Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש בפנים איזה לד עם נגד שעושים אופטימיזציה לכיס.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני מכיר שיטה אחת לחסוך 20% מהדלק:

להוריד 20% מהנסועה.

טוב, גם רגל קלה על הגז, ותכנון נכון של הנסיעה יועילו במשהו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אלוהים אדירים, כמה טמטום. כמו שאבי כתב, כואב לקרוא את זה. המכשיר אפילו לא מתחבר למערכות הרכב - הוא יושב על שקע המצית ומקבל חשמל. וזהו. מה לכל הרוחות.

והכי משגע: אם מישהו טרח להשקיע בהונאה כל כך שקופה ומפגרת, זה אומר שככל הנראה יש אנשים שיאמינו לזה. יא-אללה, איזה עולם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם

לדעתי עובד מצויין - משאירים מחובר לרכב והוא גומר את המצבר ואז נוסעים עם מונית לעבודה. חסכון מובטח בדלק.

מה שהכי עצוב לי שרואים שמישהו אשכרה טרח לתרגם את זה לעברית.

• מצחיק 1
פורסם

יש גל של פרסומות בסגנון הזה שמתורגמות לעברית "שני מהנדסים מהטכניון שנמאס להם מהחום המציאו מזגן שולחני שפועל על USB...". יש "מגדילי טווח" לאינטרנט, יש מכשירי פלא שמתרגמים מיידית דיבור בכל שפה (...) וכיו"ב, חרטא ברטא. לא טכניון, לא נורווגיה ולא בטיח. מדובר במוצרים מטופשים שהביצועים שלהם גרועים או לא קיימים, המחיר תמיד זול, לרוב זה "חצי מחיר" אם תזמין היום ושאר הטריקים השיווקיים.

• אהבתי 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לדעתי משכנע מאוד ונראה שעובד מצויין. אני נוטה לסמוך על המהנדסים הנורווגים, אם כתוב שהם חקרו ומצאו משהו, אין סיבה להטיל ספק בכך. 

זה הרי ידוע כי מערכת החשמל של הרכב מתיישנת עם הזמן ויוצאת מאיפוס, האלקטרונים נעים באיטיות דרך חוטי חשמל הישנים ולא תמיד בכיוון הנכון, ויש בכך השפעה ישירה על צריכת הדלק. תחשבו, אתה נותן גז, מחשב מנוע שולח פיקוד למשאבת לדק לעבוד יותר חזק אבל כל החיוט ישן, יש דליי. האוטו לא מגיב, אז הנהג נותן יותר גז וזה מעלה את הצריכה. 

המכשיר הקטן הזה נראה שסמדר את העניין, אולי לא בערכים שמופעים בפרסם - 20% חסכון אבל באיזור 17%-18% חיסכון משיג בטוח. 

הזמנתי כמה יחידות, תנסו גם. למה ישר להטיל ספק בלי שבדקתם? 

• מצחיק 11

• תוכן חדש...