Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק K4.80 למעלה מ10 שנים .( מ2010)  מספיק בהחלט.  

הK4 הנוכחים ,יעשו את העבודה להרבה שנים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 5 שעות, zaf כתב:

אני מחזיק K4.80 למעלה מ10 שנים .( מ2010)  מספיק בהחלט.  

הK4 הנוכחים ,יעשו את העבודה להרבה שנים.

מעולה

הוא יותר חזק מה k2 נכון?

והוא יכול לשאוב מגריקן?

מאיפה אני קונה צינור?

פורסם

אכן, שואב מג'ריקן ( קח של 25 ליטר יספיק לך) צנרת ואביזרים אצל קרשרסטור או ישירות אצל היבואן בפתח תקווה דן-שלדן . המחירים דומים אצל כולם.

image.png.06081e88fa25bb7cb05ccfc61d02d6c5.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי יש את המקציף המקורי וגם את האוניברסלי עם מתאמים. 

אבל אני "מכור" לאביזרים בגלל שאני מתחזק שני כלי רכב ולעיתים נוספים של בני המשפחה . (למה לשלם, אם לאבא יש ציוד🤣)

אתה יכול בשקט לעבוד עם הסט-אפ המקורי. רק אל תשתמש באביזר טורבו אל הרכב הוא "קורע" את הצבע , האביזר הזה מיועד לניקוי חצרות/אבנים/משטחים לא צבועים 

פורסם

אשמח שתשלח לי קישורים למקציף \ מחברים שישדרגו את החוויה

אגב מה לגבי גודל גריקן ?

היבואן אמר לי לקנות 40-50 ליטר כי 20-30 ליטר יגמר לי והמנוע יכול ללכת.

מה דעתך ?

פורסם

לך עם היבואן. אני לא יכול להעיד כי אני מתחבר לצינור גינה.  

ומניסיון, פעם הפסקתי את המיים קודם ובהסח דעת הפעלתי בשביל לשטוף את המטליות ותקעתי את המנוע (לפני הרבה שנים, למזלי היה באחריות) 

תראה את שרשור שידרוג של סופר T 

• רעיון טוב! 1

פורסם

אחרי שהפסקת את החשמל והוצאת את הצינור מהג'ריקן אתה פשוט לוחץ על ההדק של האקדח, הלחץ שנותר פורק את המכונה לגמרי. ולא שואב אוויר. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

כן, אבל אני לא יודע לגבי שאיבה מג'ריקן. כשיש מקור מיים קודם פותחים מיים ואז לוחצים על ההדק, המכשיר מייד מעביר מיים לאקדח אבל לא יוצר לחץ.

בשלב הזה המיכל הפנימי מתמלא וברגע שתפעיל חשמל המכשיר יבנה לחץ מיידי.

אבל בכל מקרה חבר קודם את צינור השאיבה לג'ריקן מלא , מלא את הצינור על מנת למנוע כניסת אויר למכשיר ואז תפעיל חשמל. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

פורסם
בתאריך 11.8.2022 בשעה 12:27, zaf כתב:

כן, אבל אני לא יודע לגבי שאיבה מג'ריקן. כשיש מקור מיים קודם פותחים מיים ואז לוחצים על ההדק, המכשיר מייד מעביר מיים לאקדח אבל לא יוצר לחץ.

בשלב הזה המיכל הפנימי מתמלא וברגע שתפעיל חשמל המכשיר יבנה לחץ מיידי.

אבל בכל מקרה חבר קודם את צינור השאיבה לג'ריקן מלא , מלא את הצינור על מנת למנוע כניסת אויר למכשיר ואז תפעיל חשמל. 

בסיום העבודה אני מכבה את המכשיר וממשיך ללחוץ על האקדח כדי לרוקן אותו?

פורסם

אכן כן. 

• תוכן חדש...