Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לחברי הפורום

אז ככה, כבר 4 חודשים בלי רכב.הזמנתי יונדאי i10 ידנית מהחברה, שאמורה להגיע בין חודש מאי ליוני.עכשיו מתלבט.התחלנו לעשות קצת טיולים בשטח,עם חברים ופוזל לכיוון הדאסטר החדשה. אציין שהיה עד לפני 4 חודשים את דגם הדיזל,שמכרתי במחיר מחירון+10,כך שאני מודע היטב למצב השוק. הייתי בנסיעת מבחן היום, נהנתי מהרכב מאו, ומכיוון שאני עומד להתחתן בקרוב,וארצה כמובן להרחיב את המשפחה, אז הרכב מתאים לנו.ממה שאני חושש זה מהמוסכי יבואן, ומהיבואן עצמו. שמעתי שיש הרבה תלונות על היחס של היבואן גם לרכבים באחריות אז 2 שאלות:

1)למי שיש את הרכב, האם מרוצה והאם נתקל בבעיות באי כיבוד אחריות או בתקלות?

2)האם אני זכאי לקבל את המקדמה ששילמתי על שריון היונדאי i10?(לא חתמתי על מסמכים רק שילמתי מקדמה של 2000 ש"ח לצורך שיריון)

פורסם

1. כן, יש לי 2 דאסטרים חדשים בבית ובשניהם היו לי תקלות קטנות (ברכב אחד הכסא נהג זז טיפה בפניות וברכב השני בוכנת תא מטען נזלה) שטופלו בלי שום בעיות.

2. יחזירו לך את המקדמה.

ממליץ לך בחום ללכת על דגם הדיזל, מעבר לחסכון בדלק, הסחירות שלו זה עולם אחר לעומת דגם הבנזין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 4 שעות, redroze כתב:

ממליץ לך בחום ללכת על דגם הדיזל, מעבר לחסכון בדלק, הסחירות שלו זה עולם אחר לעומת דגם הבנזין.

קראתי כמה מבחנים השוואתיים בין דאסטר בנזין 1.33 150 כ"ס לבין הדיזל 1.5, שהוא היום 114 כ"ס. 

בגדול כל הכותבים שבעבר תמיד העדיפו את הדיזל על פני גירסאות בנזין הקודמות, "המירו את דתם" ונוטים להמליץ על בנזין 1.33 שיש לו כמעט את אותו המומנט  כמו הדיזל (קג"מ אחד פחות), באותו סל"ד 1700, אבל אפשר למשוך אותו עד 6000 סל"ד, הוא שקט יותר וכולם ציינו שהוא הרבה יותר דינאמי וכייפי, למרות שנתונותי תאוצה על הנייר זהים.

עדיין הדיזל יותר חסכוני אבל ההפרש לא מאוד גדול. 

יצא לך לנהוג בגרסה הבנזין 150 כ"ס? מה אתה אומר על זה? 

פורסם
בתאריך 16.4.2022 בשעה 08:27, redroze כתב:

1. כן, יש לי 2 דאסטרים חדשים בבית ובשניהם היו לי תקלות קטנות (ברכב אחד הכסא נהג זז טיפה בפניות וברכב השני בוכנת תא מטען נזלה) שטופלו בלי שום בעיות.

2. יחזירו לך את המקדמה.

דגם הדיזל עם אוריאה.רוב הנסיעות יהיו בעיר לכן אני נוטה לכיוון בנזין.

בתאריך 16.4.2022 בשעה 10:49, Buki כתב:

קראתי כמה מבחנים השוואתיים בין דאסטר בנזין 1.33 150 כ"ס לבין הדיזל 1.5, שהוא היום 114 כ"ס. 

בגדול כל הכותבים שבעבר תמיד העדיפו את הדיזל על פני גירסאות בנזין הקודמות, "המירו את דתם" ונוטים להמליץ על בנזין 1.33 שיש לו כמעט את אותו המומנט  כמו הדיזל (קג"מ אחד פחות), באותו סל"ד 1700, אבל אפשר למשוך אותו עד 6000 סל"ד, הוא שקט יותר וכולם ציינו שהוא הרבה יותר דינאמי וכייפי, למרות שנתונותי תאוצה על הנייר זהים.

הפחד שלי זה שהמנוע יחסית חדש ולא יעשה בעיות בהמשך כמו הדור הקודם המקולל(1200 tce)

פורסם
בתאריך 16.4.2022 בשעה 10:49, Buki כתב:

לא יצא לי לנהוג על גרסת הבנזין ולכן לא הבעתי את דעתי עליה פרט ל-2 סעיפים שהם צריכת דלק וסחירות.

לפני 3 שעות, vova6040 כתב:

דגם הדיזל עם אוריאה.רוב הנסיעות יהיו בעיר לכן אני נוטה לכיוון בנזין

אחד הרכבים עושה 35-40 אלף ק"מ בשנה והשני פחות מ-10 אלף ק"מ בשנה כך שאני לא חושב שתהיה בעיה עם זה.

ד"א הבעיה בדיזל שנוסע בעיקר בעיר קשורה לממיר המחמצן DOC שנסתם מחלקיקים ולא מצליח לנקות את עצמו. אין קשר למערכת האוריאה (SCR) שרשמת לגביה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...