Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פורום נהדר ויקר, נשמח לעזרה :)

אנחנו זוג + 2 (מקווים ל3 בהמשך החיים), ומעוניינים לקנות ג'יפון.

נוסעים 500-800 קילומטר בחודש.

מעוניינים בתא מטען גדול יחסית (עגלה ו2 מזוודות בינוניות שייכנסו בקלות), וברכב מרווח.

נפטרים מרכב ישן שמתחיל לעשות צרות - אז ממש נשמח לרכב אמין שיגרום לנו לא לראות מוסך לעולם חוץ מטיפולי 10K

הסכום שאנחנו מקווים להוציא - 100-130 אלף.

כרגע על הרדאר שלנו -

טוסון, ספורטאז, קשקאי, נירו היברידית (אי אפשר PHEV כי לא יהיה לנו שקע).

נשמח להכוונה (כולל - איזה שנתון וקילומטר אנחנו אמורים לצפות למצוא).

בנוסף - מאחר ואין לי שום מושג במכוניות ואיך להסתדר עם קנייה מפרטי, מתכנן לקנות או ממגרש יבואן\ליסינג (כבר למדתי כאן שאני מחפש בעלות פרטית בלבד, ולעשות בדיקה במכון מורשה רחוק מהמגרש), או באמצעות "מתווך" (מישהו שאני משלם לו שמבצע עבורי חיפוש של מכוניות פרטיות שנמכרות ועוזר לי בתהליך הקנייה).

אם יש לכם טיפים גם בנושא הזה, נשמח מאוד..

תודה!

עריכה אחרונה על ידי אוריקי_32
פורסם

טוסון / ספורטאז' עם מנוע בנזין 2.0 ( אפשר גם 1.6 אבל לא טורבו, אם אתם לא ממהרים). 

מיצובישי אאוטלנדר ( יש גרסה של 5 מקומות שהיא זולה יותר ). מיצובישי/ יונדאי אפשר לחפש בכלמוביל טרייד אין. קיה בטרייד מוביל. 

עוד אופציה - מאזדה CX5.

מה שיותר חדש לתקציב, עם קילומטראז' סביר. אתם גם לא נוסעים הרבה, אז לא חייבים לחפש משהו שבקושי נסע. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

בתקציב שהוא מחפש הקשקאי שווק עם מנוע 1.3 שעד היום נחשב לדי אמין. 

מצטרף להמלצה על הטוסון/ספורטאז במנוע 2.0.

אופציה נוספת, במתיחה קטנה של התקציב תוכל לרכוש סוזוקי קרוסאובר חדשה מהחברה בצורה החדשה שהגיעה לארץ בחודשים האחרונים הרכב מרווח מספיק ל3 ילדים עם תא מטען גדול וביצועים ודלק עדיפים על הטוסון/ספורטאז, מבחינת אמינות הרכב מבוסס עד הדור הקודם שמ2017 לא שמעתי על תקלות בו.

הבונוס שזה רכב חדש מהיבואן בלי כאב ראש של בדיקות, מתווכים והתרוצצויות.

תוכל לקרוא עוד על הרכב פה:

סוזוקי קרוסאובר החדשה

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 19 שעות, אוריקי_32 כתב:

או באמצעות "מתווך" (מישהו שאני משלם לו שמבצע עבורי חיפוש של מכוניות פרטיות שנמכרות ועוזר לי בתהליך הקנייה).

מוזמן לפנות אלי בפרטי לקבלת הסבר מלא על התהליך מולי כיועץ בעניין הזה בדיוק.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

קיה סלטוס חדשה (מתיחת תקציב) או משומשת בת שנה. 

בגדול, מהאופציות שציינת אני ממליץ על ספורטאז' מנוע 2000 ממודל 2017 ומעלה. 

כי בניגוד לאחיו החורג, הטוסון, יש לקיה מערכות בטיחות מצילות חיים. 

• אהבתי 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...