Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום  לחברי הפורום היקרים

לרכב גולף שנת  ייצור 2011

הרכב חונה ליד הים

כדי להגן מיפני חלודה מה עדיף לדעתכם  ppf או ציפוי ננו /קרמי

ואם אפשר מי יודע להעריך כמה עולה כל דבר ואם יש תועלת בדבר ואולי יש אפשרויות אחרות שאני לא יודע עליהן?

מאד אשמח לתגובות

תודה רבה

פורסם
בתאריך 4.4.2022 בשעה 19:21, Uzi Oved כתב:

שלום  לחברי הפורום היקרים

לרכב גולף שנת  ייצור 2011

הרכב חונה ליד הים

כדי להגן מיפני חלודה מה עדיף לדעתכם  ppf או ציפוי ננו /קרמי

ואם אפשר מי יודע להעריך כמה עולה כל דבר ואם יש תועלת בדבר ואולי יש אפשרויות אחרות שאני לא יודע עליהן?

מאד אשמח לתגובות

תודה רבה

בוקר טוב עוזי ותתחדש.

ציפוי PPF הינו ציפוי נגד שריטות מכות וכו, אלה יריעות חומר שוף שמניחים על הרכב להגנה והן יקרות!

ציפוי כזה לא שמים להגנה בפני חלודה אלא להגנה.

עלות ציפוי כזה לרכב היא מעל 10K.

ציפוי ננו/קרמי וכו הינו ציפוי למניעת פגיעה בצבע והינו זול בהרבה לעומת ppf.

לרכב שלך אכן ציפוי כזה יכול להתאים נהדר להגנה בפני לשלשת ציפורים ולכלוך.

נגד חלודה אין צורך כי הרכב עבר כבר טיפול הגנה בבמפעל הייצור, ההגנה נפגעת רק במקרה של תאונה ותיקון לא נכון של המכה.

טיפול של פוליש עם שכבה אחת של ציפוי יעלה לך כ 1000 ש"ח

תתחדש ותחייך :)

קובי

:-)

פורסם

תודה רבה קובי כעת צריך למצוא איש מיקצוע ומקום מתאים באיזור הקריות שיעשה עבודה טובה

אשמח להמלצות למי שמכיר

תודה

נזכרתי יש לי שפשוף בכנף   ורואים קצת צבע אפור בפח אז  אני מניח שצריך לתקן את המכה כי כמו שאמרת קובי ההגנה מהחלודה נפגעה אז מזה תיקון נכון של המכה?

• תוכן חדש...