפרזה בכנף האחורית. אין לי תמונה כרגע, אבל אני מנסה לקבל בשבילו רעיון כללי לעלות תיקון.

המכה קרובה לדלת, ובסדר גודל של כ-12 ס"מ גובה, וכ-20 ס"מ רוחב, ובעומק של כ-4 ס"מ בנקודה העמוקה ביותר (המכה קעורה כמובן).

תמונה לדוגמה (כללית מהרשת) להמחשה ממה שראיתי בעיניים שלי מצורפת. הנזק טיפה פחות חמור ממה שרואים בתמונה, אבל בסדר גודל דומה.

ברור שבלי תמונה ואולי אף בדיקה לא אקבל בדיוק הצעת מחיר, אבל אשמח להבין באיזה סדר גודל מדובר... 500 - 1,000 או 2,000 - 3,000... פשוט לקבל רעיון כללי.

אני יוצא מתוך הנחה שמדובר במכת פח בלבד... אם לדעתכם יכול להיות נזק אחר כלשהו, אשמח אם תציינו.

אשתדל לצרף תמונות מחר.

image.png

פורסם (נערך)

יש פחחים היום שיש להם שירות ״ הצעת מחיר בווטסאפ״ , שלח להם תמונה ברורה של הנזק לווטסאפ ותוך כמה דקות תקבל מהם הצעת מחיר עדכנית לתיקון.

עריכה אחרונה על ידי much

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם (נערך)

אני מודע לזה, אבל עד שאשיג תמונות היום בערב, אין אפילו הערכה גסה? סתם טווח כללי?

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
פורסם (נערך)

תודה, והנה תמונות אמיתיות של הנזק.

עריכה: הסדק מעיד שהאזור כבר תוקן בעבר?

IMG_20221214_161200.jpg

IMG_20221214_161332.jpg

עריכה אחרונה על ידי LaCoco
  • תוכן חדש...