Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרוצדורה אחכ 
תיקון עכשיו זה אוטו לא פותחן שימורים לא משאירים דברים באוויר
דבר עם קוריאה פלקון תבדוק כמה הוא רוצה על החלקים הנל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שעה, Ido Porat כתב:

פרוצדורה אחכ 
תיקון עכשיו זה אוטו לא פותחן שימורים לא משאירים דברים באוויר
דבר עם קוריאה פלקון תבדוק כמה הוא רוצה על החלקים הנל

למי אתה חוסך כסף ? לתחנת דלק ?

שיתקן במורשה ויעשו כל מה שצריך בהתאם לבדיקה שלהם - ואז שיתבע את הכסף מהתחנת דלק.

לכתת רגליים בין חנויות חלפים וכו' - אין טעם (לדעתי האישית, אנחנו יכולים גם שלא להסכים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

למי אתה חוסך כסף ? לתחנת דלק ?

שיתקן במורשה ויעשו כל מה שצריך בהתאם לבדיקה שלהם - ואז שיתבע את הכסף מהתחנת דלק.

לכתת רגליים בין חנויות חלפים וכו' - אין טעם (לדעתי האישית, אנחנו יכולים גם שלא להסכים).

איציק

ואתה חושב שתחנת הדלק תחזיר את הכסף ונגיד והכל נכון מחר?
הוא ידרש לקחת דלק לבדוק אם באמת מהול עם בדיקת מעבדה לשלוח מכתב התראה וכו....
הבחור יוצא מהכיס לא משנה מה את עלות התיקון 
השיפוי לוקח זמן וכסף לא גדל על העצים אני מעדיף להביא חלפים מקוריים ולתקן ואז להתעסק

• אהבתי 1
פורסם

הייתי בודק אפשרות להפעיל ביטוח:

https://thecar.co.il/בית-המשפט-קבע-תדלוק-בדלק-מהול-במים-נחשב/

אם זה אפשרי ובמידה שחברת הביטוח לא תתבע בעצמה את היבואן או תחנת הדלק, אתה יכול לתבוע אותם בהמשך על ההשתתפות העצמית ועליית הפרמיה לאחר מכן.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אין שאלה בכלל, האוטו תודלק בדלק מהול. משאבות דלק יוצאות נקיות גם אחרי 20 שנה ובלי קשר לכמה דלק אנשים נוטים להשאיר במיכל, פה יש משאבה שספגה הרבה מים.

לתבוע את עלות הנזקים מתחנת הדלק זה הפתרון היחיד..

פורסם

סתם בשביל להבין, איך בדיוק אפשר לתבוע תחנת דלק על נזקים כאלו? הרי אין לי שום דרך בעולם להוכיח שתדלקתי רק אצלם, למה שהם לא ינפנפו אותי בטענה הזאת?

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, איציק נ. כתב:

@motougly תשתדל לא להקשיב לעיצות מהסוג הנ"ל כי אף אחד לא חייב להוציא כסף מכיסו הפרטי בשביל להוכיח שהאשמה היא לא עליו.

לכן - במקום לבזבז זמן מיותר, אסוף את החשבוניות של התדלוקים האחרונים, תעשה כמה טלפונים (תקליט שיחות), פנה למשרד האנרגיה ודווח על המקומות בהם תדלקת - ובמידת הצורך, אם הרגשת אבוד, פנה לייעוץ אצל עו"ד.

בדוק עלות בדיקת דגימה לדלק ופעל בהתאם.

איציק

זה כנראה אותו אדם, כי בפוסט פתיחה כאן בפורום הוא כתב שהמקרה אירע לפני חודש וחצי.

נהפוכו, אני טועןע שחובת ההוכחה היא על היבואן ולא על הקונה, תקרא שוב.

עכשיו לכל הגאונים שכבר בנו תכנית פעולה שתוכיח את אשמת תחנת הדלק, אתם כבר מראש הנחתם ש:

1. הנזק הוא ממים בלק כפי שהיבואן טוען, כאילו לא יכולות להיות סיבות נוספות לכך.

