Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי טוסון 2.0 DOHC שנה 2016, הגיוני שיצא מהגיר 6 ליטר שמן? ככה לדברי המכונאי, לא הייתי במוסך באותו הזמן.

בספר הרכב רשום שיש בכל הגיר 7.3, באלנטרה מאותה שנה 6.7 ושם יצא לי מהגיר 3.1.. מאוד מוזר לי .. איך יתכן? 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, LEGACY 1.8 כתב:

לצורך ריקון מלא חייבים לפרק קרקט ומסנן שמן - אחרת מרוקנים דרך בורג ריקון שנמצא בגובה מסויים ולא מרוקן את כל תכולת השמן.

הוא ריקן דרך בורג ריקון הייתי שם רק לאחר התהליך, זה מה שהפתיע אותי אני מאוד חושש שקיים כרגע עודף שמן כי חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי תהליך החלפה איפשהו.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

חברים כדי לחדד את ההבנה בגיר כולו 7.3 שמן גיר, מפתיחת בורג ריקון יצא לדברו 6.0 ליטר שמן גיר.

איך יתכן שיצא כמעט כל השמן? לפי מה שאני יודע זה שבחיים לא יוצא כל השמן כי חצי ממנו יושב עמוק בתוך הגיר

פורסם

אם הוא הוציא דרך הבורג הוא יכול להוציא 4 ליטר  ,  אם  הוא הוציא דרך הצינורות של הקולר שמן 

הוא יכול להוציא 6  ליטר , צריך לתת למנוע לפעול עד שהשמן  מתרוקן.

• אהבתי 1
פורסם

עדכון: לקחתי את הרכב למוסך לבדיקת מפלס שמן הגיר

האוטו הגיע כבר בטמפ' עבודה ועלה ללייפט מונע והילוך על N, לאחר מכן הוסר הפקק בצידו של הגיר ויצא משהו כמו 2 ליטר עודף

הרכב נסע ב4 ימים 80 ק''מ, האם יש חשש לתקינות של הגיר?

ככה בוצע התהליך:

פורסם
לפני 26 דקות, ronrobin כתב:

זה לא הגיר שלך בסרטון  הוא הוציא 4 ליטר והוסיף 6  טוב שהוצאת את השמן העודף  , לא נראה לי שנגרם 

נזק .

תודה רון, לגבי הסרטון עזוב, אבל לפי מה שתיארתי פעלו במוסך כמו שצריך? 

לפני שעתיים, CRuzer669 כתב:

האוטו הגיע כבר בטמפ' עבודה ועלה ללייפט מונע והילוך על N, לאחר מכן הוסר הפקק בצידו של הגיר ויצא משהו כמו 2 ליטר עודף

• תוכן חדש...