Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נהג חדש ואמנם ההורים שלי הסבירו לי מה אני צריך לתעד אחרי תאונה בכ"מ רציתי לשאול כאן ולהיות בטוח כדי שאם חס וחלילה יקרה משהו אני אדע בדיוק מה לתעד.

הבנתי שצריך לצלם תמונות מכל הזוויות, לקחת פרטים של הנהג שהיה באירוע ולצלם תעודת זהות שלו/רשיון?

תודה לכולם

פורסם

קודם כל מזל טוב על הרישיון, שבעזרת ה' בחיים לא יהיה לך תאונה..

בעיקרון מה שאתה צריך זה להסריט את המקרה מיידי לפני שאתה מזיז את הרכב, סרטון עם הסבר של "אתה בנתיב הזה הרכב הפוגע בנתיב הזה, הוא גלש לנתיב ללא איתות..." וכדו' 

שנית, תצלם את הרשיון נהיגה / ת.ז. שלו עדיף איתו ביחד שיראו שהוא מחזיק את זה.

רשיון רכב + תעודת ביטוח לצלם. 

אם הוא מודה באשמה אז מומלץ שתקליט מיידי.

בהצלחה ונסיעות טובות

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

אם יש עדים שמוכנים לתת לך את הפרטים שלהם,

הולכי רגל למשל או רכב שנסע מאחוריך ואולי יש לו מצלמת דרך, זה אף פעם לא מזיק

פורסם (נערך)

בדרך כלל לחברות הביטוח יש טופס ייעודי, בקש כזה ושמור בתא הכפפות. וכמובן תיעוד מצולם.

באירופה יש טופס אחיד (מותאם שפה) שממולא על ידי הנהגים המעורבים או המשטרה (בהתאם לחוק המקומי).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעידן המצלמות בסלולרי, לעמוד ולמלא טופס ידני במקום זה חסר תועלת. אפשר להשתמש בו כדי להכין רשימה של מה צריך לצלם ולהחזיק אותה בתא הכפפות.

פורסם

בלחץתאחרי תאונה כמעט מובטח שישכחו פרטים חשובים. הטופס של חברת הביטוח ישמש check list למה שצריך לתעד (ידנית או בצילום) ויש בו גם מקום לתרשים של ההתרחשות.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הפרטים הרבים שנמצאים שם, קיימים בשלוש תעודת שצריך לצלם, רשיון רכב, רשיון נהיגה ותעודת ביטוח.
אין שום סיבה לזכור עשרות שדות או למלא אותם ביד.

גם את התרשים אין שום סיבה לצייר במקום, עדיף להתרכז בלתעד את מיקום הרכבים ואיזור התאונה בצורה טובה שתראה את מיקומם היחסי, הפגיעות, הנתיבים והכיוונים, ואת השרטוט להשאיר לבית.

הגענו לצ׳קליסט של 4 פרטים.

פורסם

תראה כמה שרשורים כאן נפתחים על ידי אנשים שחסרים להם פרטים, כי בלחץ שאחרי התאונה הם לא מצלמים את המסמכים.

פורסם (נערך)

איזה עקשן.

שים לך בטלפון תזכורת שתקפיץ את הרשימה כשחיישן ה-g מראה דצלרציה קיצונית.

בקיצור, מה זה משנה באיזה פתק מדובר? ואם ממילא יש פתק עדיף שיהיה שלם, למקרה שהטלפון נהרס או סתם שכחת אותו בבית.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

1. צילומים של הנזק של 2 הרכבים

2.פוליסת ביטוח  + רישיון נהיגה של הנהג

3.להקליט הכל מהרגע הראשון, את השיחה שלכם בזירה, שיחות טלפון שבטח תעשו לאחר התאונה, הודעות וואצאפ.

4.לנסות להשיג עדים\מצלמה של בית עסק קרוב שאולי קלטה את התאונה.

בדיעבד אני יכול להגיד לך שאחרי המון שנות נהיגה וקריאה פה בפורום של מקרים שקרו לאנשים, לפני בערך חודש יצא לי להתעסק עם העניין בפעם הראשונה ופספסתי תיעוד של דברים חשובים בגלל הלחץ מהתאונה. מהסיבה הזאת הטיפ הכי חשוב לדעתי הוא לנסות להישאר רגוע וממוקד במהלך האירוע.

פורסם

אין לך שליטה  על התגובה הפיזיולוגית. לכן צריך משהו שיתזכר אותך.

כאן יש קישור לטופס האירופי שהזכרתי קודם הטופס ממולא ב-4 עותקים, כל נהג מקבל שניים, אחד לעצמו ואחד לחברת הביטוח.

פורסם

ועצה נוספת לפות״ש: במעמד התאונה, לא משנה מה דעתך בנושא, אל תודה בשום אשמה. מלא את כל החובות החוקיות (כולל לסייע אם מישהו נפגע), וכמובן לא לשקר, אבל אל תודה.  אתה לא צריך וודאי לא חייב להיכנס לשום ויכוח בנושא.
בלחץ המיידי של הארוע אדם עלול להודות בדברים לא נכונים. גם בפוליסת הביטוח שלך כתוב אותו דבר.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...