Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

בשבועיים האחרונים אני מחפש רכב משפחתי , ואני נתקל בסכונויות שביקרתי שבחלק מהדגמים ששאלתי עליהם המחירים

סתם לדוגמה איוניק 2018 לפי המחירון של יצחק לוי (יד שנייה ,60-80K קילומטר) יד ראשונה ליסינג (לא סגור על איזה ליסינג) בכל מקרה בדקתי עם כל האפשרויות של ליסנג המחיר הגבוה ביותר שקיבלתי זה 87K אלף ש"ח

קיבלתי הצעות מחיר שנעות מ92K עד 105K ( ממספר סוכניות ) וגם בדקתי עבור האלנטרה וi25

האם זה משהו שקורה עכשיו בגלל ה"מחסור"

פורסם

המחירים נקבעים לפי היצע וביקוש. המחירון הוא המלצה בלבד. וכן - זה בגלל שיש בעיה באספקה של מכוניות חדשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן, יותר מזה: אם תעשה טרייד אין על רכב שברשותך, בהתחשב במצבו הם עלולים גם לרכוש אותו במחיר שמעל למחירון

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
לפני 37 דקות, oren80 כתב:

היי כולם

בשבועיים האחרונים אני מחפש רכב משפחתי , ואני נתקל בסכונויות שביקרתי שבחלק מהדגמים ששאלתי עליהם המחירים

סתם לדוגמה איוניק 2018 לפי המחירון של יצחק לוי (יד שנייה ,60-80K קילומטר) יד ראשונה ליסינג (לא סגור על איזה ליסינג) בכל מקרה בדקתי עם כל האפשרויות של ליסנג המחיר הגבוה ביותר שקיבלתי זה 87K אלף ש"ח

קיבלתי הצעות מחיר שנעות מ92K עד 105K ( ממספר סוכניות ) וגם בדקתי עבור האלנטרה וi25

האם זה משהו שקורה עכשיו בגלל ה"מחסור"

לא ממליץ על i25 רכב די סיוט (לפחות בשנה שהייתה לי) 

פורסם
לפני 14 שעות, SuperBamba כתב:

כן, יותר מזה: אם תעשה טרייד אין על רכב שברשותך, בהתחשב במצבו הם עלולים גם לרכוש אותו במחיר שמעל למחירון

לא רואה את זה קורה כי עדיין זה עסק והם צריכים למקסם את הרווח , אבל תמיד יש הפתעות 

פורסם

אני רק אציין שבלי קשר למצב השוק עכשיו.  סוכניות הרכב בד"כ לא הורידו ברכבי ליסינג את ההורדה המלאה. בטח לא ברכבים סחירים.

בגלל שהשוק עכשיו נמצא בביקוש גבוה - אז כן. תצפה לראות שכולם (פרטיים ומגרשים) מבקשים יותר כסף על מכוניות.

פורסם

תבין משהו פשוט - הסוכנים האלה לא מבינים במכוניות אלא באיך לערבב אנשים. אני גם הייתי בסיוט הזה של חיפוש מכונית לא מזמן. הלכתי להמו סוכנויות ואתה רואה איך הם מערבבים את האנשים ולי פעם אחת היגיע מצב שפתאום נס פח הליסינג, מרכב שדרשו עליו 15000 שקל מעל המחירון פתאום ביקשו "רק" 2500 מעל המחירון. 

בסופו של דבר רכשתי מאדם פרטי. אסור להסכים לזה ולומר אמן על כל מה שהם אומרים ואגב היו חלק מהסוכנויות שביקשו על הרכב שחיפשתי מחירון (יד פרטי וק"מ נמוך, רכב מאוד מבוקש).

אז צריך סבלנות. 

פורסם

אכן זה המצב ....גם אני נתקלתי במחירים גבוהים ממחירון הן מסוכנויות והן מאנשים פרטיים
במידה ותרכוש עכשיו מעל מחירון ועוד שנה שנתיים השוק יחזור לשפיות ההפסד הכספי יהיה כפול ...

במצב של היום עשינו חשבון שעדיף אפילו רכב בליסינג פרטי זה יוצא אותו הדבר ואולי אפילו זול יותר תלוי דגם וגודל כמובן

אם יש לך יכולת לדחות את הרכישה נראה לי עדיף....

• תוכן חדש...