Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מצבר חדש לפני חודשיים.
מאז נסעתי על הרכב כמעט כל יום אבל מרחקים קצרים יחסית. לכל היותר 100 קילומטר ביום.
היום עשיתי נסיע של רבע שעה, הגעתי ליעד, יצאתי לאחר 4 שעות והמצבר היה כ"כ ריק שאפילו השלט של הרכב לא פתח אותו.
פתחתי את הרכב עם המפתח, מיד בדקתי האם שכחי אורות דלוקים, ולא, הידית של האורות הייתה על OFF.

הניעו אותי בכבלים ומחר אלך לממש אחריות על המצב. זה כבר קרה לי פעם אחת שמכרו לי מצבר פגום לפני כ10 שנים ששבק חיים לאחר חודש בלבד. 
(גם אז הוא היה של VARTA אגב).

הבעיה שלי עכשיו שהרכב התאפס וגם המערכת התאפסה והמצלמת רוורס לא עובדת בכלל. אני שם את הרכב ברוורס והחיישני רוורס נדלקים אבל המצלמה לא נדלקת.
ניסיתי לחפש בהגדרות של המערכת ברכב ואין שם שום אפשרות שקשורה למצלמה.
מקריאה באינטרנט הבנתי שיכול להיות שהפיוז של המצלמת רוורס נשרף, איפה לחפש אותו וכמה אמפר הוא? 
אשמח לקבל עוד חוות דעת על מה יכולה להיות הבעיה ומה לבדקות לפני שאסע לחשמלאי רכב.
תודה מראש.

• תוכן חדש...