Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה אתם אומרים על הדרישה ההזויה הזו? מי יקנה רכב שיש בו מערכת כזו? 

אנשים יברחו מכל יצרן שיתקין אותה

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syylkd2ms

השלב הבא - הרכב יודיע למשטרה :(

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • מעניין 1

קובי

:-)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המערכת שמורכבת אצלי באופל מוקה 2022 מזהה במקרה הטוב 40 אחוז מהתמרורים.
אם זה יהיה כמו עם הבקרת סטייה מנתיב ויהיה אפשר לנתק - בסדר, עוד כפתור ללחיצה בתחילת נסיעה ביחד עם ה-Start stop.

• מצחיק 1
פורסם

אני הפסקתי לקרוא אחרי שם הכתב.

רמת אמינות: רנו לא רואה מוסך. ובמיוחד לגבי הרטרואקטיביות. קליקבייט קלאסי.

• רעיון טוב! 4

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 5 דקות, zvit כתב:

אני הפסקתי לקרוא אחרי שם הכתב.

רמת אמינות: רנו לא רואה מוסך. ובמיוחד לגבי הרטרואקטיביות. קליקבייט קלאסי.

מסכים אך עדיין יש בזה מן האמת לצערי.

גם הרכב שלי "מלשן" לא קטן ואעלה דוגמה "מצונזרת מעט" ולמזלי אין גישה לנתונים האלה לאף אחד מלבדי (הגעתי עד היצרן בגרמניה לברר את זה)

G1.jpg

• אהבתי 2
  • מעניין 1

קובי

:-)

פורסם
לפני 41 דקות, kobi_g כתב:

מסכים אך עדיין יש בזה מן האמת לצערי.

גם הרכב שלי "מלשן" לא קטן ואעלה דוגמה "מצונזרת מעט" ולמזלי אין גישה לנתונים האלה לאף אחד מלבדי (הגעתי עד היצרן בגרמניה לברר את זה)

G1.jpg

אח שלו, זו האפליקציה של צ'מפיון שפותחה בארץ ומתחברת ל OBD. אין שום קשר ליצרן.

מה שהיצרן כן מציע (ואינשאללה צ'מפיון יעבדו עם היצרן על גיור המערכת) זו מערכת זיהוי תמרורים שמתחברת לניווט (שבלשון המעטה - לא עובדת משהו בישראל, כי מדינתנו הקטנה המציאה לעצמה תקינה משל עצמה). האם היבואנים יכניסו את היד לכיס ויגיירו את המערכת? (למשל לובינסקי שעבדו מול PSA ונתנו תמיכה כמעט מלאה בכל תמרורי ארצנו) מסופקני. אבל המהלך של משרד התחבורה הוא בהחלט בכיוון הנכון (וטוב המשרד יעשה אם יתערב ויכריח את היבואנים לצייד את כל הרכבים במערכת הזו).

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

רק לא התערבות אקטיבית!!! כל עוד זה יהיה "רק" התרעה זה יהיה נסבל 

מישהו מכיר בכלל כביש בארץ שאפשר לא לחרוג בו מהמהירות המותרת? (אני לא מתכוון לזחילה בכביש 4) 

בדרכי לעבודה כל בוקר על כביש 3 מנחשון לשורק ולאחמ"כ על כביש 7 יש שני אופציות, או על 80 בימני מאחורי טור משאיות אינסופי, או בשמאלי על 130-140 וBMW מהבהבת מאחורה...

עריכה אחרונה על ידי לב טוב
  • מצחיק 5

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

ביאריס קרוס שלי יש זיהוי תמרורים ואם אני נוסע מעל המהירות שהרכב זיהה סמל התמרור על לוח המחוונים נצבע באדום. האם זה סוג של התראה?
הבעיה העיקרית היא שהרבה פעמים בנסיעה בכביש מהירהמערכת מזהה תמרורים של ירידה מהכביש וכך יוצא לא פעם שאני נוסע בכביש בו המהירות המותרת היא 100-110-120 וזיהוי התמרורים טוען שהמהירות היא 70...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בדיוק כמו המובילאיי שלי מ-2016

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הבעיה האמיתית תתחיל כשחברות הביטוח יבקשו לראות גיליון ציונים כזה ולפי זה יקבעו את הפרמיה.

• אהבתי 1
פורסם

הצלחתי לקבל נתונים קצת יותר מדוייקים ופחות פופוליסטיים:

1)  תהיה התראה על חריגה מהמהירות המותרת, לא הגבלה אקטיבית.

2) התקנה תחול רק על דגמים חדשים שעברו תקינה לראשונה מיולי 2022 ואילך. דגמים שעברו תקינה לפני כן, יוכלו להמשיך ולהמכר גם ללא ההתראות הללו.

• אהבתי 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לי שום בעיה עם המערכת הזו

רוב הזמן, גם ככה אין שלטי מהירות.

בערך ממעלה אדומים עד עין גדי, אין שלט של מהירות.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

לכל מי שיש מובילאיי יש מערכת כזו. אפילו עושה דינג כשמזהה חריגה. אבל, כאמור, היא מזהה תמרורים לא שייכים, וגם מגזימה בהתראה הויזואלית - בנהיגה בכביש 22 אחרי היציאות לאתא דרום או הסתדרות דרום אני מקבל התראה על חריגה של 40 קמ"ש כשאני נוהג בדיוק במהירות המותרת (אבל הרמפת הירידה תמרורי 70 קמ"ש).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר דובר על זה אי פעם כאן בפורום. הכי יעיל יהיה להצמיד את התרעת המהירות למערכת ניווט כדוג' וויז, ולא למערכת זיהוי תמרורים. ככה זה יהיה מדויק יותר

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אבל אז ההתראה תלויה בפעילות מערכת הניווט. לא כל אחד נוסע כל הזמן עם מערכת ניווט פעילה, ויש אוכלוסיות שיסרבו להשתמש במסך (זוכר את הרבנים שמנעו משך שנים התקנת מסכי מידע באוטובוסים?).

פורסם

מת לראות מערכת "מדווחת" כזו בטסלה פרפורמנס או גרסת amg/rs/m ושאר חברות חזקות. מי יקנה אותן אחרי זה?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...