Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזגן עילי באחריות נזל על מחשב נייד וטלפון ועדיין לא ברור מה הנזק.

חברת המזגנים שלחה טכנאי שקבע שזה בגלל שהמזגן מלוכלך וצריך ניקוי (בתשלום מאחר ולא מכוסה באחריות).

המזגן היה כל הזמן עשה בעיות, היו פה טכנאים אולי 20 פעמים במהלך השנים האחרונות (והאחריות אף הוארכה בגלל זה) ואף אחד לא אמר שצריך לנקות אחרת ינזל.

עד כמה אתם חושבים שהחברה אחראית לנזק?

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

זוכר שהיו מקרים שמזגן נשרף ובהמשך כל הבית בגלל תקלה חשמלית באחד הרכיבים. בהמשך התנהלו משפטים סביב עניין אחריות החברה לנזקים שנגרמו כתוצאה מהליקוי והשריפה בהמשך. במקרה של מים מטפטפים הסיפור אולי קצת שונה, התופעה מוכרת ודי נפוצה ואדם סביר להבנתי יקח אפשרות לתקלה כזו כסבירה, לא יניח מכשירים חשמליים באזור וימנע מראש נזקים אפשריים. זו דעתי ובהחלט יהיה מעניין לשמוע דעתם של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

מה שמבאס שאי אפשר לדעת את הנזק בגלל שלוקח לקורוזיה זמן להתפתח.

ההתלבטות שלי אם לחכות שתקרא תקלה ואז לשלוח לתיקון/חוות דעת, או לשלוח עכשיו לבדיקה.

שאלה אחרת - המים שיוצאים מהמזגן הם מים מזוקקים, יש מצב שמים מזוקקים לא גורמים לקורוזיה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

היה לי מזגן שדפק לי טלווזיה ומגבר... למדתי לא לשים כלום לעולם מוצרי חשמל מתחת למזגן
וכן... לא צריך ללמד אותך לנקות מזגן! מזגן צריך אחת לשנה ניקוי יסודי שלי הגריל

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אגב, דבר קטן שלא נאמר..בעיקרון מזגן מייצר מים מזוקקים (נטולי מלחים ומינרלים).

הם אינם קוריזוביים ולא אמורים לגרום נזק מבחינה חשמלית.

תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל אם אתה לא רואה נזק מיידי במכשירים שנרטבו -לא הייתי דואג מדיי.

וגם אם יש פגם תפקודי כלשהו, הוא אמור להיעלם כלא היה ברגע שמכשיר יתייבש.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
לפני 7 שעות, Muzic4Ever כתב:

אגב, דבר קטן שלא נאמר..בעיקרון מזגן מייצר מים מזוקקים (נטולי מלחים ומינרלים).

הם אינם קוריזוביים ולא אמורים לגרום נזק מבחינה חשמלית.

תמיד יש יוצא מן הכלל, אבל אם אתה לא רואה נזק מיידי במכשירים שנרטבו -לא הייתי דואג מדיי.

וגם אם יש פגם תפקודי כלשהו, הוא אמור להיעלם כלא היה ברגע שמכשיר יתייבש.

מים הם קורוזיביים בהגדרה.

מים מזוקקים נטולי מלחים הם לא מוליכים, אבל אין קשר לקורוזיה.

אז אומנם קצר בלוח הם לא יעשו כמו מים רגילים (זאת למרות שעד שהם יחדרו פנימה הם כבר יספחו מספיק..), אבל הם לגמרי יכולים לגרום נזק לטווח ארוך.

בעניין השרשור - לא רואה כיצד תוכל להוציא מהם משהו. אל תשאיר דברים בלי השגחה מתחת למזגן דולק. באופן כללי כדאי לא להשאיר מזגן דולק סתם ככה.

פורסם
לפני 22 שעות, Coro כתב:

מה שמבאס שאי אפשר לדעת את הנזק בגלל שלוקח לקורוזיה זמן להתפתח.

ההתלבטות שלי אם לחכות שתקרא תקלה ואז לשלוח לתיקון/חוות דעת, או לשלוח עכשיו לבדיקה.

לא הייתי נותן עכשיו לבדיקה. אם הנושא של הרחקת מכשירים חשמליים מהמזגן לא מופיע בחוברת ההפעלה (אז תתכן אשמת החברה), אתה יכול לשלוח לחברה מייל ולכתוב שהייתה נזילה אבל אין נזק כרגע, ולהשתמש במייל בהמשך אם תופיע תקלה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לדעתי זה כמו אם יהיה אצלך סתימה בניקוז של המכונת כביסה, ויציף החדר אמבטיה ויגרום נזק למכשיר חימום שהיה על הרצפה, כמובן שלא יהיה לך מי לתבוע, לא הקבלן ולא האינסטלטור, 

אותו דבר פה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...