2. החלטתם שהוא מתדלדק אך ורק באותה תחנה ללא יוצא מן הכלל  ושזוהי אשמתה על בדוק.

3. החלטתם שהתחנת דלדק מועלת סיסטמטית ולכן "כולה" צרירך לארגן דגימה ומשם הוא על הסוס.

4. גם אם נניח שכל אלה למעלה מתקיימים, הנחתם גם שתחנת הדלק תשלם ללא התנגדגות ומשפט ועורכי דין.

בקיצור לפותח השרשור, קיבלת כאן המון עצות בשקל שרוב הכותבים לא היו עושים ררבע ממה שהם אומרים כי זה פשוט לא איך שדבררים עובדים, אבל בסדר העיקר הם נתנו עצה ועכשיו הם מרגישים הרבה יותר כרישים.

עריכה אחרונה על ידי tepic
פורסם
לפני 9 דקות, tepic כתב:

1. הנזק הוא ממים בלק כפי שהיבואן טוען, כאילו לא יכולות להיות סיבות נוספות לכך.

בקיצור לפותח השרשור, קיבלת כאן המון עצות בשקל שרוב הכותבים לא היו עושים ררבע ממה שהם אומרים כי זה פשוט לא איך שדבררים עובדים, אבל בסדר העיקר הם נתנו עצה ועכשיו הם מרגישים הרבה יותר כרישים.

היבואן לא צריך להוכיח כלום מעבר לצילום של המשאבה. המשאבה היא ההוכחה, והיא מדברת בעד עצמה.

הנזק הוא חד משמעית ממים או מנוזל קורוזיבי אחר. טכנית, לא יכולות להיות סיבות נוספות לקורוזיה כזו, חוץ מזיהום במיכל הדלק.
אין לו מה לפעול מול היבואן למעט במישור של "רצון טוב". מסכים שדי קשה לפעול מול התחנה.
אני ממליץ לנסות להשיג חלקים משומשים בפירוקיות, הדגם הזה הוא די חדש לכן י ש סיכוי למצוא חלקים משומשים במצב טוב.

פורסם

האמת ולצערי שמעתי על לא מעט מקרים כאלה לאחרונה וגם אני ביניהם.

המשאבת דלק האחורית בפיגו הלכה.

לצערי לי לא היה כיוון מי התחנה הסוררת בגלל שמתדלק בתחנות דלק של חברות גדולות ומוכרות, אבל מסתובב בכל הארץ.

2012 Alfa Romeo Mito Sprint TcT

Peugeot 208 GTI 2015

Suzuki Jimny 2015

Subaru XV Premium 2.0 2015

פורסם

שלום לכולם

עברתי על התגובות, מדובר על רכב חדש פחות משנה ויש לפעול באחריות ושיקול דעת. ממליץ מאוד לפעול כפי שמוצג ע"י יועץ טכני של  פורום רכב אחר גם מכובד, ראה קובץ מצורף.

115002389_Screenshot_20220903-220349_Chrome2.thumb.jpg.0f5cd3196ff85712c1a6e8f2a2b99ddb.jpg

פורסם (נערך)

בדיוק, רק חוות דעת של שמאי רכב מוסמך קבילה בבית משפט, לא משנה את מי תובעים בסופו של דבר, את היבואן שיפעיל אחריות או תחנת דלק . חוות דעת של שמאי היא חובה.

מבחינת השופט, לא המוסך, לא היבואן, לא תחנת דלק ולא חברי הפורום קובעים מה מקור הנזק ומי אחראי לכסותו.

גם שכר טרחה של שמאי מצרפים לתביעה.

לדעתי, השרשור יותר מתאים לפורום המשפטי. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

ראשית אני מצטער בצערך, זה באמת מבאס לאכול כזה נזק ובפרט ברכב חדש.

אני עובד בסוכנות ביטוח, והיה זכור לי במעומם שיש כיסוי ביטוחי לזה, אז גללתי קצת בגוגל וזה מה שמצאתי.

https://www.kalir.co.il/articles/153

ממליץ לך להרים טלפון לסוכן ביטוח שלך,

מקווה בשבילך שיש כיסוי והכל הסתדר..

בהצלחה.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...