Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו מזה קומפוננט בכלל? אני הבנתי זה רמקול מובנה עם 3 חלקים בתוכו שנותנים בס מיד וטרייבל אבל אז חשבתי על זה שכל הרמקולים ברובם הם 3 וואי..... אז גם הם כמו קומפוננט לו? מזה קומפוננט תסבירו לי בבקשה

ודבר שני: למה אתם מדברים פה בפורום תמיד שצריך מגבר בביל קומפוננט?

אני מכיר מישהו עם רמקולים קומפוננט אחוריים של פיונייר ללא מגבר ושומעים בן זונה עם רדיו דיסק של 45 כפול 4

טוב בכל זאת אני מקווה שתענו לי.... תודה!@#

פורסם

חבל שלא הרצת חיפוש בפורום לפני ששאלת. תקיש "קומפוננטים" בחיפוש ותקבל הכל.

היו על זה כבר עשרות ת'רדים...

ובנוגע לזה שרצוי מגבר יחד עם קומפ', הדבר נכון בד"כ. כעיקרון תמיד רצוי מגבר הוא אף פעם לא מזיק. רק שאם אתה קונה קומפ' איכותיים שעובדים בהספק גדול יותר ממה שהמגבר של ההד יוניט יכול להציע אז חייבים מגבר אם רוצים להנות מכל מה שהקומפ' יכול להציע. ישנם מספיק קומפ' שלא דורשים מגבר ועובדים על הספקים נמוכים יותר וקרובים יותר למה שההד יוניט מציע (לרוב 25 W RMS).

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מה ההבדל הרי קומפוננט מחולק ל 3 חלקים וגם רמקול 3 וואי מחולק ככה אז מה הקטע?

תודה

פורסם

קודם כל קומפ' הוא 3 חלקים אבל הוא 2 רמקולים, קרוס אובר איננו רמקול עד כמה שאני יודע.

דבר שני קרא את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=7882&highlight=

אתה נגד לחפש בפורום? לקח לי בדיוק חצי דקה למצוא את זה...

אם יהיו עוד שאלות שאל..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...