Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה ברכב בזמן עצירה (לפני רמזור או עצירה מוחלטת) מופיע לי האות "N" בלוח השעונים הרכב עובר לניוטרל לשתי שניות ויש 3 צפצופים ואז חוזר ל"E"

מצב E זה מצב נסיעה כמו D ברכב אוטומט

מדובר בסיטרואן C1 FEEL רובוטית שנת 2016 מנוע 1000

לא נדלקת שום נורת תקלה או משהו. גם בסריקת מחשב לא מופיע כלום. 

זה לא קורה אם אני נמצא בירידה חדה יחסית ומאט. רק במישור בנסיעה רגילה בדיוק שניה לפני שהרכב עוצר לגמרי הוא יוצא מהילוך ועובר לניוטרל, יש את הצפצוף ואז חוזר שוב.

פניתי למוסך היבואן אך אין תורים בזמן הקרוב. למישהו יש רעיון או כיוון כלשהו?

ותודה כמובן :)

פורסם

מציע לקפוץ למוסך גבע הידוע בפורום, ככל הנראה מדובר על קלאץ שמגיע לסופו ומחליק או לחילופי שיש צורך לעשות לימוד קלאץ מאחר ומדובר בגיר רובוטי התופעה הזאת תתרחש בסופו של דבר לכל בעלי הגיר הרובוטי בc1 גם בדגם הזה וגם בדגם הקודם 

פורסם

איפה נמצא מוסך גבע? קלאץ שמחליק לא אמור לעשות את התופעה בכל ההילוכים? הכוונה גם בנסיעה? 

מה זה לימוד קלאץ? יש דרך לבדוק את מצב הקלאץ לפני שמחליטים להחליף? בדיקה ממוחשבת או משהו

פורסם

התקשרתי למוסך גבע, הוא מעדיף שלא להתעסק עם הרכב לטענתו  צריך להחליף את הרובוט עצמו בעלות מאד גבוהה ולא כלכך רוצה להתעסק עם זה. 

יש עוד המלצות\רעיונות? 

אשמח לאיזור חיפה במידה וכן. תודה

פורסם (נערך)

בחיפה יש את "השילוש הקדוש" של מורשה סיטרואן-פז'ו:

צמרת

י.ש גליל

גזית

כולם מורשי יבואן , ממוקמים לאורך ציר שדרות ההסתדרות. (או במרחק של דקה נסיעה ממנו).

מצטער אין לי אפשרות למליץ או להזהיר, הניסיון שלי לא מהשנים האחרונות, לכן לא רלוונטי.

(אם כי להזהיר אני תמיד מוכן, זה ברירת המחדל שלי :|)

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לי יש ניסיון עדכני עם צמרת וישן יותר עם י ש מוסכי הגליל.  מרוצה משניהם (בהבנה שהמחירים הם לא מחירי מוסך רגיל).

פורסם

אני מטפל בקקטוס שלי במוסך צמרת. אין לי מילה רעה לומר עליהם אך מצד שני, מעולם לא הייתה לי תקלה ומדובר רק בטיפולים שוטפים.

המוסך עמוס מאד וצריך לקחת זאת בחשבון.

המחיר-כמקובל במוסך מורשה יבואן שלא חסרה לו עבודה כלומר גבוה אך לא מוגזם ונראה שאין רמאות וחיוב במה שלא צריך או מה שלא נעשה...

נקודת המפתח במקרה של פותח השרשור (ובכלל) היא לא איכות התיקון שכן אני מניח שמוסך צמרת מכיר את העבודה אלא היכולת לאבחן נכון ובהתחלה את התקלה האמיתית. זו בעיה במוסכים רבים וטובים..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בדקתי בשלושת המוסכים הנל צמרת גזית והגליל לכולם התור הקרוב בעוד שבועיים שלוש. הזוי. הצלחתי איכשהו להכנס היום לגזית אני אעדכן לגבי התוצאות

פורסם

בדקת במוסך בנהריה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא בדקתי בנהריה.

אני  אחרי בדיקה ממוחשבת  במוסך גזית, לא יצא לו שום קוד תקלה כלשהו. אין לו כיוון מה הבעיה בכלל.

החלטה שלהם זה להחליף את כל הגיר כי יכול להיות שזה קלאצ או בורר הילוכים או מפעיל מצמד.

אחרי שאמרתי לו שבזמן נסיעה ההילוכים עוברים והרכב נוסע אז שלל את עניין הקלאצ. 

אז הכיוון כרגע זה בורר ההילוכים או מפעיל מצמד שלא משתלם לקנות בנפרד אלא גיר קומפלט.

אשמח אם יש למישהו מקום שיכול להמליץ לקנות גיר במחיר שפוי

פורסם

ממליץ לך לברר מק"ט של מפעיל מצמד של AYGO. זה זול יותר ומתאים לרכב.

אם תרכוש גיר מפירוק - מי מבטיח שהכל יסתדר או שלא תקבל תקלה של רכב אחר אצלך?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חשבתי על זה ובדקתי בEBAY עלות של 1400 שח פחות או יותר ומאמין לפני מכס. מה שכן גם נניח ואמצא כזה בפחות עדיין יש את העניין הזה של לימוד מצמד שחייב דרך מחשב מה שמחזיר אותי שוב למוסך מורשה עם עלות לא קטנה. וכמו שאתה אומר יש מצב שיסתדר ויש מצב שיצוצו תקלות חדשות עם הגיר השני.

אם לא תהיה ברירה אולי אפרסם אותו למכירה במחיר מופחת בגלל בעיית הגיר.

מה שבטוח זה שאני חייב רכב. מזל שהוא עוד נוסע כרגע :)

• תוכן חדש...