Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון פורשה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

you got a porsche?s

if yes wiche model?c

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בוודאי שיש, אפילו יש בו כ-50000 חברים:

http://www.pca.org

i think he ment in israel

פורסם

יש מועדון פורשה בארץ

וניתן לראות כמה תמונות שלהם באתר של אלטרנתיבי

פורסם

כן יש לחבר שלי פורשה בוקסטר

ופעם שמעתי על מועדון שלהם וראו פה תמונות אם אני לא טועה אז אם יש להם אתר או משהו ליצור קשר אפשר אותו?

פורסם

בעלי פורשה 911/בוקסטר בארץ הם 60% פנסיונרים עם יותר מדי כסף, 35% מיליונרים צעירים שנוהגים לעבודה וחזרה בתיבה אוטומטית וכל מטרתם בחיים היא להרשים את הסביבה, ו-5% חובבי נהיגה בעלי מזל כמוני וכמוך. אפילו אם אותם 5% מקיימים מפגשים מדי פעם, רוב הסיכויים שזה באיזו מסעדה יוקרתית על שוקי טלה ברוטב צ'ימיצ'ורי ופינו נואר, ולא בנס הרים על פניות מהירות ברוטב סחיפות כוח.

ועל בעלי הקאיין אני בכלל לא מדבר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני??????????????

אתה ממורמר מעט ???

הייתכן?

אם אתה מתכוון לכך שאני ממורמר מעצם העובדה שבארה"ב נמכרות 30000 מכוניות פורשה בשנה, ומועדון פורשה האמריקאי כולל 50000 חברים, בעוד שבארץ שלנו, הקטנה פי 50 בערך באוכלוסיה, נמכרות איזה 30 פורשה בשנה (שזה אלפית מהכמות בארה"ב), ומועדון פורשה הישראלי (אם קיים) כולל 5 חברים בערך, ומתוכם ל-4 יש קאיין... אז כן, אני ממורמר מעט. :roll:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אתה מתכוון לכך שאני ממורמר מעצם העובדה שבארה"ב נמכרות 30000 מכוניות פורשה בשנה, ומועדון פורשה האמריקאי כולל 50000 חברים, בעוד שבארץ שלנו, הקטנה פי 50 בערך באוכלוסיה, נמכרות איזה 30 פורשה בשנה (שזה אלפית מהכמות בארה"ב), ומועדון פורשה הישראלי (אם קיים) כולל 5 חברים בערך, ומתוכם ל-4 יש קאיין... אז כן, אני ממורמר מעט. :roll:

רוני

hhhhhaaaaaaa

great!!!

פורסם

רוני

עם חישובים כמו שלך

יש לך עתודה להנדסה :lol:

או שזה בעצם כלכלה :roll:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הכל זה כסף רוני.....אם המחירים ביחס לשכר היו פה אותו הדבר כמו בארה"ב אז היה מצב שיהיה מועדון פורש בלי קייאן

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

• תוכן חדש...