Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רכשתי חבילת ערוצים ,ואני אמור להתקין אפליקציה על הטלוויזיה כדי להריץ את החבילה ואין לי מושג 

איך עושים זאת? טלוויזית הסמסונג היא מסדרה H6400? 

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

בטלויזיה סמסונג שלי יש בתפריט הראשי מקש apps  (ולייב הכיתוב 4 עיגולים קטנים) - הקשה עליו תעביר אותך לאפליקציות. המבחר די דל, רק מה שמותאם למערכת ההפעלה של סמסונג.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש להם איזו מערכת הפעלה מוזרה, כך שלא מקבל אפליקציות של אנדרואיד וכו'.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קונים סטרימר כרומקאסט/שיומי שכולו אנדרואיד ומחברים. 

אין מה לחפש בחנות של סמסונג . מערכת הפעלה שלהם ( tizenOS) מאד קטנה. 

אם המטרה היתה אפליקציות היית צריך לקנות טלויזיה סוני, פיליפס ושאר תומכי אנדרואיד. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לסמסונג יש מערכת הפעלה של TIZEN מבוססת לינוקס. זה לא אנדרואיד TV כמקובל אצל רוב היצרנים (למעט LG שעובדת עם מערכת הפעלה WEBOS, סמסונג שעובדת עם הנ"ל ו-HISENSE שעובדת על VIDAA).

כל יתר היצרנים עובדים בד"כ עם אנדוראיד TV (סוני, האייר, פנסוניק [שבעבר היו עם מערכת "שלהם"], שארפ, JVC ועוד מגוון עצום של מותגי מדבקה שכולם כולל כולם עובדים על אנדרואיד TV בין גרסאות 9 ל 11 בד"כ).

תוכל לפתור את הבעיה ע"י התקנת TV STICK של שיאומי שיפוך את כל טלויזיה ל-אנדרואיד TV (כ 175 ש"ח ב KSP).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קניתי סטרימר של שיאומי הוא ממש עם כל הדברים הטובים, סמסונג די דלה בעניין וסטרימר מעודכן עושה את העבודה מעולה ועוד כמה

עניינים על המרקע ברשת האינטרנטית, מאוד ממליץ לעזוב את הסמסונג  לטובת סטרימר מצוין.

פורסם

אני עזבתי את סמסונג לטובת סוני.

והתחלתי לחייך מאוזן לאוזן.

שימוש בסטרימר מוסיף עוד שלט, וגם ככה יש שלט טלוויזיה, שלט הוט... לא היה לי רצון לעוד שלט.

ניצלתי את ההזדמנות גם להגדיל בשקל את גודל המסך וגם טלוויזיה עם אנדרואיד ולא משהו מגייפ ולא ברור.

פורסם
לפני 16 שעות, איציק נ. כתב:

לסמסונג יש מערכת הפעלה של TIZEN מבוססת לינוקס. זה לא אנדרואיד TV כמקובל אצל רוב היצרנים (למעט LG שעובדת עם מערכת הפעלה WEBOS

תיקון קטן - tizen מבוססת chromium עם כמה שפצורים. זה נבלה וזה טריפה והכול נפתר עם סטרימר חיצוני כפי שנאמר. טלוויזיות חכמות עלאק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רכשתי סטרימר MI Box S של שיאומי כהמלצתכם, אני מנסה לחבר לטלוויזיה חכמה סמסונג ואני לוחץ על על 2 הכפתורים בשלט (לפי ההנחיות) במרחק 20 ס"מ מהסטרימר , הסטרימר לא מראה תגובה ,בטלוויזיה אני נמצא במסך HDMI3 ושום דבר לא קורא, כמובן השנאי מחובר וכבל ה-HDMI מחובר גם לטלוויזיה וגם למכשיר ,מה אני מפספס?

פורסם (נערך)

את הבטריות?

אם פעלת נכון יהיה גם צפצוף קצר בזמן צימוד השלט. 

יש אור אדום בסטרימר ? אם לא: השנאי שרוף. אתה חייב לראות הוראות על המסך עם חיבור החשמל לסטרימר. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

שמתי 2 בטריות בשלט, יש נורה אדומה דלוקה בגב הסטרימר ,אין שום צפצוף בלחיצה ,ההנחיות להציב את השלט כ-20 סמ מהמכשיר וללחוץ על 2 הלחצנים יחד ..

אין הנחיה להדליק ב-ON OFF..

עריכה אחרונה על ידי URSH
  • תוכן חדש...